Bütçen müsaitse 300v, yok daha uygun olsun dersen 5100 ama motuldan şaşma kardeşim.
Bütçen müsaitse 300v, yok daha uygun olsun dersen 5100 ama motuldan şaşma kardeşim.
herkese merhaba, motorun zincirini ve arka cantını temizlerken arka frene doğru da gaz yağı sıktım, artık arka fren çok az tutuyor, neredeyse hiç tutmuyor, sizce ne olmuş olabilir.
Arkadaşlar R25 katlanır plakalık nereden alabilirim, orjinal siynalleride bağlayabilmem gerekiyor, motosiklet aksesuarlarında var ama tam uyumlu değilmiş sac kaynatmak gerekiyormus sinyal içinde bişeler yapmak gerekiyormus. cuk diye oturacak bişeler istiyorum veya 3 in 1 led stop var sinyaller içinde olan bunu kullanan varmı aranızda , ebayda buldum ama tr de satanı bulamadım
yamaha yzf r25 stop r25 letli sinyalli stop r 25 stop
İlan No: 255604664
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...55604664/detay aradığınız şey bu sanırım
dün yolda giderken bir anda kısa farım söndü patladı herhalde diye düsündüm arkadasım cok girinti cıkıntı olan yollardan gittigimiz icindir dedi
Bence o yorum yanlış.Yüksek devir için diyorlar peki düşük devirde yağ görevini yapmıyor mu? öylece kartelde pistonların hızlanmasını mı bekliyor? Yarış yağı nedir? ne işe yarar? Yarış yağı yüksek devirde kesilmeden hareket edebilen ve yüksek sıkıştırma oranına sahip motor bloğundaki basınca karşı direnç gösterebilen motor yağıdır.Şehir içi ile ne alakası var onu da anlamadım r25 zaten kolay kolay hararet yapmıyor.Yarıştaki adamlar 70 derece ile turlamıyor pistte.Yarışçıların her yarışta yağ değiştirmesi yağın çabuk bittiği anlamına gelmez çünkü o izlediğiniz motogp vs.de dünyanın parası dönüyor ama emin olun ülkemizdeki yarışçılar her yarıştan sonra yağını değiştirmiyor değiştiremiyor.Bu forumda sırf denemek için yamaha ybr125'i 20 bin km yarım litre yağ ile kullan var.
Ya kardesler felaket kararsizim mavi olanina herhangi bi sticker dijital baski resim filan yakistiramiyorum ama siyahida pek tutulmadi mavi kadar. Sizin karariniz ne yonde kir tutmama ve tatlilik olarak hangsi rengi tavsiye edersiniz ?
bende oyle düşünüyorumda genellikle hep dandık renklerı sevıyor mılletımız cbr 125-250de de aynını yapıyorlardı sıyah yerıne gıdıp trıcolour alıyor acaba bendemı bı sıkıntı var dıye süphelenmeye basladım kendımden
arkadasımda da var mavı bı r 25 ama mavı cok kaba gosterıyor motoru sıyah on numara forever...
Kesinlikle siyah derim almadan önce ikisini yanyana görme şansım oldu siyahı daha hoş duruyor herkesin zevki farklı tabiki tek dezavantajı tozu çok gösteriyor siyah 2-3 günde bir silmek lazım
lansmann fıyatı ne olur r25ın tahmını olan varmı acaba mesela suankı fıyatının uzerındemı olur ?
R25 için lansman diye bişey yok yeni tanıtılan bir model değil ki zaten piyasada olan bir model. Firmalar yeni ürettikleri modeli belirli bir sayıda uygun fiyatdan satarlar tanıtım amacıyla . Fuarda R25 de olmaz zaten bayiilere bakmalısın.
ÖNCELİKLE S.A ARKADAŞLAR BENDE R 25 VARDA ŞİMDİ 2 LASTİK ARASINDA KARARSIZIM ROSSO 2 Mİ PİLOT STREET Mİ
AYRICA Bİ EGZOZDA ÖNERİRSENİZ O DA İYİ OLUR.
VEDE SON OLARAK SAĞLAM Bİ KASK SİZCE HANGİSİ
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)