Bursa R25 sahibi arkadaşlar;
Hafta sonu bi etkinlik planlayan varmı?
Bursa R25 sahibi arkadaşlar;
Hafta sonu bi etkinlik planlayan varmı?
Yav bu motorun sesi ne kadan da güzel Güzel bir egzozla Ducati olur bu kanımca.
akrapovic r25 için egsoz yapmış türkiyede satışa çıkmış leo vince in de var ama türkiyede yok henüz. varmı akrapovic taktıran veya taktıracak olan.?..
Arkadaşlar, arka plakalık kuyruğunu sökmeyi becerebilen var mı? Beceremedim bir türlü tüm vidaları vs söktüm ama yerinden ayrılmıyor.
rodajı bitiren arkadaşlardan umarım motorun hareketli haliyle videolar izleyebiliriz ses gazlama vs
Zevkler ve renkler tartışılmaz Eyvallah. Motorun orjinal eksozu ile sesi gayet güzel. 1300 Tl acropovic eksoz. Hem çevreni rahatsız edeceksin hem motoruna zarar vereceksin hem de 1300 lira para vereceksin. Benim mantığım pek kabul etmiyor.
akrapoviç egzosun dozu tam yerinde çevreyi rahatsız etmez. Sanayide yapılmıyor o egzoslar. özel işlemler altında yapılıyor. Ve motora zararı olmaz faydası olur. Motorun beygiri ve torku artar o egzos sayesinde. Bilmiyorsan sallama zarar verir filan diye yanlış bilgilendirme, altın elbiseli adamın 11.bölümünü izle ozaman anlarsın akrapoviçin faydasını ve özelliklerini..
Yakıtıyla ilgili bilgi paylaşabilecek var mı? CBR 250R ile R25 arasında kaldım...
Honda'nın yakıtı, bakım ücretleri, parça fiyatları çok daha makul geliyor, 2014 kasa da gayet şık..
R25, çift silindir, 35 beygir, güçlü ve çok şık...
Kararsız kaldım..
performans egzosları motora zarar vermez bazıları daha cok ses yapsın diye susturucusunu çıkartır o zaman yakıttan yana zararın olur motorum ömrünüde azaltır derler ama ben pek inanmam oraya gelinceye kadar hangi motor kaza geçirip kırılmıyorki egzos motoru kullanılmaz hale getirsin
@stanly:
Hocam o iş çok zor ve uzun. Plakanın üst kısmındaki camurluktan itibaren sinyallerin kablosu uzanıyor taa içeriye kadar.
bu motosiklet cevreye ne kadar rahatsız edebılır kı. zaten dandık cın malı 100 luk cup lara takılan egsozlardan bahsetmıyoruz. dünyanın en köklü egsoz ureticilerinden birinden bahsediyoruz. akrapovic.. bunlar orjınal egsozlara en yakın degerlerı yakalamak ıcın milyon tane ar-ge den geçiyor. merak etmeyın motorunuza zarar vermez. tabıkı zevkler ve renkler konusunda mütabıkız ama egsoz kullanımının kotu oldugu anlamına gelmez. akrapovic cok gurultulu olmayan ve cok tatlı bir ses veriyor.
@TahirHasan:
Dostum, yakıt konusunda aralarında 3 - 4 kuruş fark var kilometre başı. O da kullanıma göre değişir zaten ama ortalama olarak R25 birkaç kuruş fazla yakıyor.
Parça parası, servis ağı vs. gibi konularda da Honda tabii ki de daha iyi. Bütçene ve tarzına göre bir seçim yap yine de ama ben olsam CBR'a 14.000 TL vereceğime 500 TL daha koyup yine R25 alırdım. Çünkü daha güçlü, daha kaliteli ve çok daha güzel... Birkaç kuruş fazla yakmasına değer bu bence.
arkadaşım biliyorsan öz konuş alim desinler, bilmiyorsan sus arif desinler.. Bilmeden atıp tutma haddinide aşma.. Sana bişey diyen olmadı bilmiyorsan yanlış bilgilendirme dedik yalanmı. Daha akrapoviç i araştırmamışsın motora zarar verir diye ahkam kesiyorsun burda
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
ayrıca sadece ben değil herkez senin söylediğin lafın yanlış olduğunda hem fikir
Beni anlayan bir arkadaş çıktı. Teşekkür ederim.
ilk yazdığım mesaj aynen bu:
Zevkler ve renkler tartışılmaz Eyvallah. Motorun orjinal eksozu ile sesi gayet güzel. 1300 Tl acropovic eksoz. Hem çevreni rahatsız edeceksin hem motoruna zarar vereceksin hem de 1300 lira para vereceksin. Benim mantığım pek kabul etmiyor.
Ben kendi fikrimi ortaya attım. Kabul etmeyen arkadaşlar saygı çerçevesinde cevaplarını yazdılar. Onlarada çok teşekkür ederim. Fakat sanal alemde klavye delikanlısı olmak isteyenler de , gerçek hayatta rüştünü ispat edemeyip burada ağa kesilenler de olacak. Yunus yildiz önce bi yaşını yaz. Askerliğini yaptın mı hayat şartlarında ne kadar törpülendin de karşındakine direk ahkam kesiyorsun. Ben 38 yaşındayım ve sanırım senin yaşından fazladır da motorsiklet üzerindeyim.
Herkez haddini bilirse karşındakinin sanal alemde değil de gerçek hayatta bir insan olduğunu unutmaz ise hiçbir sıkıntı çıkmaz.
Senin imzanda yazan yazı: "motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra"
Böyle bir yazıyı insan dostane bir forum ortamında kendi profiline yazıyor ise ben o kişiden saygı namına birşey beklemekte tabiki hata ederim.
Arkadaşlar canınızı sıktı isem ÖZÜR DİLERİM.
36hp iyiymis, bugun yakindan gordum giderken ses goruntu iyi, ama direksiyon fazla yukarda
Arkadaşlar R25 için bu zincir kilidi aldım, gayet güzel ve kalite libir ürün. 170 cm Fiyatı da uygun gibi tavsiye ederim.
http://www.n11.com/artago-urban-security-xk-170-cm-zincir-kilit-P18967692
dün gece bi arkadaş vasıtasıyla henüz 65 km de bi R25 i test ettim, rodajda olduğu için 8-9 bin devirden yukarı çıkmadım. Makine alt devirlerde gerçekten ölü, cbr 250r den sonra biraz cılız geldi, depo küçük gibi geldi, ancak gayet kıvrak, çok rahat viraj alınıyor, üzerinde michelin lastikler vardı, onun da etkisi vardır muhtemelen.
orjinal egzoz sesi pek tatmin edici değil, ancak üst devirlerde idare eder. çok çabuk devirleniyor fakat ivmelenmesi cbr a göre düşük. sanırım silindir farkından kaynaklanıyor.
genel anlamıyla hoşuma gitti, ancak cbr250r dan sonra ona geçiş yapmam sanırım.
ancak ilk motor olarak alınabilecek tarzda bi motosiklet diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)