Yarınki Karaburun gezisine forumdan katılanlar da var mı ? Ninja'cı arkadaşlar siz de gelin isterseniz. 11:00 Avcılar Bp buluşma denilmiş.
Arkadaşlar henüz R25 im olmadığı için bilmiyorum. orjinal kuyrukta bu palakanın üstünde reflektör mü var lamba mı? ben kuyruk değiştirirken boşta kalan soketi arka stop lambasının diye düşünüp, arka stopu iptal etti diye atladım hemen
o boşta kalan soket plakanın üstünde lamba varda oraya mı ait
Bugün iş gereği Ülkü pistindeki sıralama turlarındaydım. Ve 125 klasmanında yarışan tam 4 adet r25 vardı. Ve 4 ü de ilk 5 e girdiler.
Yarışçı bir abimizle ettiğim bir muhabbet arasında bana bu klasmanda hız, denge ve sürüş olarak en iyisinin r25 olduğunu ve bu klasman için alınabilecek en uygun motosiklet olduğunu söyledi.
Ve motoruma bir kez daha tutuldum
[IMG][/IMG]
Bugün vergiler vs dahil tamamını ödeyerek siyah r25 siparişimizi verdik. Komik olan ödemeyi resmen silah zoruyla vermemiz oldu. Özel bir tavsiye ile gittiğimiz bayi sağ olsun sözümüzü senet olarak kabul etme inceliğini gösterdi bizde onların bu inceliği altında kalmamak için "olmaz siz ödemenizi alın gerisi kolay dedik"
Sahibi tarafından teslim alınmayı bekleyen bir mavi vardı. Fikrim değişmedi. Halen mavisini çok itici bulmaya devam ediyorum. Zevk meselesi işte ne yapayım
Hayırlı uğurlu olsun Murat K. Kazasız belasız...
hayırlı olsun murat kazasız belasız sürüşler
Arkadaşlar merhaba, bende r25 kervanına dün itibariyle katıldım, siyahınıda mavisinide çok beğendim, mavi renk hayatım boyunca hep ön planda olduğu için onu tercih ettim, 2 sorum var öncelikle yakıt tüketimi 8.0/100km olarak gozukuyor bu normalmidir? birde kullanım kitapçığını bayi göndermemiş malesef evim ataköyde, bayide maltepede olduğundan kitapçığa ulaşmam 2-3 günümü alacak, internettede bulamadım, bilen varsa linkini atabilirmi?eğer nette yoksa biri üşenmeyip kitapçıgın sayfalarının fotoğrafını çekip atabilirmi ? şimdiden teşekkürler
Bence hiç normal değil. Bende ilk depo ortalaması 3.9 olarak bitti. 2. Depoda şimdilik ortalamam 3.7. Siz anlık yakıttan bahsediyor iseniz 8 litreleri görebiliyor. Ama ortalama görmüyor. Kullanım kılavuzunu çok aradım ama nette ben de bulamadım. Bana özelden tel no gönderirseniz whatsapp tan tüm sayfaları çekip göndermeye çalışırım.
bende pazartesi gunu teslim aldım. henüz 30 kmde. perşembe günü baktığımda ortalama tüketim 5.9 lt gözüküyordu. motorun rodajının yeni başlamış olmasından ve tahminimce çok düşük devirde kullanmandan kaynaklıdır.ortamala 5 ile 7 bin devir arasında kullanırsan yakıt tüketiminde düşüş olacaktır.
Ben 1. 2. ve 3. viteslerde yaklaşık 4 5 bin mertebesinde vites buyutuyorum. 4. Ve 5. Viteste 7 binde buyutup 6. Viteste 90 96 aralığında geziniyorum. Bu tarz kullanımda trafik yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 3.5 ile 4 arası değişiyor.
anlık tüketim hareket halinde değilken _ _/100km olarak yazan dimi ? 8.0/100 yazarken solda AVE yazıyor ortalama tüketim buysa sıkıntı var galiba, depoyu bitirdiğimde anlarım sanırım sıkıntı olup olmadığını.. özelden telefon numaramı atıyorum zahmet veriyorum kusura bakmayın bilmem gereken bilgiler oluğunu düşündüğüm için böyle uğraşa girdim..
Ankarada koruma takozu yaptırabileceğim bir yer var mıdır ?
o ses ivmelenme nedir yanımdan geçti ybr me baktım o bana baktı ne biliyim şanslısınız o kadar coşmuşum ki giden arkadaşa arkadan korna sellektör yapıp selam vermeye kalktım neyse acemilik bitene kadar sabır diyelim
Bugün ufak bi gezi yaptık. 500 km boyunca 7000 devri hiç gecmemistim. Bugün anlık olarak biraz yüklendim. Motor iniş aşağı çok rahat 173 gördü. Rodaj sorunu olmasa idi duble gaz ile ayni yerde rahat 190 hatta daha üstünü gorebilirdi diye tahmin ediyorum. Arkamda artçı olmasına rağmen hem ben hem artçı hiçbir vibrasyona maruz kalmadik. Fakat o sırada anlık yakıt 7.1 lt gösteriyordu. Demekki bu makine yüklenince yakıyor ama yaktiginin hakkını veriyor. Bugün birkez daha yzf r25 benim için doğru seçim olmuş dedim kendime. Yüksek süratte motor hakimiyeti ve yol tutuşu kesinlikle eski ninja dan daha iyi.
Laf aramızda bu yaz motor sezon ortasında bi zam daha yer ise şaşırmayın.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)