@c4gin
Evet oraya bir çamurluk gerekebilir ben de mesajını okuduktan sonra fark ettim bak.
@c4gin
Evet oraya bir çamurluk gerekebilir ben de mesajını okuduktan sonra fark ettim bak.
İlk parti Yamaha R25 ler tüm bayilere dağıtılmıştır. Müşterileri gelip almadan incelemek lazım
Ben motorumu aldım. Ödemeyi yaptım. Heralde pazartesiye teslim alırım.
Çok güzel ve gerçekten iri bir motosiklet.
Darısı herkese.
Hocam Hayırlı olsun ben de siyah modelini bekliyorum, umarım fazla zam gelmezde bizde alırız, 2. parti mart başında dagıtılacakmış.
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
Bugün yamaha şubesine gittim ve gelen 3 motoru yan yana görüp inceleme fırsatım oldu. Hepsi gelir gelmez 13.500'den satılmış.
Bir sonraki parti ne zaman gelecek ya da sezon fiyatı ne olacak bilmiyorlar ancak kesinlikle '' oldukça '' yükselecek fiyat dediler. Motor bir harika. Gerçekten çok büyük duruyor ama aynı zamanda fazla da yüksek değil.
Merhaba arkadaşlar.
Bu bayi neye göre 15.499 TL fiyat yazmış sizce?
13.500 nerede? 15.499 nerede? Pazarlıksız son fiyat mış
Arkadaşlar motorumu bugün teslim aldım. Canlı görünce gerçekten bir daha aşık oldum motora, fotoğraflarda çirkin durduğunu fark ettim. iri ve müthiş bir tasarımı var. Renkleri de çok güzel duruyor (Race Blue). Plakayı henüz çıkaramadığım için şimdilik sadece 20 - 30 Km. kullanabildim ve ilk izlenimlerim gerçekten çok olumlu. Sele yüksekliği çok rahat, kullanım kolaylığı çok iyi. Vites geçişleri, debriyajı, kavraması, gaz ayarı gerçekten harika. Motor adeta akıyor aga... Göstergeler muhteşem. Henüz rodajı bile bitmemiş olmasına rağmen şimdiden gayet tok ve etkileyici bir ses veriyor. Özellikle rölanti sesi çok etkileyici geldi bana. Titreşimden falan eser yok... Farları, aydınlatması gayet iyi. Motordaki işçilik de genel olarak çok iyi. Bu arada arkada artçının tutunabilmesi için hiçbir yer yok. Beğenmediğim tek yanı aynalar... Yeterince geniş bir açıyı göstermiyor, mesela arkamı falan görebilmek için kollarımı şekilden şekile sokuyorum. aynaları biraz uzatmak şart gibi. Henüz rodajda olduğu için performans hakkında birşey diyemeyeceğim. Yakın arkadaşımda 2014 model CBR 250 R var onun motorunu birkaç kez kullanmışlığım var, şahsi fikrime göre R25, farlarının aydınlatmasından tutun, titreşimine kadar hemen hemen her konuda CBR'dan daha iyi bir motor. Eğer fiyatı 13.500 TL'de kalacak olsaydı, Yamaha bu motorla 250 CC klasmanında başta Honda olmak üzere tüm rakiplerine toz yuttururdu... Ki bence CBR'ın 13.500 TL'ye satıldığı bir ülkede bu motosiklet 15.000 TL'yi hak eder. R25'in bende bu kadar olumlu izlenim bırakmış olması belki de makinenin sıfır olmasından kaynaklı olabilir ama bakalım inşallah kilometre arttıkça ilerde üzmez.
Hayırlı olsun,Yossi45
Kazasız belasız kullanman nasip olur inşallah,
İyice heveslendirdin beni almaya,,,
Artçı selesi çok rahatsız edici mi peki?
Arkadaşlar bende bugün İzmir bayiinden ödememi (13.500 TL) yaparak R25 almış bulunuyorum. Tabii alım sonrası hemen Motolastiğe giderek Pirelli Diablo Rosso II lerinde siparişini verdim yarın veya Ctesi motoru teslim alınca ilk deneyimlerimi paylaşırım. Alan herkese hayırlısı olsun.
http://imageshack.com/a/img631/3541/1p4RO9.jpg
http://imageshack.com/a/img909/3150/Im3iIp.jpg
@oenaj
Eyvallah çok teşekkür ederim.
Artçı selesini elimle yokladığımda biraz sert gibi geldi ama oturarak falan hiç kontrol etmedim açıkçası. dikkatimi çeken tek şey arkada tutunmak için bir yer olmamasıydı.
İlk partideki bütün r25 ler satıldı mı?
@Lynxmaster
Evet videolarda falan izleyince ben de öyle düşünmüştüm ama bunda öyle bir sistem de yok. Bildiğin yok yani tutma yeri. ) niye yapmamışlar hiç anlam veremedim.
Ne diyeyim Allah bize de nasip eder inşallah
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)