Caberg'in hangi kaskını söylüyorsunuz hocam?
@ Race_Blue FF 396 bayağı iyi bir kask. 400 lira civarı sanırım. Ls2'ye 400 lira ne derece değer bilemiyorum ama bugünkü seçeneklerim arasında bu kask. Teşekkür ederim.
@ sagopasha Hadi bol şans. Bende birazdan cıkıyorum aynı işlemler için R 25 lerimizi alalım değil mi
250sl i yakından inceledim, gerçekten oyuncak gibi. maddi imkanınız yeterliyse kesinlikle r25 derim. Sehiricinde ikiside kullanimi rahat hafif motorlar, hatta tüm 250 cc lik motorlar öyle. insanlar çift silindirin sesi başka derlerdi kafamda canlandiramazdim. Ancak motoru alip kontagi cevirdigim an bir kez daha asik oldum motora onceki motorum cbr 250r ancak r25 i kullanirken hissettiklerim bambaşka
her bayi de sira oleugunu düşünmüyorum yakın illere de bi telefon acin derim
My bike, my world, my rules. . .
Ff396 ls2 nin en iyi kaski. Eski kaskim. Kafama büyük gelmeseydi halen kullaniyor olurdum ancak alirken satıcı sagolsun L beden sana oldu vs dedi aldık işte. Sonradan farkettim ki benim kafa medium.
Kaskin en büyük özelliği kabugun fiberglas olmasıdır. dolayisiylahem dqhq dayanikli hemde rakiplerinden cok daha hafif bir kasktir sanirim 1350-1400 gram uzun süreli kullanimda boynunuz rahat eder. Pazarlıkla 300 tl civarlarina cekmeye çalışın.
My bike, my world, my rules. . .
ankara da alan yokmu hocam bu makineden ?
Ankara'da alanlar vardı aslında forumda ama çok aktif değiller galiba. Siz bi baydar a gidin cuma günü ben uğradım 4 tane mavi r25 duruyodu ama satılmışlardı tabi hepsi. Duruyolarsa incelersiniz en azından. Mavi renk isterseniz de mayıs hazirana sıra yazıyolar galiba Bence alıcaksanız direk yakın illere bakın ben kapora verdim baydara pişman oldum.
Arkadaşlar dün memleketimde ilk defa R25 gördüm, siyah. Çok yakışıklıydı kerata. İçim gitti vallahi ya, hep ilk ben alacağım diyordum, ben de önce çıkanlar olmuş. Darısı başıma artık.
Bu arada Boyabat'ta Vakıfbak' ın önünde duran R25' in sahibine sesleniyorum. Eğer bunu okuyorsuan bir araya gelip görüşmek tanışmak isterim. Zira bizim burada motosiklet sevdalısı nadir bulunan pembe elmas gibi malesef
arkadaşlar öncelikle merhaba;
bende dün itibariyle motoruma kavuştum bir aylık mücadelenin sonunda.mavi renk.sıra bekleyen arkadaşlar varsa kocaelinde şişman motorda 2 siyah 1 mavi sahipsiz bekliyor.
Sayımız günden güne artıyor, bu iyi gelişme. Bu arada Sayfamızı resimlerle de şenlendirmek lazım
arkadaşlar motoruna aksesuar alan taktıran varmı? varsa foto ve fiyat paylaşabilirse çok yadımcı olur hepimize.
mesela bana acil depo üstü çanta lazım.
Canakkale yamaha da 3 motor var bosta. Odemeyi yaptiginizin ertesi gunu motor altinizda olur. Hic bir problem de yasamadim henuz kendileriyle. Bu arada motorlar 1 mavi 2 siyah.
Hyosung alıcam 9-10 bine temiz, acaba 5.500 kredi yerine 10 bin çeksemde r25 mi alsam diye düşünüyorum sürekli ama 14.500 e motora binemem arabam zaten 20 bin liralık kendi paramla alıcak olsamda annemin lafı etkili olur. Ama resmini gördükçe için gidiyor r25 e fena oluyorum özellikle siyahını görünce ne yapsam bilemedim motorlar harbi çok şık çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)