Hayırlı uğurlu olsun.Siyah gercektende çok güzelmiş..
Hayırlı uğurlu olsun.Siyah gercektende çok güzelmiş..
Allah kaza bela vermesin inşallah
İşte böyle insanlarda var.. Kendilerini akıllı sanan uyanık geçinen insanlar.. Akıl edip model yılı sormanız iyi olmuş hocam.. Para hesaba geçmiş olsa sorun yaşayabilirdiniz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
Hayırlı uğurlu olsun hocam.. Maşallah.. Allah kaza bela vermesin.. Tekeriniz yere düz bassın İnşallah..
Siyah motorun temizliği çok zor, kirlenmesi çok kolay hocam.. Elinizden bez düşmez..
Hayallerime Sürüyorum.
hayırlı olsun bebek gibi maşallah ) iyikide siyahı beklemişim ohh benim motordaki tek sıkıntım arka tekerde çamurluk olmaması olcak bizim yollar aşırı kötü temiz tutmak zor olcak
Arkadaşlar merhaba, r25 ile cbr 250 ve ninja 250 yi deneyip kıyaslayan oldu mu acaba? özellikle Son hız olarak?
Hayırlı olsun gercekten attığın fotoğraflar beni siyaha bağladı yeni para biriktirmeye başladım nasip olur inşallah bizede tekerin düz bassın.
4 tane siyah yola çıkmıştı ben birtanesini aldım. Yani 1 günde gelmiyor.
Bu arada mavi bekleyenler için bir bilgilendirme yapayım. Yamaha genel merkez müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre mart ayı içerisinde şu an siparişi kesinleşen motorların tamamı teslim edilecekmiş fakat tam tarih vermiyorlar. Bende beklemek isyemediğim için siyah aldım. Zevkler kesinlikle tartışılmaz fakat siyah sanki maviden bile daha asil duruyor.
son hız birinde 170 dir diğerinde 180 dir, çok bi fark olacağını sanmıyorum.
ben cbr 250 kullandım kısa bir süre. şehir içinde kullandım ve 4. vitese kadar deneyebildim. nacizane düşüncelerim şöyle:
1- oturuş pozisyonu güzel. depoyu dizlerle çok rahatlıkla tam olarak kavrayabiliyorsun. bu hakimiyet hissi veriyor.
2- alt devirlerde tork güzel ama üst devirlerde özellikle 8 binden sonra çok belirgin titreşim var.
3- benim motor rodajda biliyosunuz ama altdevirlerde cbr 250 il arasında öyle aham şaham bi tork farkı göremedim ben.
4- malzeme kalitesi gayet güzel cbr de
5- çift silindirin tek silindire göre üst devirleri şahane. uzuyor yani. bence race bir makine devirli olur. ben titreşimden açamıyacaksam gazı bana göre değil.
6- mutalaka cbr 250 daha az yakar.
7- lastikler aynı zaten
8- tasarım olarak her zaman r25 derim.
son hıza gelince: r 25 in pist videoları var 186 civarını rahat görüyor. ama teknik olarak 190 ı geçmesi lazım uygun yol koşullarda. çünkü 7000 devirde 96 km hıza ulaşıyor. ama bence motosikletinizi aman ha !! limitlerinde hiç bir zaman kullanmayınnnn!!!!! hayatta kalın hep sürün. anladınız siz onu))
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
tebrik mi etmem gerek şimdi sizi rödajda olduğu için ben kıyamam şahsen
alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun, benim gibi almak isteyenlerede Allah nasip eder inşallah. almayı düşünen ama stok sorunu yaşayan arkadaşlar. alanya etkin ticarete 3 adet siyah geldi haberiniz olsun stoktan alabilirsiniz. ben ismimi yazdırmıştım ama şuan alacak durumum yok. almayı düşünen arkadaşlar için fikir olsun...
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
arkadaşlar yaklaşık 300 km r25 tecrübem oldu kısaca özetleyeyim.
öncelikle motorda titreşim filan kesinlikle yok 3500le 6000 devir arası bazen hissedebiliyorsunuz ama gazı açtığınızda en yüksek devirde bile titreşim gibi bi sorununuz olmuyor.
oturuş pozisyonu rahat ancak kimsenin bahsetmediği bir konuya değinmek istiyorum. arka artçı koltuğu inanılmaz derecede rahat bu segment bi motorda ilk kez artçının bu kadar rahat oldugunu görebildim. ve frenlemesi çok başarılı lastikler irc olmasına rağmen güzel fren yapıyor , ancak ani frenlerde ırc önden kendini bi kaç kere bıraktı.
motor sesi 8000 binde sonra inceliyor inanılmaz tatlı bir sesi var sırf bu ses yüzünden perfromanslı kullanım ve yakıt tüketimi artıyor.
genel olarak kalitesi iyi ekranı çok güzel farın aydınlatması çok çok iyi.
arada sırada fan açıyor yazın sıcaklarda şehir içi sıkıştırmalarda fan sürekli açacaktır diye tahmin ediyorum
kendinizi birden 120 gibi süratlerde buluyorsunuz motora yeni başlayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. cbr250 ve 250sl den kesinlikle bir tık üst segmentte bir motor. 250sl de kaliteli duruyor orasıda ayrı ama ufak.
şimdi gelelim yakıt tüketimi mevzusuna,
bugüne kadar bindiğim motorlar içinde en değişken yakıt tüketimine sahip bir motor r25
bastığınız zaman yakıyor basmadıgınız zaman gayet ekonomik.
şehir içinde 4 litre gibi rakamları yakalıyorum yalnız sakin alt devir kullanım ile buda cbr 250yle aynı tüketim değerine geliyor ( daha az yakana inanmıyorum)
şehir dışı 100-120 gidilirse 3.5 litre gibi bir tüketimi var tabi 80-90 gidebilirseniz çok daha az değerleri yakalıyorsunuz.
ama seri kullanılırsa sürekli üst devirlerden inilmezse 5-6 litre garanti yakıyor. hatta uzun yolda süürekli 170-180 gidilirse ortalama 6 dan asagı ınecegını sanmıyorum.
Not: motorumu sattım gayet memnundum ancak özel sebeplerden dolayı motor u belli bir süre bırakacagım ıcın sattım
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)