Izmotodan bende bugun mavimi aldim arkadaslar 150 km oldu bile aksama foto atarim
Izmotodan bende bugun mavimi aldim arkadaslar 150 km oldu bile aksama foto atarim
Arkadaşlar motorum şuan 280 km de. Gazda 1veya1,5 cm boşluk var. Bu normalmi. Yoksa bi ayar gerektirirmi. Şimdiden tşkrler.
Hayırlı olsun motorunuz güle güle binin. Normaldir ayar gerektirmez.
Motorum daha 40 km'de. Bu 40 km boyunca 3-4 kere durdum hepsinde fan açtı motor. 6bin deviri geçmeden rodaja uygun kullandım. Normal midir bu kadar fan açması?
https://www.youtube.com/watch?v=QCJLY_fUOto&feature=youtu.be MERAK EDENLER İÇİN GPM3 yamaha r25 arkadaşlar, daha güzellerini çekip atarım inş.
Dün hız denemesi yaptım kilo 90 kilometre 2300 :D 187km
Biraz uzun bi video fakat kendini seyrettiriyor. Aslında birçok kareden kendimize yapmamamız gereken dersleri cikarabiliriz.
https://m.youtube.com/watch?v=loaXehfhlhY
Rodajını kitapçığa göre mi yaptın bu hızları görmen şaşırtıcı insan benimkide gidermi okadar diye düşünüyo bende yeni aldım bi haftalık rodajını kitapçığa göre yapıyorum motorum bu hızlara çıkarmı rodaj bitince sağır alışmaz dimi vites değiştirmeyi 7000 devir civarlarında yapıyorum
Herkese slmlr spariş verdiğim mavi yerine siyah gelince yapcak bişey 1 daha beklyemem diye siyahı bana 75 km uzaklıktaki bayime otobüsle gidip işlemlerin tamamlanmasının ardından kitapçıktaki rodajın nasıl yapılması gerektiği kısmını okuyarak ilk benzinciden deepoyu doldurdum ve 7000 devri geçmeyerek uygun vitesler de iki defa soğutma molalı 75 km sürüp evimin kapalı kilitli garajına moyoru kapattım zaten oto tamircisi oşduğum ve çıraklıktan beri iki tekerci olmamın ve bundan öncede honda mın olmasından ötürü motor çok tanıdık bildik bit sürüş sunuyor ve çok keyifli hayırlısı ile kaliyeli yağ orjinal parçalarla bakımlarını geçirmeden yaptırıp 2000 km kafar rodaj kurallarının dışına çıkmadan tatlı tatlı sürmeye devam edecem.genelde orjinalci temiz bir kullanıcıyım yaş 30 ebli olduğum için ağır takılmak hoş olacak ağır renkli siyah motorla herkese slmlr saygılar allah hepimize kazasız sürüşler nasip eder inşallah
Toprak, 800 km de aldım 3üncü sahibi olarak motoru 200km boyunca elimden geldiğince yavaş sürdüm rodajdan sonra allah ne verdiyse valla düz yolda 175 görebildim 186 bayır vardı tamamen kapanarak bu hızlara çıkmak mümkün, egsozun etkisi varmydı bilmem..İnsallah daha güzel videolar çekip koyucam.Kamerayı merak edenler için sj4000 wifi.
Arkadaşlar BURSA R25 Whatsapp Grubumuz kuruldu. Bursa'daki kullanıcı arkadaşlar mesaj olarak numaralarını yollar ise onları da dahil ederiz. Tekeriniz düz bassın. ;)
Beyler sigorta parası ne kadar verdiniz yazabilirmisiniz ?
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
ben 85 Ergo dan yaptırdım,
yaş 30 ilk motosiklet sigortası
İyi oku 195 değil 187, videosu gelir yakında ..
R25 dyno testinde 196 kmh hızda devir kesiciye giriyor, bayır aşağı 195 kmh imkansız değil.
Beyler,yanlış anlamayın ama,nedir bu pirelli diablo çılgınlığı? Başka lastik mi yok? Bu lastik çok iyi yol tutuyor,test edildi,onaylandı. Ama kullanım ömründen haberiniz var mı? Aynı paraya alacağınız bir michelin lastik,neredeyse iki katı ömre sahip.Üstelik yol tutuşu da pirelli'yi aratmaz. Diablo rosso çok yumuşak ve iyi yol tutuyor.Ama buna mukabil,yağışlı havada bir michelin kadar iyi yol tutmuyor. Ömrü 6000,hadi kullanıma göre belki 8000 km. Yani nedir bu pirelli çılgınlığı anlamış değilim. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
Dün motoru izmotodan aldım kusadasina kadar hic durmadan 7bin deviri gecmeden geldim yaklasim 85 90 km boyunca o 7yi gecmemek icjn resmen kendimle savastim aayni sekilde bugunde oyle. Motor cok dikkat cekiyo surekli soru geliyor 260km oldu 2 günde 2 kez 7nin ustine ciktim azcik bisey ve cok farkli bi dunya var o devirlerde.katlanir plaka yapicagim icin plakayi takmadim daha 2 kere polis yolumu kesti yirttım.rrodaj sonrasi icin sabirsizlikla bekliyorum herkese iyi surusler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)