Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Nisan 2015, 20:04
Motoru bugün gördüm İspanyol adlı kullanıcının r25'idi harbiden beğenmedim.O ne öyle öyle Yamahaya yakıştıramadım o tasarımı berbat bende r25 race blue almayı düşünüyorum ama çok kötü ya tasarım niye öyle yapmışlar ki benim r125 onun yanında kahinat güzeli.Ama sesi çok süper gidişide öyleymiş.
Reklamlar
-
01 Nisan 2015, 21:30
Bune adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bizim motorlarda top speed ve sıkıştırma oranlarını saklayan bi seçenek var mı gösterge de?
Sıkıştırma oranı nedir acaba??
Ahmet
Honda CBR125 (5500 km)
Yamaha YZF R25 (15000 km)
-
01 Nisan 2015, 23:20
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Motoru bugün gördüm İspanyol adlı kullanıcının r25'idi harbiden beğenmedim.O ne öyle öyle Yamahaya yakıştıramadım o tasarımı berbat bende r25 race blue almayı düşünüyorum ama çok kötü ya tasarım niye öyle yapmışlar ki benim r125 onun yanında kahinat güzeli.Ama sesi çok süper gidişide öyleymiş.
Motorun yanında öyle demiyordun ama
Hacı R25 kullanıcıları sayfasındasın motora çirkin felan deme taşlarlar seni burda
-
01 Nisan 2015, 23:24
Espaniole adlı üyeden alıntı
Motorun yanında öyle demiyordun ama
Hacı R25 kullanıcıları sayfasındasın motora çirkin felan deme taşlarlar seni burda
yok yok R25 topluluğu olarak aştık bunları. bence cbr250 nin eski kasası yenisinden kat kat iyi hele ki o egzozu
-
02 Nisan 2015, 03:32
-
02 Nisan 2015, 13:04
-
02 Nisan 2015, 13:18
Merhaba arkadaşlae bende r25 kullanıcıyım ve motorumu 50 km önce 1000 km bakımına soktum benm sormak istedigim birkaç soru var bakımdan sonra debriyaj kavrama noktası degişti motorun agırlıgı arttı gibi hissedyrm birde artık öncekine göre daha yavas devirleniyor gibi geliyor bana ama asıl sorunlar motorum 1 inci viteste cok yavasken veya dururken zincirden bir takırtılar geliyor ama giderken veya hızlanınc ses gidiyor birde 6 viteste motor 11 bini geçmiyor basıyorum yok 155 i geçmiyor bunun nedeni ne olabilir ve dün arka ön fren yavaslarken srkaya biraz sert bastım arka attı kendini göt attı yani motor viteste elim debriyajlıudı kaydı neyse durdum bir baktım motor stop etmiş bu normalmi
-
02 Nisan 2015, 13:37
-
02 Nisan 2015, 14:49
Merhabalar. Kasko yaptıran var mıdır. Birkaç yerden fiyat aldım 1400 alianz, 1635 Groupama. Çalıntı konusunda sadece kapalı mahalde çalınması diye de kısıtlamışlar... Bu forumda biryerlerde Groupama'dan 750 civarı yapan duymuştum ama. Anlamadım nasıl oluyor. Özellikle hırsızlık klozları sağlam olan, yaptıran, gören, duyan bilgi verebilirse çok sevinicem. Teşekkür ederim...
-
02 Nisan 2015, 16:43
I_Know adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Kasko yaptıran var mıdır. Birkaç yerden fiyat aldım 1400 alianz, 1635 Groupama. Çalıntı konusunda sadece kapalı mahalde çalınması diye de kısıtlamışlar... Bu forumda biryerlerde Groupama'dan 750 civarı yapan duymuştum ama. Anlamadım nasıl oluyor. Özellikle hırsızlık klozları sağlam olan, yaptıran, gören, duyan bilgi verebilirse çok sevinicem. Teşekkür ederim...
Kasko herkesde çok farklı değişkenler gösterebilir. Ben R25'ime, grupama sigorta'nın motosikletler için olan yeni paketi "mot'o kasko" yaptırdım full kasko 700 tl tuttu. 10% Gis akademi'den motosiklet eğitimi aldığım için indirim yaptılar. Anlaşmaları var.
Kasko fiyatını etkileyenleri belirtiyorum
1. Plaka (kaza oranı yüksek büyük şehirlerde fiyat yüksek çıkar)*
2. Daha önce herhangi bir motorlu araç ile kazaya karışmanız **
3. Yaşınız ( 30 altı %30 daha yüksek çıkar ) **
-
02 Nisan 2015, 17:12
Arkadaslar bakirkoy bahcelievler sirinevler civarlarinda rosso 2 alabilecegim biyer varmi ?
-
02 Nisan 2015, 17:19
Plaka masrafları ne kadar tutuyor bilen var mı? Haftaya yeni parti gelecekmiş, kaporamızı verdik bekliyoruz.
-
02 Nisan 2015, 17:56
VESPERA adlı üyeden alıntı
Kasko herkesde çok farklı değişkenler gösterebilir. Ben R25'ime, grupama sigorta'nın motosikletler için olan yeni paketi "mot'o kasko" yaptırdım full kasko 700 tl tuttu. 10% Gis akademi'den motosiklet eğitimi aldığım için indirim yaptılar. Anlaşmaları var.
Kasko fiyatını etkileyenleri belirtiyorum
1. Plaka (kaza oranı yüksek büyük şehirlerde fiyat yüksek çıkar)*
2. Daha önce herhangi bir motorlu araç ile kazaya karışmanız **
3. Yaşınız ( 30 altı %30 daha yüksek çıkar ) **
Teşekkürler yorumunuz için. Sigorta teklifinde Moto Kask'o Genişletilmiş Kasko Sigorta yazıyor. Zannedersem aynı paket gibi.
1. Büyük şehir Ankara plaka
2. Kazam hiç yok
3. Yaşım 35
ayrıca ehliyetimi de 2012 de aldım. Kapalı garajım var... Fiyatın bu kadar etkilenmesi normal midir.
Peki sizin aldığınız yerden teklif alsam yine aynı sonucu mu alırım. Bir de sizdeki hırsızlıkla ilgili sadece kapalı mahal için geçerli diye bi kısıtlama var mıdır.
Teşekkür ederim tekrardan...
-
02 Nisan 2015, 17:59
Marka model r25 eklenmiş mi? benim aldığım teklifi xcity250 üzerinden hesaplamışlardı.
-
02 Nisan 2015, 18:04
bugün canlısını gördüm ilk görüşte aşk dedikleri bu olsa gerek sesi beni tatmin etti ben buradayım diyor
-
02 Nisan 2015, 18:41
spxwOw adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlae bende r25 kullanıcıyım ve motorumu 50 km önce 1000 km bakımına soktum benm sormak istedigim birkaç soru var bakımdan sonra debriyaj kavrama noktası degişti motorun agırlıgı arttı gibi hissedyrm birde artık öncekine göre daha yavas devirleniyor gibi geliyor bana ama asıl sorunlar motorum 1 inci viteste cok yavasken veya dururken zincirden bir takırtılar geliyor ama giderken veya hızlanınc ses gidiyor birde 6 viteste motor 11 bini geçmiyor basıyorum yok 155 i geçmiyor bunun nedeni ne olabilir ve dün arka ön fren yavaslarken srkaya biraz sert bastım arka attı kendini göt attı yani motor viteste elim debriyajlıudı kaydı neyse durdum bir baktım motor stop etmiş bu normalmi
6. Viteste 11 bini geçmemesi ilginç. Yorum yapmak zor. Ama frenkediğinde arka tekerin kitlemesi normal. Durduğunda stop etmesi de normal. Çünkü debriyaja basmamışsın kitledinde durmuşsun stop etmesi doğal. Baktin kitledi hemen arka freni azalt.
Zaten hızlıyken arka fren seni durduramaz. Biraz fazla bastınmıda arka hemen kitler. O yüzden hızlıyken durman gerektiğinde motoru dikle ve ön freni limon sıkar gibi artan basınçla sık emin ol kitlemez. Yapabiliyosan da arka frenle destekle ve durman gerektiği içinde debriyajı sık.
-
02 Nisan 2015, 20:29
-
02 Nisan 2015, 21:06
Herkese merhaba. Nisan ayı içerisinde ben de r-25 sahibi olacağım inşallah. İsmimi yazdırdım, motorun gelmesini bekliyorum. Birkaç sorum olacak;
ilk sorum vites boştayken kalkış yapabiliyor muyuz? İkinci sorum tek teker yaparken fazla kaçırırsak hemen ön freni sıkıyoruz değil mi?
-
02 Nisan 2015, 21:13
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba. Nisan ayı içerisinde ben de r-25 sahibi olacağım inşallah. İsmimi yazdırdım, motorun gelmesini bekliyorum. Birkaç sorum olacak;
ilk sorum vites boştayken kalkış yapabiliyor muyuz? İkinci sorum tek teker yaparken fazla kaçırırsak hemen ön freni sıkıyoruz değil mi?
Şerefsizim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
-
02 Nisan 2015, 21:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)