2000 Kadar eksiğim var onu ayarlamam lazım. Aslında kredi borç morç alıp uğraşmak istemiyorum mantıken. Ama gönlümde r25 diyor işte.
Teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler.
2000 Kadar eksiğim var onu ayarlamam lazım. Aslında kredi borç morç alıp uğraşmak istemiyorum mantıken. Ama gönlümde r25 diyor işte.
Teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler.
Karar senin r25 in keyfi ayrı 15 devir makine orjinal egzozla seside yeterli 7bin devirden sonraki gazlarkenki sesi ayrı güzel 2000tl için borca girilir mi dersen r25 için girilir diyorum ama bunun kararını sen vereceksin. Cbr de kötü makine değil ama daha keyifli makine dersen r25. yok cbr olsun dersen 2014 al hayırlısı olsun umarım memnun kalacağın bir motosiklet alırsın.
GAZLA UÇARSIN FRENLE KONMA İŞİ PROBLEM NASIL OLCEK
Selamlar bu sabah izmir saat 08.20 civarı Yeşildere yolunda selam verdiğim arkadaş burda mi
Olan bayiler var ama başka illerde. Kargo sıkıntısı oluşacak..
Honda CBR250R vs Yamaha Yzf R25
https://youtu.be/wg12PKfMCto
Geçtiğimiz Perşembe aldım, fotoğraflar bugüne sarktı.
Bende kavustum arkadaslar
Katlanabilir plakalik ne kadar acaba ve yapan biliyor musunuz? Ayrica 3 farinda beyaz renklisini istiyorum ama bu konuda ne yapacagima dair hic bi fikrim yok. Yardimci olursaniz sevirim
Eve gecince foto atmaya calisacagim )
arkadaslar aksesuarları uygulamaya basladık sonuç güzel olucak gibi duruyor :D park lambası ve lambalar ön jant sticker ve arka jant içi sticker kaldı suanda sadece gece 2 ye kadar ugrastık yorulduk anca bu kadar :D
Mavi ön cam
[IMG][/IMG]
Koruma takozumuz.
[IMG][/IMG]
Tank ped = üstteki siyah calibrex racing yazılı yı sökmeyi düşünüyorum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
cant şerıtlerı guzel olmus
Arkadaşlar zinciri hangi marka ile yağlıyorsunuz rodaj bakımında hangi yağı tercih etmeliyim koruma takozu en sağlıklı en uyumlu olan hangisi bi kaç çeşit car sanırım bizim motorlar için birde ampulleri değiştirince gösterme mesafesinde kayıp çok oluyormu yardımcı olursanız sevinirim herkeze hayırlı günler tekeriniz düz bassın
Zinciri 1 kere bile kendim yağlamadım.Servise giderim bi kahve içer sohbetimi ederim usta sağolsun halleder. Sanırım yabalube ürünlerin hepsi. Ben ilk bakımda 10-40 yamalube kullandım. Gayet memnunum. Üst devirlerde de rahat. Ama 5000 bakımında 15-50 tam sentetik denemeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar merhabalar.YZF-R25 ağustosta almayı düşünüyorum.
Lastik konusunda sorum olacak.Bayi lastikleri ne kadara alıyor?Üstüne ne kadar vermemiz lazım.
Pirelli Diablo SC2=730 Lira
Michilen Pilot Activ=710 lira.
Motoru alırsam direk lastiklerle almayı düşünüyorum.
ahmetcan45 koruma takazunu kaça aldın nerden aldın bıraz bılgı verırmısın bende almayı dusunuyom da guzelmıs.
arkadaşlar bursada kask ve mont alabileceğim bayi dışında mağaza adresi verebilecek bi yardımsever arıyorum herkese kazasız sürüşler...
İstanbul yamaha kardeşler bayisinden aldım internet sitesi motoliz.com 150 tl ye aldm kargo ile gönderdiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Aksesuar işlerini bitirdim sonunda çok şükür
Plakam arabamla uyumlu oldu
[IMG][/IMG]
photon beyaz led ve philips diamond h7 ampuller
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Jant şeritlerim tamamlandı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)