Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Nisan 2015, 21:50
brkpls adlı üyeden alıntı
cumartesı gunu sarıkaya ilçesınden gecmıstım , bende yozgatta ıkamet edıyorum . r 25 alacakken son anda fz6 fazer aldım içimde uhde kaldı :D
Sarıkayadan geçen sizdiniz demek arkadaşlar bahsetmişti eksoz sesinden
Reklamlar
-
21 Nisan 2015, 08:46
Arkadaşlar bu Orta sehpa konusunda ne yapabiliriz? En uygun orta sehpa hangisidir? piyasada farklı yapıda orta sehpalar var, ve bu sehpaların bindiği noktalar değişiklik gösteriyor. Orta sehpa alan arkadaşlarımız var ise bize yardımcı olsunlar.
-
21 Nisan 2015, 13:38
Blindfire adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu Orta sehpa konusunda ne yapabiliriz? En uygun orta sehpa hangisidir? piyasada farklı yapıda orta sehpalar var, ve bu sehpaların bindiği noktalar değişiklik gösteriyor. Orta sehpa alan arkadaşlarımız var ise bize yardımcı olsunlar.
dostum ben ss de hiç orta sehpa kullanıldığını görmedim. alıp kullanacak olsan bile ss mototru orta sehpayı 2 - 3 kişiden aza kişi ile kaldıramazsın. ben arka sehpayı tek başıma kullanırken motoru düşürmemek için çabalıyorum var gerisini sen düşün. Büyük bir arka sehpa alıp arkalı önlü kullanabilirisin.
-
21 Nisan 2015, 13:48
Hocam kastettiğim arka sehpa zaten. sanırım ben yanlış söyledim affedersiniz. Piyasada 150-200 tl arasında satılıyor. bizim motosikletlere uyan en iyi arka sehpayı sehpayı araştırıyorum.
-
21 Nisan 2015, 14:11
yeni motorlar ne gelicek bilgisi olan var mıdır?
işten güçten dolayı sürekli sıramı geçiştiriyordum en son geçen perşembe alıcam dedim bu sefer motor yok
-
21 Nisan 2015, 14:45
benim için de acil artçı tutamakları lazım. var mı çözüm bulan? arkaya tutamak niye yapmazsın ey yamaha!! kaç paralık şeyki??
-
21 Nisan 2015, 20:21
Kasko yaptıran var mı arkadaşlar?veya şu marka digerlerine göre uygun fiyat çekiyor diyebileceğiniz var mi? Çalıntı kaskosu yaptırmak istiyorum özellikle.
-
21 Nisan 2015, 22:03
ozzzzz80 adlı üyeden alıntı
benim için de acil artçı tutamakları lazım. var mı çözüm bulan? arkaya tutamak niye yapmazsın ey yamaha!! kaç paralık şeyki??
Motorunuzda artçı tutamağı selenin altında gizli bir biçimde yapılmış. En azından barkın inceleme videosunda öyle söylemişti. Bir izleyin isterseniz youtube dan. Altın elbiseli adam yamaha r25 yazın arama kısmına.
-
21 Nisan 2015, 23:15
emreturgut adlı üyeden alıntı
Motorunuzda artçı tutamağı selenin altında gizli bir biçimde yapılmış. En azından barkın inceleme videosunda öyle söylemişti. Bir izleyin isterseniz youtube dan. Altın elbiseli adam yamaha r25 yazın arama kısmına.
ninja ile karıştırdınız herhalde motorlar elimizde video yu izlemesek bile farkedebiliridik keza videoda öyle birşey yok
-
21 Nisan 2015, 23:28
Beyler konuyu elimden geldiğince takip ettim. Fotoğraflarda bana çirkin gözüken r25'e bi şans vermek için bugün türlü aksilikler içinde Ankara Baydar'a gittim. Son dakika yetişip satılan son siyah r25'i gorebildim ve inceledim. Mavisi yoktu malum. Canlısı kesinlikle güzel. Yanında sanırım 2006 model r6 vardı servise gelen. Kiyaslama şansım da oldu. Deponun ve tekerlerin gösterişi dışında benzesiyorlar bence. Yani iri ve hoş olmuş r25. Bu arada o siyah r25in sahibi buralardaysa hakkını helal etsin motorun üzerine oturdum ergonomiye bakmak için. Gayet nazik davrandım merak etme hafız Bu arada aksam 7.30 civarı sıkışık trafikte Turan Güneş'te mavi bi r25 geçti sanırım aralardan. Islık çaldım ama duymadı, ona da selam olsun Makineleriniz hayırlı olsun beyler. Güzel tercih.
-
22 Nisan 2015, 11:25
emreturgut adlı üyeden alıntı
Dostum r25 te gizli artci tutamagi yok. 250sl ve rc200 lerde sele altinda gizli olarak yer var. Ancak r25 te arka sele uzerine deri bir bant cekerek gecistirmisler. Tasarimin azizligine uğramış yolcu tutamaklari
My bike, my world, my rules. . .
-
22 Nisan 2015, 13:11
Benim rosso 2 ler mıknatıslı sanırım yolda delici kesici ne var topluyorlar lastiği aldığımın ertesi günü geniş bi yarık vardı yama yaptıracaktım servis son anda bişey olmaz dedi geçtik, pazar günü vida girmiş mecbur fitil attırdım, geçen gün de baktım başka bir yerinde kesik var alstiğin. Bu bide araştırmadan gördüğüm hali bi de araştırsam lastiği derinlemesine Allah bilir beni uyutmayacak neler çıkacak.
Bu arada R25' te rosso 2' ler için ön ve arka ideal hava basıncını bilen var mı acaba? Frenler çok berbat motor kayıyor durmuyor düzgün hava basıncım yok sanırım onu bi kontrol etmek istiyorum.
-
22 Nisan 2015, 13:17
Bune adlı üyeden alıntı
Benim rosso 2 ler mıknatıslı sanırım yolda delici kesici ne var topluyorlar lastiği aldığımın ertesi günü geniş bi yarık vardı yama yaptıracaktım servis son anda bişey olmaz dedi geçtik, pazar günü vida girmiş mecbur fitil attırdım, geçen gün de baktım başka bir yerinde kesik var alstiğin. Bu bide araştırmadan gördüğüm hali bi de araştırsam lastiği derinlemesine Allah bilir beni uyutmayacak neler çıkacak.
Bu arada R25' te rosso 2' ler için ön ve arka ideal hava basıncını bilen var mı acaba? Frenler çok berbat motor kayıyor durmuyor düzgün hava basıncım yok sanırım onu bi kontrol etmek istiyorum.
kullanma klavuzundaki lastik basınçlarını kullan lastiğin cinsine göre uygun basıncının değişeceğini sanmıyorum motosikletin ağırlığı ile bağlantılı olmalı
-
22 Nisan 2015, 14:14
Hocam benim lastiklerde rosso2. ön29 arka33 olarak kullanıyorum. Ben memnunum, tavsiye ederim... (kitapçıkta da belirtilen basınç değerleri bunlar)
-
22 Nisan 2015, 14:43
Bune adlı üyeden alıntı
Sanırım yeni takılmış lastiklerden bahsediyosun değilmi? Şu yarıklarım ve fitilin resmini bizimle paylaşır mısın?
-
22 Nisan 2015, 19:19
LBI adlı üyeden alıntı
Beyler konuyu elimden geldiğince takip ettim. Fotoğraflarda bana çirkin gözüken r25'e bi şans vermek için bugün türlü aksilikler içinde Ankara Baydar'a gittim. Son dakika yetişip satılan son siyah r25'i gorebildim ve inceledim. Mavisi yoktu malum. Canlısı kesinlikle güzel. Yanında sanırım 2006 model r6 vardı servise gelen. Kiyaslama şansım da oldu. Deponun ve tekerlerin gösterişi dışında benzesiyorlar bence. Yani iri ve hoş olmuş r25. Bu arada o siyah r25in sahibi buralardaysa hakkını helal etsin motorun üzerine oturdum ergonomiye bakmak için. Gayet nazik davrandım merak etme hafız
Bu arada aksam 7.30 civarı sıkışık trafikte Turan Güneş'te mavi bi r25 geçti sanırım aralardan. Islık çaldım ama duymadı, ona da selam olsun
Makineleriniz hayırlı olsun beyler. Güzel tercih.
Baydar da motor vardı demek. Cumartesi günü ellerinde hiç yoktu yeni geldi demek ki. Sözde ilk gelen motor benimdi, ne renk gelirse arıycaz dediler en son, hiç aramadılar. Ocak sonundan beri bekliyorum. Ne karaktersiz adamlar bunlar ya. Siz siz olun bunlardan alışveriş yapmayın, mağdur olursunuz benden söylemesi...
-
22 Nisan 2015, 21:10
@c4gin
Yamahaya mesaj attım sürekli erteliyorsunuz şu gün gelicek bu gün gelicek diye gelen cevapta bayi bilgilendirildi dendi bayiyi aradığımda bu ayın sonunda gelecek denildi. O partiden bir de mavi ben alıyorum allah kısmet ederse
-
22 Nisan 2015, 21:25
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Hocam benim lastiklerde rosso2. ön29 arka33 olarak kullanıyorum. Ben memnunum, tavsiye ederim... (kitapçıkta da belirtilen basınç değerleri bunlar)
Eyvallah sağolasın yarın bi baktırayım bu değerlere.
mesmeyut adlı üyeden alıntı
Sanırım yeni takılmış lastiklerden bahsediyosun değilmi? Şu yarıklarım ve fitilin resmini bizimle paylaşır mısın?
Evet sıfır lastikler, ama resim koymam artık bu saatten sonra, ne zaman lastiğin yada motorun resmini koysam ertesi gün başına iş geliyor ciddi nazar var bırak böyle kalsın
-
22 Nisan 2015, 21:33
Jant şeridi çektiren varmı arkadaşlar mavi için ne önerirsiniz ?
-
22 Nisan 2015, 23:21
dJ_SeLo adlı üyeden alıntı
Jant şeridi çektiren varmı arkadaşlar mavi için ne önerirsiniz ?
Sarı yada bayaz güzel durur .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)