9 mayıs cumartesi günü kaporasını yatırdım.Hayırlısı olsun bakalım race blue için beklicez...
9 mayıs cumartesi günü kaporasını yatırdım.Hayırlısı olsun bakalım race blue için beklicez...
Trafikte kullanırken selenin ön tarafına oturduğum için dizler önde oluyor ve nedense sadece sol dizim takoza değiyordu.
Bugün koruma demirine iyice dikkatli baktığımda sağ taraftakinin soldakine göre daha arkada olduğunu fark ettim.
Taktıranlar bi bakabilir mi acaba, sizde de durum aynı mı?
Arkadaşlar vergisi ne kadar acaba bu motorun yıllık ?
Takozların şasede takıldığı vida yerleri birbirinin simetriği değil. Bende de farklı yerlerde duruyorlar. 1.86 boyundayım ancak dizlerim değmiyor.
Takozların takıldığı yerler o şekilde, sebebi grenaj veya egzosa giden borular ile alakalı, sağdaki daha uzun kalıyor ve benim bazen pantolonumun diz korumasına çarpıyor. Yeni taktırdım koruma takozlarını
Koruma takozlari, 150 tle aldım ikisini ve 10 tle taktırdım (servisten değil) kesinlikle servise 20 50 tl vermeyin 1 dakikalık iş takmak.
Birde buradaki Süleyman nickli arkadaşın önerdiği sehpayı aldım gayet güzel, kucuk topuzlarını taktırıcam bi ustaya sonra deneyimleyeceğim.
arkadaşlar nasipse bende bu motordan almak istiyorum 2.el. nelere dikkat etmeliyim? kronik sorunu varmı motorun?
Arkadaşlar bayiden 14.500'e aldığınız motora sigorta+plaka+ruhsat falan işlemler ne kadar tutuyor? Yani bu motor tam olarak kaça geliyor? Lastik falan hariç.
Ben toplamda sigorta + plaka + ruhsat için bayiye 450TL verdim hepsini hallettiler. Kendim yapsaydım plaka ve ruhsat işlemlerini biraz daha az tutabilirdi.
Burada değişken olan asıl ücret trafik sigortasıdır. Kişiye ve plaka çıkartacağın şehre göre ücrette değişiklik olabilir.
Ancak benim tahminim en fazla olsa olsa 500TL ye hepsini halledersin. (plaka ve ruhsat işlemlerini kendin halledersen çok daha ucuza da hallolur)
hayirliaksamlar arkadaslar birsey merak ediyorum sanirim r25de vites degistirmen gerektiginde ode beyaz bir lamba var o yaniyormus simdi okudum ama 8 9 bin devire ciktim lamba yanmiyor bir ayarimi var acip kapatilan
Kılavuzda nasıl ayarlanacagı yazıyor. Bir kaç sayfa önce arkadaşlar ayarlama videosu da paylaştı.
Evet bir ayarı var. youtube videosu şu : https://www.youtube.com/watch?v=G_0zQ5qPvLg
video türkçe değil ancak adamın el hareketlerinden ne yaptığını anlarsın zaten.
yanlız ayarı km kısmı "trip"de iken yaptıysan ve gazı trip'teyken verirsen vites ışığı yanmıyor. menüde km kısmının ODO da olduğundan emin ol.
Tesekkurler suleyman kardes
Yalnız motorsikletin öyle bir piyasası var ki ikinci eli sıfırından pahallı sövmemeye çalışıyorum ama bir gün birine patlıcam.
Merhabalar, ilk motoru olan arkadaşlardan yorum alalım tecrübelerinizi paylaşır mısınız? İyi günler.
bazı kanallarda fren sisteminden memnun olunmadığı ve güven vermediği yazıldı çizildi bir sürü bişey dendi kullanan arkadaşlar memnun kaldılar mı? yada lastikleri değiştirip frenlerde yine aynı mevzuyu yaşayan güvensizliği düşenler var mı arkadaşlar?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)