yamaha güzel motorlar yapıo ancak almaya giden adama abi kalmadı şu zaman gelcek diyor. bu sevkiyat stratejisiyle çok zor.almak isteyen adamı caydırıyor resmen
yamaha güzel motorlar yapıo ancak almaya giden adama abi kalmadı şu zaman gelcek diyor. bu sevkiyat stratejisiyle çok zor.almak isteyen adamı caydırıyor resmen
Geçmiş olsun kardeşim
Diğer sayfalarda resimlerden anladigim.kadariyla hafif hasar var zaten düşük hızda devrilmis motor.
Sana bişi olmamış bu güzel haber
Gözümüz gibi bakıyoruz tek bir çizik bile canımızı sıkıyor,ama şükür ki sana birsey olmamış ;)
Bu arada urfa piazza AVM ye gelen mavi r25 burdan mi..bir kaç kez baktım yakalarsam tanisayim diye ama nasip.olmadi giderken arkadaşından gördüm :D
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Yozgat'ta kalıyorum civar illerde bulamadım motoru Osmaniye Kardeşler Yamaha bayisini Google sayesinde buldum akşam aradım şans eseri elimizde bir adet mevcut dediler ertesi sabah erkenden yola çıkıp Öğle vakti Osmaniyeye vardık ilk defa yakından görmüştüm R25 i o kadar motorun içinden sanki bana sesleniyordu resimlerden daha güzel daha şık ve daha büyük sıcak kanlı güler yüzlü insanlardı hemen işlemleri hallettik öğlen saat 2 civarı yola çıktım aşağı yukarı 500 Km sürerek geldim uzun yolda gercekten çok rahatsız ediyor özellikle bileklerim gitti üstelik akşam soğuğuna denk geldik üzerimde mont ve eldiven olmasına rağmen resmen dondum. Kapora verip bayinin sallamasından bıkan arkadaşlar tek bir bayiye bağlı kalmayın civar illeri araştırın belki sizinde şansınız benimki gibi olabilir.
Hemserim hayirli olsun, yozgatin neresindensin?
Bende dun ufak capli bir uzun yol yaptim 200 km kadar, kizilcahamama kadar bi kosu gidip geldim, ayakliklarda titresim hissettim, cok fazla yormadi ama cokta rahat oldugu soylenemez, rodajin bitmemesinden dolayi sikintiliyim, 90 100 le yol bitmiyor, ayrica 300 kmde yedek depoya gecti, 10lt yakit aldi, yaklasik 3,5 lt yakmis, bekledigimden cok iyi...
Tekrardan hayirli olsun allah kaza bela vermesin.
Arkadaşlar Antalya'da Dokuma da M.Adıyaman ilkokulunun az ilerisinde bir bahçede siyah R25 vardı.. Sahibi buralarda mı ?
Bursa start motora kapora vereli yaklasik 10 gun oldu race blue icin bekliyoruz hala. Motoru alan arkadaslar uzun yol yapan var mi? Yukarida bir arkadas 500 km yol yapip cok rahatsiz ettiginden bahsetmis. R25 e yeni bindiginden ve alismadan uzun yol yaptigi icin olabilir mi? Cok mu rahatsiz edici uzun yollarda?
Arkadaslar bi sorum olacak bu teker konusunda tekeri alinca degistirecem fakat 2 teker var aklimda biri pilot biri rosso sikinti su ki tekeri degistirene kadar sikinti cikmasini engelleyebilirmiyiz bi nebze de olsa
Hocam üzerine binip oturuş pozisyonunu denediğim kadarıyla hemen hemen cbr ile benzer bir oturuş pozisyonu var diyebilirim. Kendi motorum cbr ile 26 bin km sürmüş biri olarak evet r25 de 200 km üzeri yorar tahminimce. Beni 200'de seni 300 de olur ama uzun yolda kesinlikle bel bacak, bacaklarında depoyu kavramazsan bilek kol ağrısı illa yapar. Bunu engellemek içinde tecrübeler doğrultusunda 150 km de bir falan mola vermenin büyük faydası olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
Engellersiniz. Daha temkinli, gazlamaya dikkat ederek, ani frenlemelerden kaçınarak, virajlarda ve dönüşlerde motorun yatış açısını çok arttırmadan dönerek güvenli bir şekilde sürebilirsin. Sonuçta irc de gres yağından yapılma bir lastik değil. :p
R25 ine kavuşan yeni arkadaşlar hayırlı olsun. Kazasız belasız sürün inşallah. Ben en fazla 345 km yaptım aynı günde. Ama molalı sürdüm. Oturuş pozisyonundan kaynaklı bir yorgunluğum olmadı. Ancak bu bir geziydi ve çok uzun sürdü. Yani sabah çıktık akşam eve döndük bu yüzden genel olarak epeyi yorulmuştum özellikle sırtım.
Bizim motorlar daha çok touring oturuş pizisyonuna sahip yani bir SS (race) oturuşu yok ve iyiki de yok bu sayede nispeten uzun süreli sürüşler mümkün. Ama 500 km sürüşte yormayacak motosiklet sayılıdır.
Oyle araba bile sayili 500 km az degil
Bende cayiralanliyim, yazin gelirsem cayini icerim
Saat icin res tusuna basili tutuyorduk herhalde, iki tusa birdende olabilir emin degilim, ben kurcalarken buldum, vites degisim isigini ayarlamak icin cok ugrastim yapamadiydim, youtubede videosunu koymuslar sagolsunlar hallettik.
üşenmedim tek tek telefon açtım Şırnak - Cizre'ye kadar mavi renk r25 yok haberiniz olsun siyah renk isteyenler birkaç şubede vardı
tabiki hemşerim beklerim hem beraber bir tur atarız dün yine uğraştım saat için yapamadım artık youtube den araştırmak gerek
Arkadaşlar İstanbulda Avrupa yakasındayım r25 alıcam bikaç güne, diablo rosso 2 nerden temin edebiliriz? Motolastikten sipariş edip takıp balans vs ayarını yapıcak neresi var? Yamaha bayileri yapıyor mu? Bayilerde çok pahalıyamı takarlar lastiği?
2. sorum da koruma takozu, koruma takozu 150 tl sanırım serviste mevcut mu? Takma ücreti istiyorlar mı taktıran arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.
bende batı tarafındaki illerin hepsini aradım bi kac yerde siyah vardı ama mavi yok bazıları kaparo almıs bazıları ilk gelen alır diyor:D su yamaha çokça göndersene herkez muradına erse:D
Topspeed denemesi.. Total km 500 küsürde sanırım.. Yakında sahibinden ilanlarında rodajı itina ile yapılmış redline görmemiş motor diye görürüz..
https://youtu.be/-5VIBgY7oc8
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)