Sesi boşverin.
Pilotajınız çok çok kötü..
Allah Kaza, bela vermesin..
Daha dikkatli ve güvenli sürün lütfen..
Hayırlı günler..
Sesi boşverin.
Hayırlı günler..
Allah cumlemizi korusun ama sağdan yavaş gitmek isteseydik o yollardan araba ile giderdik
arkadaşlar hep hızdan bahsedip karşılaştırmalar yapıyoruz da birkaç sorum olacak:
-motosikletiniz 90 la giderken düşerseniz kaç metre sürüklenirsiniz?
-bu sürüklenme esnasında güzelim yaz gününde ısınmış asfaltla aranızdaki sıcaklık kaç dereceye kadar çıkar?
-bu sıcaklık sizde ne gibi bir yaralanmaya sebep olur?
-60 km hızla duran bir kamyonetin arkasına çarpsak hayatta kalma şansımız yüzde kaçtır?
-virajda motoru yatırmaya çalışırken asfaltla yüzleşip sürüklendiğimiz de karşı şeritteki aracın altında kalmama şansımız yüzde kaçtır?
-peki şu an kullandığınız motosiklet 100km den 0 a frenlerken minimum kaç metrede durabilir?
ben çok yaşlı bir insan değilim ama ömrümü motosiklet keyfimi yaşarken sona erdirmek istemem. ömrüm boyunca keyifle ve tek parça olarak kullanmak en büyük isteğim. beni bunları yazmaya teşvik eden ise genel olarak yapılan boş muhabbetlerdir. eğitim almadan ve yeterli derecede küçük cc motosiklet kullanmayıp hemen yüksek cc canavarlara heves eden arkadaşlarımız lütfen 10 kere daha düşünsün. 15 bin liraya 2 silindir de 4 silindirde canavarlar var. r25 parasına tabiki. ama motosiklet işi şakaya gelmez.
Alıntı paribus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Sesi boşverin.
Hayırlı günler..
Arkadaşın pilotajının çok kötü olduğunu kendinizin üstün pilotaj yeteneğindenmi anladınız?
Yoksa panik fren yaptı diyemi tüm tecrübesini sıfırladınız?
Sizi pistlerde görmek isteriz.Üstün yeteneklerinizden kendimize pay çıkarma fırsatını kaçırmak istemem.
Maalesef artık her yazılan yorumdan, kıl kapma, her fikirden laf sokma meydanına dönmek üzere forum.
Laf sokmak,yermek değil amaç,
Polemik yaratmak içinde yazmadım arkadaşlar,
Üstün yetenekli bir motosiklet sürücüsüde değilim,
Ben forum kuralları dahilinde videoda gördüğüme yorumumu yaptım.
Herkes istediği gibi sürmek te özgür..
Herkesin canı kendine tabikide..
Frenajı hesaba katmasak bile...
Hız ve vites ekranına bakın,
Neler olduğunu görmek anlamak için pist pilotu olmaya gerek yok.
Tüm R25 kullanıcı larına,
Selamlarımla..
arkadaşlar konuyu bölücem de, yok mu şu mavi sevkiyattan bir haber maber, tarih yok mu hala ortada. kusucam motorsuzluktan.
Önümüzdeki cumartesi günü geliyor maviler.
Bir 10 dakika önce falan sağlam düştüm arkadaşlar 35-40 la sağa dönüyordum ön lastik kaydı, yatık falan da değildim ama zeminden mi nedir, bir marketin önündeydim. Sulamış olabilirler. Bayağı bir sürüklendim yerde, sağ tarafa düştüm. Araç yoktu neyseki. Kalktım falan hemen çalıştı tekrar eve geldim paniklemeden.
sağ bacağımın üzerinde kaldı motor biraz bacağım ağrıyor, eldiven vardı ama bilek bölümü açılmış o sıra biraz yara olmuş sürtünmeden.
Motora gelince sağ tarafa baktım tabi korka korka Yamaha yazısının olduğu bölge haliyle çizilmiş bayağı ama çökme, çatlama falan yok sanırım sabah dikkatli bakacağım. Aynada bişey yok gibi, motorun üst kısmında bir ezilme var. Sağ sinyal lambam yanıyor ama kopmak üzere, biraz çeksem gelecek gibi. Durum bu. Aksamda sıkıntı yok gibi ama ön lastiğim biraz sarsılıyor sanki. Rolantim sorunsuz, geçişler normal gibi. Artık bakalım olacağı varmış.
Sinyal sorunluysa sadece sinyali değiştirin. Maddi gücünüz varsa diğer parçalar da değişebilir ama normal şartlarda estetik açıdan lastik değiştirmeden grenajlara o kadar para vermeyin. Her halükarda bir ustaya götürün bir de onlar baksın gidonda bir yamukluk vb. farkedilmeyen durum var mı diye onlar kontrol etsinler.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)