Sizce eylül ekim gibi ikinci el 5000i geçmemiş 13,000 TL e r25 bulabilir miyim arkadaşlar?
Bulunması düşük ihtimal. Acil vs olmadığı müddetçe. Çünkü r25 in fiyatında 500 tl artış olabilir seçimin ardından.
https://www.youtube.com/watch?v=1t2UTI2uV5A
Bu egzoz dimi? Sesi bana hiç güzel gelmedi videodan dolayımkı öyle acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
bulamazsın anca kazalı olur
Fiyat yükselmesi bekleniyor gibi bu ne sebeple bole düşünülüyor acaba?
evet videodaki egzoz aynı ancak ses hemen hemen aynı. ses ile beraber akrapovic performansı da değiştiriyor. benim hoşuma gitmesinin sebebi komşu düşmanı gibi gırtlağını yırtarcasına bağırmaması. daha bir efendi çıkıyor sesi, vites değişirken çıkardığı ses ise çok güzel... tabi bu zevk meselesi. başka bir r25 te büyük boy akrapovic gördüm. o kadar sakil duruyordu ki... tam almaktan vaz geçerken bunun ufak tefek olduğunu duyunca tekrar meyil ettim...
Istanbulpark firsatini kacirmayin millet, girerkende action camera ile cekim yapin baya yararini gorursunuz
Fiyat dolara zam gelse bile motora marta kadar zam gelmeyeceğini söyledi tüm bayiiler. bizim insanlarımız zam yapmazsa zam gelmez nasip olursa alırım, geçen arkadaş ailesiyle kavga etmiş 13,250 den sattı motoru. param olsaydı alacaktım
malum sitede 24 tane ilan var. sadece 6 tanesinin fiyatı 14.500 tl'nin altında... durum böyle olursa tabi ki yamaha'nın elinde sıfır km motor kalmaz.. adam neden kullanılmış motora,sıfırıyla aynı para veya daha fazlasını versin..
bizim millet kadar üçkağıtçı başka bir millet var mı lan ? araştırıyorum,eğer bulabilirsem yazacağım buraya.
14,500 e sıfır almak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. tanıdığım bayiilerde var.
2. ellere bakın biri vstorm almak için 13.900 e satıyordu, bu arada lastikler ısınmadan yatırmayın arka kayıyor ve ufak bır tank slap yaşıyorsunuz piste gidersem low side olmam umarım..
Gerçekten ole aslında bende az kmli bole saçları dikine jöleli olmayan apaçhi tipli ilk ve geçiş motoru olmayan birinden ikinci el bulursam alırım 500 lira evrak masrafına kıyafet alırım diyordum ilanlara bakınca tabi bayilerin yok satyığını bilen uyanıklar sıfırdan fazla para istemişler nerdeyse yıkamacıda yıkattım 20 lira verdim deyip fiyata ekleyecek. Soruyoruyorum o kişilere aynı muameleyi kendiniz de görseniz emimim küfür edersiniz yapanlara.kimse sıfırdan pahalıya alacak kadar nefsine hükümsüz değildir beyler sizden 15 500 ikinci el alacagıma 2 ay beklerim üzerine ilk binen vee rodajını içime sine sine yapan yağını içime sinen yağdan koyduran olup keyfimi ikiye katlarım sizde bekleyin akbaba gibi alacaklar motorumu diye peehhhhh güleyim bari........
Sevkiyat ne zaman olacak...Motosikletler nezaman gelecek bıktııımmm beklemekten. Bilgisi olan varmı? Bayiiler bilgide vermiyo sanki gizli bilgiymiş gibi
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
yokmu bi haber yaa. kimisi temmuzu bulur kimisi haziran 15 de gelir en geç kimiside şuan gümrükte ddiyor.isim yazdırdığım bayi 2015 ybr geldi diye faceden paylaşım yapmış bende ybr geldiyse yeni kargolar geldi bizimm makinada gelmiştir sandım kalp krizi geçirdim bir an ama hala ses seda yok
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)