Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 16:39
Dediğim takozlar bunlar kaç bağlantısı olduğunu tam bilmiyorum sanırım 2 fiyatı 101 tl kargo dahil diyor
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 17:46
Arkadaslar gecenlerde radar cezasi yedim 200 tl gibi cok canim sıkıldı aksesuara bike param yok iken bu ceza normalde motorumun hicbir yerinin degistirlmesinde oynanmasindan hislanmam orjinal takintim vardir fakat bunun ustune bu acikir kapanir turden bir pkajalik takmak zorundayim fakat ole sanayi isi uyduruk bisey deilde bole r25 ler icin ozel yapilmis aksesuar katalogu gibi yerden yerine sik oturan r25 e ozel sinyalleri fln herseyi takacagim bir plakalik nerden nasil bulabilirim birde radyator koruma isgarasi olsa ii olur buyuk arilar gozenekleri yamultuyor;
-
05 Ağustos 2015, 19:10
-
05 Ağustos 2015, 19:36
Ben aradim bulamadim oyle bi plakalik
-
05 Ağustos 2015, 20:17
Merhaba arkadaşlar 2. el 1060 kmde r25 aldım gecen hafta. Aldığım kişi 1000 km bakımını 700 kmde yaptırmış. Bu bi sıkıntı yaratırmı 1000 bakımının önceden yapılması?
-
05 Ağustos 2015, 20:23
-
05 Ağustos 2015, 20:39
Sanayide iyi biseyler belki yapilir ama ben orjinal bir plakalik istiyorm afilli olsun rb azindan bide uzerinde r25 yazan radyator koruma. Stom grip. Tank ped. Karuma takozu bunlari uygin fiyata nerden tedarik ederiz burn motor biseyler getitmis ama arkadas stom grip 250 tl civari bu kadar da cakallik olmaz ki nedir bunu otesi silikonumsu bir yapiskan ped yani yuhhhhh
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Birde bu acilir kapanir plakalik olayinda trafigin uygulamasi nedir bilen varmi ornegin gezici radar sorun olmaz adam plaka gorunmuyor der devam eder yazamaz ama duran radarin ilerde kesin cevirmesi vardir farz edelim duran radara yada gezici radara girdik plaka kapali memur arjadan bakti plaka gorunmuyor ilrde ki ekibe anons gecti bir motor su renkte su km ile radara girdi dedi sizde bunun ustune cevirme ekibine varmadan durup plakayi actiniz vardiniz durdurdular durum ne olur plkaya kaydi yok bnm oldugumu kanitlayin inanmiyorum size fln desek yada o acilir plakayi gorup bide onun icin 600 tl yazarmi acaba isler nasil yuruyor sonucya ulkemizdeki super sport motolarin yizde 90 acilir plaka ile dolasiyor
-
05 Ağustos 2015, 22:07
5100 15 50 koydular pek binmeye vaktim olmadı doğrusu ama vitesler daha yumuşadı sanki yanlız titreşim kayboldu denecek kadar azaldı şimdilik bunları farkettim
-
06 Ağustos 2015, 00:08
bende 117 bulabildim en düşük ama ilk aracım olduğu için fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum
-
06 Ağustos 2015, 00:43
Plakalık çeşit ve modelleri için ;
http://madebysakalli.blogspot.com.tr...r-plakalk.html
Radyatör korumalık da var ama uyar mı sormak gerek,
Ben arkadaştan kilit sabitleme aparatı almıştım.
http://madebysakalli.blogspot.com.tr...me-aparat.html
"Power is nothing without control"
-
06 Ağustos 2015, 13:01
Bu katlanır plakaların motorluları var otomatik açılıp kapanabiliyor bunlardan yaptıran yada nerede yaptırılır bilen var mı?
-
06 Ağustos 2015, 13:11
Motorlu olanlari derken ? Biraz daha detay versen sevinirim
-
06 Ağustos 2015, 15:12
Race_Blue adlı üyeden alıntı
hocam bu siteden nasıl alışveriş yapıcaz, yada bu üretimleri yapan firma nerede, detaylı bilgi verebilirmisin acaba?
-
06 Ağustos 2015, 15:12
aslan557 adlı üyeden alıntı
Motorlu olanlari derken ? Biraz daha detay versen sevinirim
http://www.dailymotion.com/video/xkr...a-aparati_auto
-
06 Ağustos 2015, 15:24
Arkadaslar forumda yeniyim kusura bakmayin yanlis yere soruyosam, istanbulda 0 R25 satan bir yer var mi? Hangi bayii arasam yil sonu ya da 2016 martta gelir anca dediler
-
06 Ağustos 2015, 15:44
anlar1 adlı üyeden alıntı
Sanayide iyi biseyler belki yapilir ama ben orjinal bir plakalik istiyorm afilli olsun rb azindan bide uzerinde r25 yazan radyator koruma. Stom grip. Tank ped. Karuma takozu bunlari uygin fiyata nerden tedarik ederiz burn motor biseyler getitmis ama arkadas stom grip 250 tl civari bu kadar da cakallik olmaz ki nedir bunu otesi silikonumsu bir yapiskan ped yani yuhhhhh
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Birde bu acilir kapanir plakalik olayinda trafigin uygulamasi nedir bilen varmi ornegin gezici radar sorun olmaz adam plaka gorunmuyor der devam eder yazamaz ama duran radarin ilerde kesin cevirmesi vardir farz edelim duran radara yada gezici radara girdik plaka kapali memur arjadan bakti plaka gorunmuyor ilrde ki ekibe anons gecti bir motor su renkte su km ile radara girdi dedi sizde bunun ustune cevirme ekibine varmadan durup plakayi actiniz vardiniz durdurdular durum ne olur plkaya kaydi yok bnm oldugumu kanitlayin inanmiyorum size fln desek yada o acilir plakayi gorup bide onun icin 600 tl yazarmi acaba isler nasil yuruyor sonucya ulkemizdeki super sport motolarin yizde 90 acilir plaka ile dolasiyor
Stop grip icin ilginc birsey soylicem watsonda bayanlarin ayaktabanlarini korumak icin kullandiklari bir malzeme var bir alana bir bedava 7 tl alternatif olarak kullanmak istersen kullana bilirsin sahsen ben oyle yaptim en buyuk boyundan iki tane alabilirsin 200 250 nerde 7 tl nerde ikiside ayni isi yapiyor saygilar
-
06 Ağustos 2015, 15:48
diyarbakır daki bayiide bir adet siyah var 200 tl ye istediğin yere göndeririz diyorlar.
-
06 Ağustos 2015, 16:13
Coorculook adlı üyeden alıntı
Stop grip icin ilginc birsey soylicem watsonda bayanlarin ayaktabanlarini korumak icin kullandiklari bir malzeme var bir alana bir bedava 7 tl alternatif olarak kullanmak istersen kullana bilirsin sahsen ben oyle yaptim en buyuk boyundan iki tane alabilirsin 200 250 nerde 7 tl nerde ikiside ayni isi yapiyor saygilar
Hocam tam olarak bahsettiğin şeyin ismi nedir? yada varsa resmini falan paylaşır mısın? Dükkana gidince ne diye tarif ederek isteyebiliriz ?
stomp grip pahalı olduğundan bende alternatif çözüm arıyorum da.
-
06 Ağustos 2015, 16:53
anlar1 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar gecenlerde radar cezasi yedim 200 tl gibi cok canim sıkıldı aksesuara bike param yok iken bu ceza normalde motorumun hicbir yerinin degistirlmesinde oynanmasindan hislanmam orjinal takintim vardir fakat bunun ustune bu acikir kapanir turden bir pkajalik takmak zorundayim fakat ole sanayi isi uyduruk bisey deilde bole r25 ler icin ozel yapilmis aksesuar katalogu gibi yerden yerine sik oturan r25 e ozel sinyalleri fln herseyi takacagim bir plakalik nerden nasil bulabilirim birde radyator koruma isgarasi olsa ii olur buyuk arilar gozenekleri yamultuyor;
http://www.vagabondmotorsports.com/collections/yamaha-yzf-r3-2015 buna bak.Kargo Turkiyeye 21 dolar ancak duruşu çok orjinal.
video : https://www.youtube.com/watch?v=HHkIwSJJbGk
-
06 Ağustos 2015, 17:18
benri foot comfort yazin gorsellere basin buda gratis te olan bir urun bunlarida kullana biliriz silikonlu olduklarindan ekstra yapistiriciya gerek yok 2 tane yapistirsak yeterli gelir diye dusunuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)