Tamam size güveniyoruz o zaman. Bilgilendirmelerınızın devamını bekliyoruz.
Tamam size güveniyoruz o zaman. Bilgilendirmelerınızın devamını bekliyoruz.
yakitin bi onemi yok acik yolda cbr ve sl250 nin canina okuduktan sonra
2 silindirin calisirken verdigi his ve 14 bin devir.
Fuarda ceo yamada ya arkadasim 1000 tl zamdamdan bahsetti ve latiklerinde berbat turk yollarinda cok kotu bi secim oldugunu vurguladi.
adamin cevabi 14 bin devir ve daha fazla performans var bu motorda, japon motosikleti oluşu ve bu daha fazla performans için istedikleri fiyatin normal oldugunda israr etti
Hatta birazda sinirlendi fiyat elestirisine, R25 e çok guveniyor adam ve 1000 tane saticagina inanmis.
bakalim ceo yamada hakli cikacak mi?
telden zor zannaat forum harfler kayiyor
Ne değişti ben anlamadım. Ninja 250 13500 devir ve çift silindirmotor üretti 2008 yılından 2013 yılına dek 33 hp güç üretti.hondayı açık yolda geçiyordu.titreşim yoktu. Yakıtı 100 km 1 lt fazlaydı. Ve bunu tek silindirli cbr sildi. Satış rekoru kırdı kawasaki tek silindir sl üretmek zorunda kaldı.
Şimdi yamaha 2 silindir motor yaptı 3 hp katarak bu kadar konuşmaya gerek yok. Alan alsın binsin. Honda işin kaymağını yaladı. Gerisine birşey kalmadı. Ninja çift silindir kullanan birisi olarak cbr torku ile daha zevkli şehir içi fırlama tek teker yapmak falan daha kuvvetli motor hissi veriyor. Ninjanın sesi güzeldi. Ama uzun yolda devirden dolayı bağırıyordu hep 7. Vites arardım.
ben şunu anlamıyorum kardeşim neymiş zam gelmiş öyle olmuş böyle olmuş
yav kardeşim ben 2012 de crf 250 l alacaktım 9500 tl den geldı bır buçuk ay sonra 10500 daha sonrada zam zam zam sene 2015 crf 13000 tl oldu
benim şahşi kanaatim şudur crf bile bu kadar prim yapıyorsa ki alternatifi var klx 250 wr 250 olmasına rağmen bu kadar zamlanıyorsa r 25 bana kalırsa 14500 eder ve bu sene cbr nin müşterisini alır açık net yok pahalıymış yok hakketmez miş ben takip ettim lansman fiyatından aldım artık fiyat konusunda yapmayın yorum tamam şikayetlerinizi dile getireceseniz gidin yamahaya mail atın olmadı eylem yaptın ......
az önce kaporayı verdım yarın yada öbürgün motor geliyor siyahı özellikle bekledim yoksa 13.500 den maviyide alabilirdim umarım herşey iyi olur kasımda askere gitcem askerden dönüncede yurtdışına çıkma ihtmalim çok yüksek bakalım askerden öncemi satcam sonramı :(
Celalmeral kardesim. Mail ve telefon bulabilirsen bizide bilgilendir.
İyi Akşamlar arkadaşlar. Ben de bugün siyah sipariş verdim.
Bi aksilik olmaz ise yarın motor gelecek.
Obür gün teslim alacagım.
Bu arada çanakkaleli Mesut arkadaşım bi ara ozelden görüşelim.
Motoru alan arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşırlar ise forum amacına daha iyi hizmet edecektir diye düşünüyorum.
Tamam arkadaşlar anladık, olması gerekenden pahalı tüm 250 cc' lerde olduğu gibi. Ama artık vallahi bıktım şu para mevzusundan. Para mevzusu yapacak arkadaşlar ayrı bir konu başlığı açsın ve oradan devam etsin lütfen.
R25 sahibi arkadaşların dikkatine! Arkadaşlar, BOL BOL RESİM İSTİYORUZ! Alamıyoruz bari görelim! Hiç mi gezmiyorsunuz motosikletlerinizle? Hiç mi videonuz yok yahu? :D
bazısı nazar değer falan diye koymuyomuş çok enteresan ben alıyım bol bol resim koyarım
kardeş geziyoz da sadece geziyoz sanırım dediğin gibi
bu pazar güzel bi gezi planladık. eğer bi aksilik olmazsa orda çektiklerimden eklerim.
bu arada cbr ve yzf arasında seçimmi yapacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
220 km yol yaptım daha 2 çizgi var göstergede.sanırım yol bilgisayarı doğru ölçüyor.3.8 3.9 gösteriyor. Rodajdayken bile yaklaşık olarak 14 lt=350 km gidecek gibi.
İllede mavi-beyaz diye ısrar edip 20 gün daha beklemeyi göze almama rağmen bugün bayiye gelen siyahı görüp vuruldum. Ödemeyi yaptım . Faturaları henüz gelmediği için plaka işlemlerini başlatamadık , bir ihtimal yarın.
Fotoğraf bekleyenler için telefonumdan fotoğrafları alıp ekleyeceğim , hepimizin tekeri düz bassın, kazasız belasız sürüşler inşallah...
Bayi tahmini Mart'ın son haftası dedi. Motor 2015'tir herhalde 2014 gibi bir saçmalık yapmazlar. Lansman modelleri içinde 2014 olayı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
İşte bunlar da fotoğraflar. Allah almak isteyen herkese nasip etsin . Kazasız belasız inşallah.
Geçen ankara bayi beni aradı da yeni motor geldi diye, önce sevindim ne kadar çabuk geldi 2015ler diye, tam hesap numaralarını alıyodum ki 2015 değil mi diye sordum. kem küm yok bu 2014 dedi, bi de 14500den veriyor. Ben de kabul etmedim tabi, anlıycağın adam lansman motorlarını stok yapmış zammı beklemiş ama siyah renkler 2015tir diye tahmin ediyorum, sen yine de teyit et bence.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)