Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
Maşallah hocam, siyah da bir başka güzel.
Ufak ufak birşeyler ögreniyoruz. Bende bir şey sorayım, bu durduğumuzda devreye giren soğutma fanı değil mi arkadaşlar? Bu belli bir süre sonra kendiliğinden duruyor sanırım.
-
Xavosa adlı üyeden alıntı
Maşallah hocam, siyah da bir başka güzel.
Ufak ufak birşeyler ögreniyoruz. Bende bir şey sorayım, bu durduğumuzda devreye giren soğutma fanı değil mi arkadaşlar? Bu belli bir süre sonra kendiliğinden duruyor sanırım.
Eyvallah hocam sağolasın, bu arada evet onun sesi doğru tespit, Bu arada servis ayarlamayı unutmuş arka fren lambası sürekli yanıyormuş onu dizelttim hemen arka fren pedalının üstünde plastik bi vida onu ayarlayarak fren pedalına bastığınız kademeye göre devreye girmesini sağlayabilirsiniz ben arkamdakiler dikkat etsin diye hassasa ayarlıyorum frene dokunur dokunmaz fren lambası yanıyor
-
hkn. adlı üyeden alıntı
hocam motora oyuncak gibi derken ben sadece resimde gördüm ve kendi düşüncemi söyledim kesinlikle yanlış anlaşılmasın motoru kötüleme gibi bi amacım yok zevkler tartışılmaz oda sağlam makinedir nede olsa kawasaki sonuçda
Yok kardeşim normaldir yakından görmediysen. hatta Barkın abi'de aynı şeyi söylemişti "bunee yaa ne çirkin gibi cok kötü" felan demişti
taki yakından görene kadar. aynı sekılde bende öyle dusunuyordum fuarda yakından görünce fikrim degişti resimlerle alakası yok cok daha iyi makina. yakında r25'ide gördüm. resimlerden daha güzel gözüükoyurdu yakından daha da iyi gözükür dedim aynı resimlerle. kalıp olarak r25 daha bi 600 cc gibi duruyor ninjaya göre ona laf edemez kimsei zaten. tek işte fiyattan dolayı 250 cc için o kadar para vermem 16 bıne yakın.
-
Hayırlı olsun Bune kardeşim. Kazasız belasız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
Bu arada kimse kırmızıdan sözetmiyor...
Ben çok ciddi kırmızıyı düşünürdüm.
-
@ noushzad Çok ilginç bir olay var o konuda. Motor fotoğraflarda gerçekten çok iyi çıkmıyor özellikle orta bölüm ama canlı gören herkes tek kelimeyle hasta oluyor. Aynı şey benimde başıma gelmişti. İnternette gördüğüm motorla bu motor aynı mı yahu falan demiştim kendime. :D
@Bune O halde bir dahakine durmasını bekleyeyim de öyle anahtarı çıkarayım. Iyice soğutsun. Bende debriyaj ayarını yapıcam kendime göre. Kitapçık çok fadalı bu sırada her şey detaylı yazıyor.
@ozzzzz80 oo kırmızı da çok iyiymiş. Ben maviciyim yine de. Bu sırada bugün motorun yanına ktm rc 390 park etmiş bizim r25 eziyor resmen
-
Kırmızı gelmeyecek diye biliyorum öyle söylemişlerdi ama ülke rengi kırmızı beyaz olan bi ülkede kırmızı beyazı getirmemek büyük tuhaflık bence
-
kırmızı olsa bende kesinlikle kırmızı beyazı alırdım
-
Efos adlı üyeden alıntı
Yeni alan herkese hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
Xavosa kardesim kullandığın mont güzel gözüküyor polarmı? yenimi aldın? bilgi verebilirmisin
Motoru aldığım bayiden aldım kardeşim. Pamuk/Polyester. Malzeme olarak kaliteli ya da koruyucu özellikli bir şey değil, klasik sweatshirt.
-
-
Bune adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu akşam itibariyle ben de motoruma kavuştum, sigorta kağıdında yzf r125 gözküyoru özellikle bayii öyle saçmalık olmaz demişti ama yapmışlar yarın arayıp durumu öğreneceğim herkese keyifli kazasız belasız sürüşler
http://i.hizliresim.com/rgDbWN.jpg
Not: Maaşallah deyin arkadaşlar
Yzf r 125 yazması önemli değil .ben sordum onu daha önce . plaka , motor ve şasi numarası önemli doğru yazılması gereken.
hayırlı olsun .kaza bela hırsızdan korusun ALLAH.
-
noushzad adlı üyeden alıntı
Yok kardeşim normaldir yakından görmediysen. hatta Barkın abi'de aynı şeyi söylemişti "bunee yaa ne çirkin gibi cok kötü" felan demişti
taki yakından görene kadar. aynı sekılde bende öyle dusunuyordum fuarda yakından görünce fikrim degişti resimlerle alakası yok cok daha iyi makina. yakında r25'ide gördüm. resimlerden daha güzel gözüükoyurdu yakından daha da iyi gözükür dedim aynı resimlerle. kalıp olarak r25 daha bi 600 cc gibi duruyor ninjaya göre ona laf edemez kimsei zaten. tek işte fiyattan dolayı 250 cc için o kadar para vermem 16 bıne yakın.
valla hocam ne diyim ne ninjayı gormek nasip oldu nede r25 i ama resimlerde r25 daha güzel duruyor fırsatım olsa da 2 sinide bi canlı canlı görsem ama evet aea da dediğiniz gibi resimle canlı çok farklı demişti 16 bine nasıl bi motor alırsınız aceba ?
-
barodi adlı üyeden alıntı
Yzf r 125 yazması önemli değil .ben sordum onu daha önce . plaka , motor ve şasi numarası önemli doğru yazılması gereken.
hayırlı olsun .kaza bela hırsızdan korusun ALLAH.
Sabah ilk iş bayiyi aradım önce abi gel düzeltelim o çok önemli bişey dedi açıklamasını yaptı başıma gelebileceklerin sonra düşündü yok gelme motor kalsın yerinde maille halledelim dediler sağolsunlar havada bırakmadılar konuyu şimdi bayiden dönüş bekliyorum gün içerisinde düzeltirler inşallah.
-
Evet bugün yarım saatlik iki tur sürüşümüzü de yaptık. Baktım sabah hava güneşli 9 gibi etraf sakinken çıktım. Böylelikle ikinci sürüşüm oldu, çok şükür bir sıkıntı yok. Kalkışlarda stop etmem de azaldı. yavaş yavaş gevşiyorum. Araç yoğunluğu olursa hemen yönümü değiştiriyorum ve başka bir yola sapıyorum. 15-20 km le kuru zeminde dönerken ön lastik bir ara kaydı ilginç bir şekilde belki birşeyin üzerine denk geldim ama ayağımı yere koyacak kadar değildi anlık bir olay. Dikkatli olmak gerekiyor irc lerle
Arka fren pek yavaşlatmıyor sanki sert geldi ve hemen kitliyor. Yeni diye olabilir belki bilmiyorum tecrübeli olanlar iyi bilir.
-
Xavosa adlı üyeden alıntı
Evet bugün yarım saatlik iki tur sürüşümüzü de yaptık. Baktım sabah hava güneşli 9 gibi etraf sakinken çıktım. Böylelikle ikinci sürüşüm oldu, çok şükür bir sıkıntı yok. Kalkışlarda stop etmem de azaldı. yavaş yavaş gevşiyorum. Araç yoğunluğu olursa hemen yönümü değiştiriyorum ve başka bir yola sapıyorum. 15-20 km le kuru zeminde dönerken ön lastik bir ara kaydı ilginç bir şekilde belki birşeyin üzerine denk geldim ama ayağımı yere koyacak kadar değildi anlık bir olay. Dikkatli olmak gerekiyor irc lerle
Arka fren pek yavaşlatmıyor sanki sert geldi ve hemen kitliyor. Yeni diye olabilir belki bilmiyorum tecrübeli olanlar iyi bilir.
Tabiki ayağındaki İRC lerle de alakası vardır ama, arabadada motordada aracı asıl yavaşlatacak olan ön tekerlerdir. fren yapıldığı aman ağırlık ön tekere biner, arka tekerin yükü azalır, asfaltla arasındaki sürtünme katsayısı azalır ve kolay kitlenir. Zamanla ön freni daha verimli kullanmaya başlayacaksınızdır sizde
-
Sigorta olayında biraz kafam karıştı, bizim akrabaya yaptırdım R25 listede olmadığı için ybr125 yapmış, 160 Tl 5 taksit yaptı. Model sorun olur mu diye sordum kendisine, oda aynı şeyi söyledi sorun olmaz önemli olan seri nolar ve plaka dedi. Seneye istediğin gibi R25 yaparız dedi, öyle işte. Umarım sorun yaşamayız hayırlısı olsun artık.
-
-
Benim sigortayada r125 yazildi, ergo sigorta 101tl, sigortaci arkadas sorun olmayacagini soyledi.
-
100km'yi devirdik rodajımız devam etmekte
-
daha sadece 80 km gezebildim :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)