Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Mayıs 2015, 19:24
YouSuffer adlı üyeden alıntı
bdnde tank ped ariyorum siyah benim alette nerden ne kadara aldinis acaba
Reklamlar
-
15 Mayıs 2015, 21:44
serkan_emp adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, rodajı bitmiş olan, değerleri stabilleşmiş olan bir r25 e sahip birinden hızlara göre tek kişi anlık tüketim bilgileri istiyorum. Yardımcı olabilecek birileri eminimki vardır. Sakin bir uzun yolculukta kaç LT ye kadar düşürülebilir?
70-80 arası
90-100 arası
110-120 arası vs. vs.
Daha önceki sayfalarda ayrıntılı yakıt bilgisi paylasmistim. Söylediğin hızlarda ortalama 3 litre ile 3.5 litre arasında değişecektir.
Tabiki rodaj bittikten sonra. Gerçek yakıt tüketimi 2000 km den sonra ortaya çıkıyor.
-
15 Mayıs 2015, 22:20
CmKLC adlı üyeden alıntı
arkadaşlar depo yanına stompgrip takan varmı hangi marka yada universal diye stopmgrip var tüm motorlara uygunmudur o taksak r25e
PysLre adlı üyeden alıntı
stomp gripler çok pahalı.Feyizoğlunda var. 25 Lira fiyatı uygun alıp denemek lazım
Ben depo yan ped almistim feyizoglundan ama yazilari ters basmislar o yuzden kullanamadim kargo ucretiyle ugrasmamak icinde geri yollamadim alicaksaniz gozle gorerek alin.
-
15 Mayıs 2015, 22:37
mesmeyut adlı üyeden alıntı
Dün üretim yeri Bursa olan Tiger fabrikası R25 üzerinde 3 farklı full system modelini denemiş arkadaşlar. Videolar altta.
Bildiğim kadarıyla Tiger nispeten rakiplerine göre daha uygun. Düşünenler için klavuz olur belki diye videoları paylaşayım dedim. R25 kullanıcısı değilim. Motorun cazibesine kapılıp forumda yazdıklarınızı takip eden biriyim. :^) (Not: Yanlışım varsa düzeltiniz)
Tekeriniz düz bassın
Yamaha R25 TIGER EXHAUST WITH FULL DECAT HEADERS- GPm3
https://www.youtube.com/watch?v=Rx8PNku-5eg
Yamaha R25 TIGER EXHAUST WITH FULL DECAT HEADERS- GPm2
https://www.youtube.com/watch?v=5nA9v7ZTqIk
Yamaha R25 TIGER EXHAUST WITH FULL DECAT HEADERS- TRI 780
https://www.youtube.com/watch?v=B1HVuzYy6R0
ben küçük two brothers tarzı egzozları seviyorum ondan yapsalarmış alırdım belki bide ilk gözüme çarpan şey fren pedalının ordan cıkan uzun egzoz borusu ve orada olusan buyuk bosluk cok bıcımsız durmus belkıde sadece bana oyle geldı
-
15 Mayıs 2015, 22:40
kbR adlı üyeden alıntı
Ben depo yan ped almistim feyizoglundan ama yazilari ters basmislar o yuzden kullanamadim kargo ucretiyle ugrasmamak icinde geri yollamadim alicaksaniz gozle gorerek alin.
http://www.feyizoglu.com/Yan-Depo-Pedi_48909.html#0 bunu kastetmiştim ben senin aldığın bu değil sanırım
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
-
16 Mayıs 2015, 10:50
PysLre adlı üyeden alıntı
http://www.feyizoglu.com/Yan-Depo-Pedi_48909.html#0 bunu kastetmiştim ben senin aldığın bu değil sanırım
Aynısının koyu rengi biraz beklersen resmini çekip atayım hemen.
Oysa canı çıkana kadar sevmeliydi insan,,, Elbiseleri çıkana kadar değil !!
-
16 Mayıs 2015, 10:54
FrekansR25 adlı üyeden alıntı
bdnde tank ped ariyorum siyah benim alette nerden ne kadara aldinis acaba
http://www.feyizoglu.com/Tank-Pad-Ya...m_46833.html#0
Bu hocam farklı şekilleride var
-
16 Mayıs 2015, 14:06
inazuma grubunu da ziyaret ediyorum inazuma ile r25 in ikisini de test edenlerden malzeme kalitesi fren gaz tepkisini ivmelenmesini dönüş açılarını ve motorların ağırlık merkezlerini yorumlayabilecek olan var mı? Özellikle ivmelenmeyi "
-
16 Mayıs 2015, 14:10
AArtan adlı üyeden alıntı
inazuma grubunu da ziyaret ediyorum inazuma ile r25 in ikisini de test edenlerden malzeme kalitesi fren gaz tepkisini ivmelenmesini dönüş açılarını ve motorların ağırlık merkezlerini yorumlayabilecek olan var mı? Özellikle ivmelenmeyi "
linke tıkla kardeşim
https://www.youtube.com/watch?v=KXcLdRvHQ6c
-
16 Mayıs 2015, 14:15
AArtan adlı üyeden alıntı
İkisinide kullandım uzun yol kısa yol, forumdan arkadaşım olan kişide var inazuma süper motor. Fakatt r25 gidişi çok daha iyi tabikide. R25 malzeme kalitesi bazı yerlerde kötü, inazumada standart bi kalite var. frenler daha hafif oldugu için r25 daha çok seviyorum. İnazuma konfor rahatlık gidiş, r25 ise grenaj ve gidiş diyebiliriz. Farklı segment farklı kilo motorlar fakat 2 side güzeldir. Özellikle ivmelenme 1 tık üst r25 te
-
16 Mayıs 2015, 15:57
Videoyu izlemiştim birde buradan yorum almak istedim. Teşekkürler herkese. Sağlıklı yolculuklar dilerim.
-
17 Mayıs 2015, 16:47
Sa arkadaşlar.. Ben il başlangıç motoru olarak r25 düşünüyordum ama çoğu kişi başlama dedi bende yzf 125 istiyorum tasarımı felan hoşuma gitti ama parası 12.900 ne olacak bu durum bi fikri olan düşermi acaba fiyatı yorumları bekliyorum arkadaşlar lütfen
-
17 Mayıs 2015, 17:04
fabutu adlı üyeden alıntı
Sa arkadaşlar.. Ben il başlangıç motoru olarak r25 düşünüyordum ama çoğu kişi başlama dedi bende yzf 125 istiyorum tasarımı felan hoşuma gitti ama parası 12.900 ne olacak bu durum bi fikri olan düşermi acaba fiyatı yorumları bekliyorum arkadaşlar lütfen
düşmez aksine zamlanır kardeşim.
-
17 Mayıs 2015, 21:05
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak motorun konağını çevirince devir saati çalıştığında bir ses gelmesi gerekmiyor mu motoru olan arkadaşlar cvp verebilir mi teşekkürler şimdiden
-
17 Mayıs 2015, 21:41
Bugün yüksek bir yere çıktım, bolca temiz hava vardı, motorun gaz tepkisi hissedilir seviyede düştü, biraz rahatsiz oldum. aşağı inince tekrar eski iyi haline geldi. Garip bir durum bizim motosiklet yüksek rakımlı yerleri ve temiz havayı sevmiyor anlasilan
-
17 Mayıs 2015, 22:24
Arkadaşlar Bende bu aletten aldım. Şuan stok lastikler var. Rodajda olduğu için çok sürat yapamıyorum. Açıkcası ilk motorum olduğu içinde hızlanmak çok da işime gelmiyor Nereyi okusam "lastikleri değiştirin" ibaresini görüyorum. Sadece yazın kullanacağımı varsayarsak lastiklerini genede değiştirmem gerek mi? Yoksa bu yaz Allah kerim deyip binsem mi kararsız kaldım.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
lorelas.es adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak motorun konağını çevirince devir saati çalıştığında bir ses gelmesi gerekmiyor mu motoru olan arkadaşlar cvp verebilir mi teşekkürler şimdiden
Bendede ses gelmiyor. Bence anormal bir durum değil (dir umarım)
-
17 Mayıs 2015, 22:30
Kontağı açtığınızda benzin otomatiginin sesini duyarsınız. Hatta yolda benzininiz biterse yakıt aldığınızda direk marsa bastığınızda motor çalışmaz fakat 3 4 kez kontağı kapatıp acarsaniz sorunsuz çalışır.
Neksus7 arkadaşım eğer motor tecrubeniz yeterli değilse kesinlikle lastikleri degistirmenizi tavsiye ederim. 8000 devir üzeri motor farklı bir karaktere burunuyor. Ben henüz degistirmedim.
-
17 Mayıs 2015, 23:22
fabutu adlı üyeden alıntı
başlangıç motoru 125lik almak sizin bazı noktalarda eksik kalmanıza sebep olur. Forumda almayın diyen çok var iyi niyetten söylüyorlar fakat bilinçli kullanıcı olduktan sonra 250cc eksi değil artıdır. 125 alıp kısa zaman sonra değiştirmektense 250 alıp büyüğe geçene kadar 2,3,4 sene kullanın. Çünkü 125 çok kısıtlı bir motor gücü fakat 250de acemiyken daha pasif kullanıp öğrendikçe ve tecrübe ettikçe orta hızlarda da (100-200) yavaş yavaş kendinizi geliştirebilirsiniz. Tabi bu uzun zaman içinde olmalı. Motorsiklet kaçlık olursa olsun taviz verilmemesi gereken bir alet olduğundan dolayı tedbiri elden bırakmayıp siz kaza yapmazsanız sıkıntı yok hacmin büyük cc olmasında. Size vurma ihtimali zaten dış etken olduğundan her motorda aynı değişmez. Fakat 250 sizin sıkıştırmalardan ve diğer dış etkenlerden kaçabilmeniz için olanak sağlar. 125 her gazı yemez, istediğiniz kaçışı sağlayamayıp el mahkum beklemek zorunda kalabilirsiniz. Bu yazdıklarım bilinçli kullanıcı biri için faydalı olabilir. Fakat gaza gelen ve tedbiri elden bırakanlar profta olsa riski göze almış demektir. Kendi görüşümdür kimsenin fikrine karşı çıkmak değil amacım. Herkese sağlıklı sürüşler dilerim.
-
18 Mayıs 2015, 00:55
Stop düğmesi(kırmızı) kapalı konumda kontağı çevirirseniz ses gelmez. Açık konumda çevirirseniz gelir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Blindfire adlı üyeden alıntı
Bugün yüksek bir yere çıktım, bolca temiz hava vardı, motorun gaz tepkisi hissedilir seviyede düştü, biraz rahatsiz oldum. aşağı inince tekrar eski iyi haline geldi. Garip bir durum bizim motosiklet yüksek rakımlı yerleri ve temiz havayı sevmiyor anlasilan
Yüksek rakımda oksijen daha az olduğu için fark edilir veya edilmez ama genelde etkiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
nexus7 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Bende bu aletten aldım. Şuan stok lastikler var. Rodajda olduğu için çok sürat yapamıyorum. Açıkcası ilk motorum olduğu içinde hızlanmak çok da işime gelmiyor
Nereyi okusam "lastikleri değiştirin" ibaresini görüyorum. Sadece yazın kullanacağımı varsayarsak lastiklerini genede değiştirmem gerek mi? Yoksa bu yaz Allah kerim deyip binsem mi kararsız kaldım.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Bendede ses gelmiyor. Bence anormal bir durum değil (dir umarım)
Limitlerini zorlamazsanız yazın idare edebilir bence. Ama yavaştan parasını hazırlayın derim ben öyle yapıyorum. Eylülden önce değiştirme niyetim var ön teker bir kez bıraktı kendini ama hemen toparladı inşallah başka sıkıntı yaşatmaz
Ahmet
Honda CBR125 (5500 km)
Yamaha YZF R25 (15000 km)
-
18 Mayıs 2015, 00:59
Arkadaslar ne zaman gelecek motorlar bilgisi olan varmi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)