Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Nisan 2015, 08:15
cbr 250 kullanmasak r25 ile aynı olduguna inanıcaz. yukardaki arkadas sacmalmıs. cbr 250 düz yolda 130 dan sonra ibre çok yavaş hareket ediyor. r25 ise adeta gelmiş geçmiş en iyi 250lik.
Reklamlar
-
11 Nisan 2015, 10:18
-
11 Nisan 2015, 10:57
bu videolardan sonra 2. el r25 almak ne kadar sağlıklı diye soruyorum size.
-
11 Nisan 2015, 18:32
spinachristi adlı üyeden alıntı
bu videolardan sonra 2. el r25 almak ne kadar sağlıklı diye soruyorum size.
sadece R25 için değil ki, ikinci el motorların hepsinde var bu ihtimal.
∀ ε>0 için Ǝδ>0 vardır ⇔ herkese uygun bir motosiklet vardır.
-
12 Nisan 2015, 09:41
Blindfire adlı üyeden alıntı
R25 Anadolu daki küçük bayilerde var, biraz araştırmayla bulabilirsiniz.
Nasıl yapıcaz ordaki motorları. Kargo taşıma parası vs. Var mı şehirdışından motor alan
-
12 Nisan 2015, 10:00
Rizede yasiyorum ve Sıfır 600RR aldım Konya MRT MOTOR Honda 'dan...
Bülent Yılmaz firma sahibi ben heryere her motor gönderirim diyor.
Benim RR ı 300 TL Karsiliginda paketleyip otobuse yukleyip gonderdiler ne çizik ne hasar hicbir kusur yoktu...
kesinlikle tavsiye ederim her yil motorumu sifirlamayi düşünüyorum bu firma ile
-
12 Nisan 2015, 10:25
[QCOLORebzelicorba;3591316]Nasıl yapıcaz ordaki motorları. Kargo taşıma parası vs. Var mı şehirdışından motor alan[/QUOTE]
Urfa bayisi heryere gönderiyor. Bütün Türkiye urfa yamahadan motor alıyor.RahaT olun.
-
12 Nisan 2015, 12:40
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Nasıl yapıcaz ordaki motorları. Kargo taşıma parası vs. Var mı şehirdışından motor alan
mephamd adlı üyeden alıntı
Urfa bayisi heryere gönderiyor. Bütün Türkiye urfa yamahadan motor alıyor.RahaT olun.
bu şekilde başka şehirden alınca plaka çıkarma işini nasıl hallediyoruz?
-
12 Nisan 2015, 12:51
Herkese merhaba Forumda yeniyim fakat konuyu başından beri takip ediyorum. Alan herkese hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. Ben bu yaz R25 almayı düşünüyorum lakin daha önce vitesli motor tecrübem olmadı. Birnevi başlangıç motoru olacak. Daha önce vespa kullandım ve arada sırada scooter e biniyorum. Yazın yıllardır motor kullanan bir abimden eğitim alacağım. Siz abilerimin ve dostlarımın fikirlerini de almak istiyorum başlangıç için uygun mudur?
-
12 Nisan 2015, 13:02
burda yamaha bayii yok, o yüzden ben mecburen başka şehirden alacam. iki ihtimal var ya motoru kargoyla getirtmek ki silifke bayii 250 lira karşılığında gönderebileceğini söylemişti bana (150km falan), ya da benim konya bayiinden yapacağım gibi faturayı getirip plakayı çıkartıp bayiye gidip motora binip gelmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
hkasap adlı üyeden alıntı
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
başka şehre git gel yapmayalım derseniz, bayiye güvenirseniz eğer tabi, parayı gönderirsiniz faturayı postayla/kargoyla gönderirler sizde plakayı alır gidersiniz.
-
12 Nisan 2015, 13:15
hkasap adlı üyeden alıntı
Parayı şirket adına eft yaparsınız. Faturayı gönderirler. Plakayı alıp gidersiniz. Veya parayı yollarsınız fatura ve motoru otobüsle gönderirler.
Veya parayı ve noter vekaletını gönderir lsınız. Plakayı da hazırlar gönderirler.
-
12 Nisan 2015, 13:20
Birde bu motora hangi tekerlek takılmalı? Kafamda rosso 2 var
-
12 Nisan 2015, 13:24
karamankolik adlı üyeden alıntı
burda yamaha bayii yok, o yüzden ben mecburen başka şehir
den alacam. iki ihtimal var ya motoru kargoyla getirtmek ki silifke bayii 250 lira karşılığında gönderebileceğini söylemişti bana (150km falan), ya da benim konya bayiinden yapacağım gibi faturayı getirip plakayı çıkartıp bayiye gidip motora binip gelmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
başka şehre git gel yapmayalım derseniz, bayiye güvenirseniz eğer tabi, parayı gönderirsiniz faturayı postayla/kargoyla gönderirler sizde plakayı alır gidersiniz.
Alanya etkin ticarette de r25 var sana Alanya da yakın
-
12 Nisan 2015, 13:45
Liquido adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba
Forumda yeniyim fakat konuyu başından beri takip ediyorum. Alan herkese hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. Ben bu yaz R25 almayı düşünüyorum lakin daha önce vitesli motor tecrübem olmadı. Birnevi başlangıç motoru olacak. Daha önce vespa kullandım ve arada sırada scooter e biniyorum. Yazın yıllardır motor kullanan bir abimden eğitim alacağım. Siz abilerimin ve dostlarımın fikirlerini de almak istiyorum
başlangıç için uygun mudur?
benim şahsi fikrim ben başlangıç motoru olarak tavsiye etmiyorum
-
12 Nisan 2015, 13:52
Bende Rabi arkadaşınıza katılıyorum. Kesinlikle baslangic motoru olarak önermiyorum, Bi anda heyecana gelirsiniz o güc sizi sikintiya sokabilir. Rabi bu arada telefonuna bak
-
12 Nisan 2015, 13:59
arkadaşlar bi sorum olacak.benim r25 im mavi. yan karenajda gri olan kısmın arkasındaki siyah bi karenaj var. alt sakal bölümüne kadar olan parça. orayı maviye boyatmayı yada o kısmı kaplatmayı düşünen arkadaş oldumu hiç. olsa nasıl olur acaba??
-
12 Nisan 2015, 14:24
Öneriniz için teşekkürler fakat hangi motoru alırsam alayım alışana kadar asla sınırlarına kadar zorlamam motoru ki kimsenin gazına gelecek insanda değilim Motorla birlikte kendi rodajımı da yapacağım
-
12 Nisan 2015, 14:49
Liquido adlı üyeden alıntı
Öneriniz için teşekkürler fakat hangi motoru alırsam alayım alışana kadar asla sınırlarına kadar zorlamam motoru ki kimsenin gazına gelecek insanda değilim
Motorla birlikte kendi rodajımı da yapacağım
R25 ile başlayan çok insan var. Sınırlarınızı bilirseniz sıkıntı çıkarmaz.
-
12 Nisan 2015, 14:57
Sykkuno adlı üyeden alıntı
R25 ile başlayan çok insan var. Sınırlarınızı bilirseniz sıkıntı çıkarmaz.
Teşekkürler öneriniz için
-
12 Nisan 2015, 14:58
hardmusty adlı üyeden alıntı
Alanya etkin ticarette de r25 var sana Alanya da yakın
Alanya da çok uzak değil tabi de konya çok daha yakın, 100 km. bide ben zaten 15 nisandan sonra düşünüyodum ekonomik açıdan
15-20 nisan arasında gelecek dedi bakalım konya bayii, inşallah süründürmezler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)