Birşey diyemeyeceğim, geçen cuma ankara baydardan da bir arkadaş siyah almıştı, önceki sayfalarda mevcut.
Birşey diyemeyeceğim, geçen cuma ankara baydardan da bir arkadaş siyah almıştı, önceki sayfalarda mevcut.
Yamahanin sitesinde gru olarak gozukuyor ama bayilerde 2016 model siyah var . Bu iste bi terslik var ama hadi hayirlisi.umarim siyah kalir. Gri cok kötü benim düşünceme göre
Bu renkte güzel fakat siyahın yerine gelmesi olmamış, bence siyah daha asil daha güzel bir renkti. Keşke 4. seçenek olarak gelseymiş. Belkide Yük gemilerinden biri kazayla buraya gelmiştir, geri dönmesi masraflıdır diye en iyisi satalım demişlerdir. Yamaha genelde bu tür sürpriz yapmaz, aslında yaptığı tek sürpriz fiyatlarıdır
Herkes' e tekrar merhabalar,
Gün içerisinde R25 ime kavuştum ben de, motosikleti ankara baydarlar dan aldım.1 adet gelmiş, sıradaki olduğum için aradılar sağolsunlar.
Motoru siyah istemiştik, artık üretilmediği için gri aldık, siyahtan daha çok sevindim.Renk mat, yakından çok kaliteli durduğunu söyleyebilirim.
Özetle CBR 125R dan sonra,
- 7bin devire kadar çıkmama rağmen henüz,hızlı atik ve hissedilir derecede seri
- Vites geçişleri cbr ımdan sonra kemikli ama geçtiğini hissediyorsun, alışılagelmiş 1-2 reflex hareketim daha vardı cbr da vites geçişi esnasında, bunda extra birşeye gerek kalmaksızın geçtiği çok temiz hissediliyor.
Yazılıp çizilecek çok şey var esasen ama gel zaman git zaman daha laflarız
Şimdilik birkaç resim diyelim.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
uzun zamandır bekleyişinizin farkındayım kendi motorum gelmiş gibi sevindim. -ankara dan istanbula taşınan biri olarak ankaraya ayrı bir sevdalıyımdır- hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Love Me Back...
Abi renk harika yaa.Hem toz kirde göstermez bu renk.Allah kaza bela vermesin.Yaktı ortalığı yamaha.
alan herkese hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullansın.Bende rodajda süresindeyim 7000 deviri geçmemeye dikkat ediyorum.Rodajda son hız 70 midir? 6.vites 7000 devirde 90 km yapıyor?
7000 devirde 97-98-99 falan yapar. kilo,rüzgar,eğim falan herşey etkili tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Kardeş Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun güle güle bin, soran olmuş yukarıda ilk parti 2016 r25 ler 2015 kasa olarak geldi bir daha gelmeyecek.
Şükür gri renk geldi, hayırlı olsun güle güle kullanın. Yanlız şu gri rengi bir oturtamadılar.. Yahu R6, hadi onu geçtim R125 bile adamlar fıstık gibi mat gri uyguluyorlar.. R25 e gelince tozu kiri gösteren parlak rugan ayakkabı gibi bir siyah sonrasında da r125 in altında kalan bir gri uygulaması. Sanırım alırsam mavi alacam. Tek becerebildikleri mavi olmuş.
Mat gri harika olmus. Motor gel beni al diye bagiriyor resmen
türkiye sitesini inceledim şimdi griyi kırmızıyı ve maviyi koymuş ve güncellemişler. Yanlız sonradan farkettim ve beynimden vurulmuşa döndüm, mavinin stickerları değişmiş ve eski agresif hali kalmamış... Yukarıda yazmıştım bi adam gibi maviyi yapmışlardı diye onunda stickerlarla halletmişler aman ne iyi etmişler. R125 de güncellenmiş renk anlamında r25 den daha agresif ve keskin duruyor. R125 deki mat griyi oldum olası begenmişimdir. Mavi düşünüyordum ama sanırım gri alacağım.
teşekkürler hocam, daha iyisi sizlere olsun.
şuan 200 trafik 600 sigorta verdim.
yarın plaka ve ruhsat çıkacak, onlara ne gider bilemiyorum, yarın tekrar yazarım.Lastiklerimiz IRC malesef Peşin aldım, taksitte fiyat ne olur birşey diyemiyorum.
çok teşekkürler hocam, daha iyisi sizlere olsun.
Çok teşekkürler, daha iyisi sizlere olsun hocam.
çok teşekkürler, çok sağolun
Çok teşekkürler kardeşim, seninkini de bekliyoruz heyecanla
Merhaba Arkadaşlar,
Hemen hemen her detayla alakalı bilgi alışverişinin olduğu bir başlık olmuş. Yaklaşık 1 haftadır araştırma yapıyordum. Bugün Matt Grey siparişi verdim. En geç 3 hafta içinde geleceği söyleniyor.
Hayırlısı bakalım.
Gri güzelmiş hoşuma gitti hayırlı olsun
13.000KM oldu sıfır gibiyiz hala race blu candır
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)