Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Haziran 2015, 23:25
RidetoLive. adlı üyeden alıntı
Cuma gunu ben aradim geldi faturalar dedi ben aramsam ariyacaklari yok. maviyi araya haftasonu girdigi icin alamadim hayırlısıyla pazartesi gidip aliyorum
aynen hocam motor içinde aynı şeyi yaptılar.Arayıp,sıkıştırmazsak bi'şey yapıcakları yok.
Reklamlar
-
06 Haziran 2015, 23:52
Arkadaşlar R25 Endonezya Yamahadan geliyor değil mi...bende MT25 bekliyorum onun fotolarını ararken Endonezya sitesinde bütün ürünleri buldum...
http://www.yamaha-motor.co.id/products/matic.html
-
07 Haziran 2015, 08:59
Arkadaşlar 2 aydır beklediğim mavi diye tüm türkiyeye mavi çok satıp yetiştirilemediği için son sevkiyat hep siyah mı geşmiş bnm bayi ole diyor ve önceden sırada olduğum için gelen siyahı 14500 den verecekler ama mavi çok hoşuma gidiyor naapsam bilemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Zaten yok satıyor bulunmuyor sen bulduğunu al renk e bakma diyorlar ne dersiniz beklesem sonraki sevkiyat ne zamana gelir acaba?
-
07 Haziran 2015, 09:05
anlar1 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2 aydır beklediğim mavi diye tüm türkiyeye mavi çok satıp yetiştirilemediği için son sevkiyat hep siyah mı geşmiş bnm bayi ole diyor ve önceden sırada olduğum için gelen siyahı 14500 den verecekler ama mavi çok hoşuma gidiyor naapsam bilemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Zaten yok satıyor bulunmuyor sen bulduğunu al renk e bakma diyorlar ne dersiniz beklesem sonraki sevkiyat ne zamana gelir acaba?
Hocam canına tak ettiyse al ama ben maviyi istiyordum dersen bekle sonuçta bayadır bekliyorsunuz.
-
07 Haziran 2015, 10:58
Hep siyah gelmedi. Benim alacağım bayiye 4 adet siyah geldi. 2 adet mavi geldi. Bende mavi rengi beklemekteyim.
-
07 Haziran 2015, 11:17
Bayada canıma tak etti artık eşim yeter çok üzdün kendini diyip duruyor bide öğrenebilsem ssonraki sevkiyat ne zaman ne kadar bekleri eğer mavi beklersem?
-
07 Haziran 2015, 11:26
Arkadaşlar haliyle benim ki daha rodajda. Şöyle bir şey fark ettim sizde de var mi öğrenmek istiyorum. Dün 150 km yol yaptım hiç aralıksız. Varış noktasına geldiğimde motoru stop etmeden rölanti saatti sabit durmuyordu. Aynı şekilde motor seside rölanti ile uyumlu hareket ediyordu. Hararet normal düzeyde.uzun yazdımda anlatabildim mi bilmiyorum.
-
07 Haziran 2015, 19:36
Kahramanmaraşta gördüm bugün plakasız ama kardes ayagın yere bile değmiyor dikkat et ama ses cidden hoşuma gitmedi benim.
-
07 Haziran 2015, 22:02
mtunc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar haliyle benim ki daha rodajda. Şöyle bir şey fark ettim sizde de var mi öğrenmek istiyorum. Dün 150 km yol yaptım hiç aralıksız. Varış noktasına geldiğimde motoru stop etmeden rölanti saatti sabit durmuyordu. Aynı şekilde motor seside rölanti ile uyumlu hareket ediyordu. Hararet normal düzeyde.uzun yazdımda anlatabildim mi bilmiyorum.
Varış noktasının son km lerinde sanırım biraz devir verdin. 3000 km yi geçinceye kadar zaman zaman rölanti 100 200 devir arasında tutarsız bir çalışma sergileyebiliyor. Stop etmeden az bi ara gaz verdiğinizde rolanti normale dönüyor. Şu an 3500 km yi geride bıraktım. Bahsettiğin sıkıntı artık olmuyor diyebilirim.
-
07 Haziran 2015, 23:26
motoankara adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 2 aydır r25 kullanıyorum.Ancak güvenlik sorunları sebebi ile disk kilidi ve abus granit kilit haricinde çift yönlü diye tabir edilen alarmlardan taktım.Yani motor üzerinde siren çalarken kumandadanda size uyarı veriyor.Gerçekten etkili bir şey.Ancak alarmın uzaktan çalıştırma veya çalındığı zaman uzaktan stop ettirme gibi özellikleri mevcut.Alarm spy 5000m adında bir şey.Bende uzaktan çalıştırma kabloları bağlı değil hiç buna benzer bir alarm montajı yaptırmış fikir alışverişi yapabilceğim kişiler var mı?
Şunuda eklemek isterim;
Alarm aküyü bitirir,öldürür,motor beynine zarar verir diye bir şey yazmayalım lütfen 0,3MAh güç tüketimi mevtut 17 gün çalışmadan bekledi marşı bastığımda hiç bir zayıflık hissetmedim.Ek olarak alarm beyninde korumalar var fazla akım sorunları felan mevcut değil.
R25 in elektrik şeması elinde olan ya da kablo renklerinden anlayan arkadaşlardan yardım beklemekteyim.
Bursa'da start motorla görüşün derim. Adamlar baya uzmanlar. Size bu konuda yardımcı olurlar.
Motora binerken ilk önce Alah'a sonra aksesuarına güven.
Ayetel Kürsi okumadan yola çıkmam.
-
07 Haziran 2015, 23:33
rölanti düzensizliği Benzinden dolayı olabilir...
Bu arada bugun HGS alırken benzinlikteki görevli benim ruhsatta araç sınıfının yanlış yazılmış olabileceğiniz söyledi araç sınıfı L3 yazıyor böyle olmaması gerekliymiş.
Sizinkilerde nasıl yazıyor?
-
07 Haziran 2015, 23:39
Bende de l3 yaziyor hem benzinlik teki ne anliyorsa hgs den
-
08 Haziran 2015, 00:48
Arkadaşlar motorun ilk vergisini ne zaman ödüyoruz sıfır motorlarda nasıl oluyo vergi islemi? Bir de bana takoz alabilcegim adres ve zincir icin bakım ve temizlik ürun markalari önerirseniz sevinirim.Yarın sabah hayırlısıyla almaya gidiyorum 1.5 aylık bekleyişten sonra
-
08 Haziran 2015, 13:11
Hele şükür ben de izmoto'dan siyahını teslim aldım.
-
08 Haziran 2015, 13:31
Arkadaşlar motorunu haziranda teslim alanlar ilk 6 ayında vergisini ödüyormu?
-
08 Haziran 2015, 13:32
Arkadaşlar motorun ilk vergisini ne zaman ödüyoruz sıfır motorlarda nasıl oluyo vergi islemi? Bir de bana takoz alabilcegim adres ve zincir icin bakım ve temizlik ürun markalari önerirseniz sevinirim.Yarın sabah hayırlısıyla almaya gidiyorum 1.5 aylık bekleyişten sonra
İlk vergin temmuzda. Standart 6+6=12 olarak vergi ödüyosun. Takozlar yamaha bayii ve servislerde var. Zincir bakım ve yağları için motul markasına güvenebilirsin herşey için bir ürün mevcut. Hayırlı olsun kazasız belasız
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
-
08 Haziran 2015, 13:35
İpone zincir yağını öneririm. Tozlara karşı koruma özelliğide var. Zincir temizliği için bütçen varsa motulun ürünü iyidir. Bütçen yoksa gaz yağıda ayna gibi yapar 😉
-
08 Haziran 2015, 14:20
Bugun izmotoya gittim arkadaslar 3 tane siyah r25 Vardi haberiniz olsun. Birde benim r25 te soyle bi sikinti var motorun kontagini actigimiz da en basta gosterge de ki yazilar saga dogru kayip sonra geri geliyo ya benim arada sirada o kayip gelme olmadan direkman gosterge geliyo sanki yazilar kayip gelmis gibi. Boyle bi sikinti yasayan varmi. Izmotoya gittim boyle bi sikinti daha once olmadi fln dediler 5. Bin bakminda bakariz istersen iyice bi dediler. Siz ne diyonuz bu konu hakkinda arkadaslar.
-
08 Haziran 2015, 16:01
mtunc adlı üyeden alıntı
İlk zamanlarda benim de başıma gelmişti aynen anlattığın şekilde hatta bu konu altına da yazmıştım ama şuan 4000' e geliyor çok şükür böyle bişey kalmadı.
-
08 Haziran 2015, 17:18
Arkadaşlar;
Maltepe İstanbul Tuna yamaha ve suziki bayinden 14.500 e yamaha r25 mi teslim aldım forumdada yazılıp çizildiği gibi hatta test edilmişlik üzere lastik siparişi verdim (pirelli diablo 2)bu bayii den aldığımda fiyat 800 küsür tl iken servis takmaya 50 lira işçilik taleb etti.aynı takım lastiği daha uygun fiyata temin ettim. hava yağışlı olduğu halde 14.500 liraya aldığım motorunda vermiş olduğu tanışıklık ile Tuna Bayii ne gittim , ama bana söledikleri işçilik ücreti beni hayel kırıklığına uğrattı (118 Tl)hiç tanımadığım lastikçi 50 liraya takıcana sölerken yaklaşık 15.000 lira para verdiğmi Tuna bayii bende tam 2,5 katını istedi beklerdimki para kazandırmış olduğum bayii nin veya onlarca kişiye tavsiyede bulunacağım bayiinin böyle bir ticaret anlayışının olması herşeyi bitirdi.... bundan sonra tavsiye edeceğim degil kapısından geçmiceğim bi yer olcaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)