Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Haziran 2015, 14:46
arkadaslar r25 gostergelerınden sıkıntı yasayan varmı ? bı benmıyım bu arızayı alan ? kontagı acıyorum devır ınıp cıkıyo hanı dıjıtal gosterrge saga sola bı kayıyo ya onu yapmadan dırek yapmıs gıbı gelıyo gosterge sızce sıkıntı ne bılen varmı yada yasayan aynı sounu ?
Reklamlar
-
23 Haziran 2015, 14:55
bende hiç olmadı kardeşim servise bi sor bence
-
23 Haziran 2015, 19:46
ybrdenr25e adlı üyeden alıntı
arkadaslar r25 gostergelerınden sıkıntı yasayan varmı ? bı benmıyım bu arızayı alan ? kontagı acıyorum devır ınıp cıkıyo hanı dıjıtal gosterrge saga sola bı kayıyo ya onu yapmadan dırek yapmıs gıbı gelıyo gosterge sızce sıkıntı ne bılen varmı yada yasayan aynı sounu ?
Kardeş teknik bir problem olduğu apaçık ortada. Neden hala götürmedin ki servise?
-
24 Haziran 2015, 00:10
daha yeni 120 km yaptım geldim motor 1500km e geldi.
130 larda çok stabil gidiyor. Rodaj çok iyi oldu nerdeyse hiç titreşim yok. Cidden güzel motor keşke gidon biraz daha yüksek olsa birde ön cam daha büyük olsa
-
24 Haziran 2015, 00:28
Bu hafta sonu pistte R25 sürme imkanı buldum. Önümdeki bir R6'ya düzlükte yetişemesem de epeyce kovaladım
Üzerindeyken çok anlaşılmıyor ama ses bir harika. İzlemek isteyen olursa şurada:
https://www.youtube.com/watch?v=TW5-3PsW4Dc
-
24 Haziran 2015, 01:14
sanausbe adlı üyeden alıntı
Bu hafta sonu pistte R25 sürme imkanı buldum. Önümdeki bir R6'ya düzlükte yetişemesem de epeyce kovaladım
Üzerindeyken çok anlaşılmıyor ama ses bir harika. İzlemek isteyen olursa şurada:
https://www.youtube.com/watch?v=TW5-3PsW4Dc
Pist olayı baya keyifli olmuş gözüküyor. Video da iyi olmuş elinize sağlık, hangi marka kamera kullandınız, bir de rüzgar sesinden ciddi anlamda arınmış kayıt. Özel bir çaba var mı harici mikrofon vs gibi?
-
24 Haziran 2015, 01:38
Hayır hiç bir özel çaba harcamadım. Gopro Hero 2 ve dış kabı mevcut. Aynı çekimi bir de RC390 ile yaptım, ses onda bu kadar net değil, belki aerodinami ile ilgili göremediğim bir şey vardır.
S.
-
24 Haziran 2015, 02:00
sanausbe adlı üyeden alıntı
Hayır hiç bir özel çaba harcamadım. Gopro Hero 2 ve dış kabı mevcut. Aynı çekimi bir de RC390 ile yaptım, ses onda bu kadar net değil, belki aerodinami ile ilgili göremediğim bir şey vardır.
S.
O zaman rüzgar sesi konusunda Gopro Sony'ye 10 basar. Ben yeni Sony as100v aldım ama kamerayı nereye koysam fayda etmiyo, 60km hızı geçti mi iğrenç sesler katlediyo videoyu.
-
24 Haziran 2015, 02:22
hocam servıse goturdum motoru adam orda kontagı 20 kere actı kapadı belkı olmadı. adam gormem lazım dıyo hatayı ona gore bakcaz dıyo onlar konrol ederkende olmuyo arada sırada oluyo herzaman olmuyo bende vıdeo cekıyom arada ılk calıstırırken vıdeo cekıp oyle gıtcem bu sefer servıse. daha once bu şekılde sorunla gelen olmadı hıc dedı.
-
24 Haziran 2015, 03:51
ozzzzzz80 abi işine ögretmenlik yazıssın yanlış degılse senı bır yerden tanıyorum annem ayşe fitnatta ögretmenlık yapıyordu acaba sızdemı ordaydınız ? bide abı bıldırım mı gelıyor sayfa guncellenınce ne oluyor bılmıyorum atılan şeylerı cok geç göruyorum bunu nasıl hallederbılırım ?
-
24 Haziran 2015, 07:20
overspeed adlı üyeden alıntı
O zaman rüzgar sesi konusunda Gopro Sony'ye 10 basar. Ben yeni Sony av aldım ama kamerayı nereye koysam fayda etmiyo, 60km hızı geçti mi iğrenç sesler katlediyo videoyu.
Hocam pistin ayrı bir akustigi var sanki makinelerin sesi orda bir başka geliyor kulağa bizde pistteydik ctesi arkadaş turladi
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:26 ----------
ogün pistte as100 ile çekilmiş videoda var kıyaslama yaparız artık benide ses çok rahatsız ediyor sony'de
-
24 Haziran 2015, 08:16
borana adlı üyeden alıntı
Tesekkurler
Rica ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
Sykkuno adlı üyeden alıntı
Dostum debriyaj manetinin fiyatını biliyor musun? Fabrikanın stoklarında yok sanırım bulamıyorum.
Yamaha bayilerinden sordun mu hiç birinde mi yok?
-
24 Haziran 2015, 13:53
ybrdenr25e adlı üyeden alıntı
hocam servıse goturdum motoru adam orda kontagı 20 kere actı kapadı belkı olmadı. adam gormem lazım dıyo hatayı ona gore bakcaz dıyo onlar konrol ederkende olmuyo arada sırada oluyo herzaman olmuyo bende vıdeo cekıyom arada ılk calıstırırken vıdeo cekıp oyle gıtcem bu sefer servıse. daha once bu şekılde sorunla gelen olmadı hıc dedı.
Tabiki eğer her zaman olmuyorsa video iyi fikir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
aslan557 adlı üyeden alıntı
ozzzzzz80 abi işine ögretmenlik yazıssın yanlış degılse senı bır yerden tanıyorum annem ayşe fitnatta ögretmenlık yapıyordu acaba sızdemı ordaydınız ? bide abı bıldırım mı gelıyor sayfa guncellenınce ne oluyor bılmıyorum atılan şeylerı cok geç göruyorum bunu nasıl hallederbılırım ?
Tanıyo olabilirsiniz beni. Ama Özelden mesajlaşalım buradan değil.
Ayrıca bizim başlığa yazılan mesajlardan kimsenin haberi olmaz bildirim falan yok yanı. Ama ana sayfada son yazılan mesajların geçtiği bir pencere var. Güncel olarak takip edebilirsin başlıkları...
-
24 Haziran 2015, 17:56
Mavi rengin siyaha göre motoru daha ince gösterdiğine katılıyormusunuz?
Siyahı canlı gördüm bindim ama mavi görmedim henüz.
-
24 Haziran 2015, 20:02
mrt20 adlı üyeden alıntı
Mavi rengin siyaha göre motoru daha ince gösterdiğine katılıyormusunuz?
Siyahı canlı gördüm bindim ama mavi görmedim henüz.
Mavi tam tersi olarak siyahtan daha kalıplı gösteriyor bende siyah alıcaktım ama mavi tercih ettim.
-
24 Haziran 2015, 23:07
Karalı adlı üyeden alıntı
Hocam pistin ayrı bir akustigi var sanki makinelerin sesi orda bir başka geliyor kulağa bizde pistteydik ctesi arkadaş turladi
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:26 ----------
ogün pistte as100 ile çekilmiş videoda var kıyaslama yaparız artık benide ses çok rahatsız ediyor sony'de
Kıyaslama yapacak video varsa çok iyi olur hocam, baya moral bozdu bu durum.
-
25 Haziran 2015, 01:54
bugun bornovadan konak yoluna gıden r25 lı arkadas buralardamı selamlastık yolda baya buralardaysa tanısalım bı
-
25 Haziran 2015, 12:29
c4gin adlı üyeden alıntı
Mavi tam tersi olarak siyahtan daha kalıplı gösteriyor bende siyah alıcaktım ama mavi tercih ettim.
Mavi görmek nasip olmadı daha arada kıyaslama yapamıyorum ki?
-
25 Haziran 2015, 16:57
arkadaşlar motorun anlık yakıt tüketimi 40 lt lerde göstermeye başladı şuan 450 km de.Bu sorunu yaşayan oldumu ve nasıl düzeltiriz
bu da benden fotoğraf
-
25 Haziran 2015, 17:51
arkadaşlar 1000km bakımını yptırdım ancak oil yazısı yanıp sönüyor. Servis normal haline gtiremedi. Yardımcı olurmusunuz nasıl yapacağımla ilgili.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)