Merhabalar Arkadaşlarım
Nasip kısmet olursa fuar'dan sonra bir YZF R25 sahibi olacağım. (Babam onu alacağına az daha üstüne koy YBR al dedi ne demeye çalışıyor diye 20 dakika kesintisiz seyrettim) Tabi işin şakası bu.
Uzun süredir motosikleti araştırıyorum. Motosikleti aldıktan sonra direkt olarak lastikleri asfalta değdirmeden değiştirtmeye çalışacağım. Koruma takozu banko koyduracağım. Bana tavsiye ettiğiniz (Gardaş, elin değmişken bence şunu da eklettir/değiştir/revize et) dediğiniz birşey varsa dinlemek isterim
Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!
R3 ve R25'in birbirinden farklı motosikletler olduğunu unutmayalım. R3 321 cc'lik bir makine. Bu yüzden renk farklılıkları olabilir. Tamamen şirket politikası.
dostm motorlar cıktıgından beri R3 var zaten mat gri bu sene geldi o dogrudur . yurt dışı abs standart.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
bende fuardan alıcam ya bu attıklarından yada dainase alıcam. bende kararsız kaldım bak
Selamlar,
Koruma takozu almayı düşünüyorum ama özellikle marka önerisinde bulunacak birileri var mı yoksa hepsi üç aşağı beş yukarı aynı durumda mı ?
Sanıyorum Pronix marka adı altına satılan takozlar genel olarak kullanılan modeller değil mi ?
Bir de aynalardan şikayetçiyim malum, o konuda çözüme giden oldu mu acaba ?
Alalala yahu R3 e farklı ülkelerden baktım kimisinde mat gri var kimisinde hala bizim siyah model. Şu mat gri gelsede alacağım motor içime sinse, R125 de ki mat giriyi neden bu motora koymazlar ki anlamıyorum.
beyaz mont almayın pişman olursunuz
Selam. Bnde yeşil siyahı var. Çok beğenerek aldım. Siyah motorda çok yakışıklı duruyor. Kaliteli bir mont. Tam yazlık. Sopuk havalar şçin uygun değil. Hava kanalları oldupu için ve yazlık dike oldupu için fazla rüzgar alıyor. Ayrıca göğüste ve sırtta pedleride bulunnakta. Korumalarıda ce sertifikalı. Yazın kullanılcaksa bence alınmalı. İçinde yapmurluk tarzı bi yeleği var, onun dılşındaki yerlerden yağmur hemen gçiyor.
Geleceğini sanmıyorum, Endonezya'ya giden motorlarla Türkiye'ye gelen motorların aynı fabrikadan çıkıp çıkmadığına bakmak gerek
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Bence tedirgin ola ola 1000 km çiğne derim eğer Supersport pro kullanicisiysan dediklerini yapmakta kesinlikle haklısın,
Herkesin sorunudur dusmesi çizilmesi full karenaj koruma jelatini var epeyce kalın ama seffaf ondan bi cektir derim, bide koruma takozunu full olandan almanı tavsiye ederim
Arkadaşlar şuan istanbul bursa yolundayım ve motorumu almaya gidiyorum.
Şans dileyin dönüş için
Buda benden olsun
Arkadaşlar geldim ben istanbula, herşey yolunda fotoğrafları ve hikayeyi paylaşacağım.
Benim için çok heyecanlı ve anı dolu bir gündü...
Hayırlı olsun arkadaslar bodrumdaki bayiyle konustum 2-3 haftaya 17 olur dedi en az almayı planlayan varsa elini cabuk tutsun
Arkadaşlar inegöl Kaplan motorda 1 adet mavi r 25 var bilginize.
Ahmet abide 10 numara adam.
Her türlü tavsiye ederim.motorunuzu alır hoş sohbetinizi eder, yemeğinizi yer geri dönersiniz.
Teşekkürler inegöl kaplan motor yamaha.
Teşekkürler Ahmet Kaplan.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)