Bende bugün bi tekirdağa gidip geldim rodaj için, benim ilk uzun yolum oldudönüşte motor aptallaştı 3-4 arasında boşa düştü etilerde çatır çatır ses geldi debriyaja nasıl asıldım nasıl vites geçtim o an ki heyecandan anlatamam aklım gitti ahan motor elimizde kalacak diye. Benim vites geçişleri niyeyse hep problemli göstergeye bakmıyorum 4. vitesteyken vites attırıyorum bi bakıyorum anaaa hala 4. viteste
Rodaj bakımında servis bunu bi çözebilirse güzel olacak.
Uzun yolda dikkatimi çekenler;
7500 devirden sonra motor açılıyor doğrudur fakat öyle güzel açılıyorki 3-4 arası olan anlık tüketim anında 6 ya 8 e çıkabiliyor. Hatta abanırsanız 10 litrenin altına inmiyor o yüzden redline da tapagaz gitmelik bi deposu olduğunu düşünmüyorum benzincilerle akraba olur tapagaz giden
Siyah olan model dışardan gelen her yabancı maddede bir iz alıyor, benim motora daha gezi sonrası göz atamadım ama benzincide verdiğim molada dikkatimi çekti depo bi kaç yerden beyaz beyaz çizilmiş büyük ihtimal süratle gelen taş ve çakıl parçaları boyayı çizdi.
1 saat ve üzeri sürüşler çok konforsuz ve işkenceye dönüşebiliyor ben git gel 5 saat harcadım yolda ve popom şu an bağımsızlığını ilan etmiş durumda resmen vücuduma savaş açtı
(not: spor yapan biriyim)
Son olarak bu motor artçısız bi başka güzel artçıyı üstünden atar atmaz ohh be hacı ver bakayım şimdi gazı da göstereyim sana dünya kaç bucak dedirtiyor :D
Fotoğraf koyardım ama nazar değiyor o yüzden koymuyorum bişi kusura bakmayın