Arkadaşlar makineye navigasyon (yada telefon) bağlamam gerekiyor. Uygun bir çözüm bulan var mı?
Arkadaşlar makineye navigasyon (yada telefon) bağlamam gerekiyor. Uygun bir çözüm bulan var mı?
Depo üstü kılıf için gözümü yoldan çok ayırmam lazım , birde estetik kaygılarım var o çantaları bir türlü haz edemedim . Gidona bağlama meselesine gelince bizim gidon elciklere kadar dikdörtgen profilden yapılmış. Genelde yuvarlak gidonlar için tasarlanmış bütün bağlantı aparatları. Su geçirmesin , çok kaliteli olsun v.s. derdim yok .Telefonu sabit tutsun , az da gözümün önünde dursun yeter. Arayışlarım devam ediyor.
Ben de motoru bekliyorum beklemesine ama tankpad takan oldu mu hiç maviye?
Çizmektense takmak lazım ama o renklere yakışabilecek önerebileceğiniz tankpad var mıdır?
face deki sayfada mavi ye tankpad takan arkadaşlar vardı, bi ara muhabbeti dönmüştü.
Arkadaşlar bir sorum olacak ya r25 blue modelinin iki farlı sersimi var ben çözemedim olayı
Evet arkadaşlar uzun zamandir forumu takip ediyorum ne oluyor ne bitiyor incelemekteyim sanırım en çok merak edilenler yakıt tüketimi, konuya şöyle değineyim şuan motorum yok ama bundan 6 ay öncesi kadar cbf150 ile 30bin km tecrübem var, yakıt konusuna deginmek istiyorum cbf 150 cok böyle hop oturup hop kalkacak bi arac değil malumunuz, onunla 100 kmde 2 litre de yaktim benzin 5lirayken(yuvarlama) 7 litrede yaktım 5 liraya 60 kmde gittim 25 kmde tamamen kullanima bağlı şimdi 7 litre mi ohaa diyenleri duyar gibiyim basta da demiştim motor rahatlik konfor bakımı mükemmel ha motor yat, ha cbf150 ama can sıkıcı bi olayimiz var motor hiz göstergesi 110-120 bandina gelince ki geldim ettim diyesiye en az bi 30 40 km gidersin selame essek muhabbeti öyle gazı açtım caf isi yok hele bide artcin varsa bildiğin asfaltın gözünüzün önünden geçme süresinde kahvenizi rahatlıkla yudumlarsiniz😄 ama yabana atılacak bi marka değil, kesinlikle kotulemiyorum ama lanet olsun ki fazla gercekciyim unutmayın hondanin sahipleri yoktan gelme:D gitmesin ama yakmasin zihniyetinde bunlar hep böyle zengin oldu zaten bu arada cbf150 ilk motorum ilk debriyajlim ilkim yani, ama cbften sonra artik içimde şu his uyandı, ben gaz tepkimesiyle elimi, elimle de beynimi ayarlayabiliyorum, şimdi işin özüne gelelim,, yamaha bize 14bin devirli cift silindirli 250 cc miss gibi bi motor uretti allah razı olsun👍👏👏👏 makina halihazirda kullanani da var ama unutmayalım bu makina cok azda yakabilir cok fazla da , kesinlikle bu konuda motora değil kendinize sorun soruyu ben ne istiyorum diye, ve imkaniniz varsa yamaha bizler icin r25 çıkardı gidip alın tertemiz kullanin kazasiz belasiz, ama yok yakitti yok suydu buydu dusunmeyin elektrikli dahi alsaniz bi akuyle kac km gidiyor bu deyip sizleri gülüslriyle uzebilecek insanlar tanıyorum velev ki bir kamyonla yanyana giderseniz ve kamyoncu size kafa tutmaya kalkarsa ve siz sag elinizin altinda ki muzuru biraz gidiklayip ona poponuzu ve stop lambanizi rahat bi şekilde gosterebiliyosaniz yakıtın sizin icin önemsiz olduğunu zaten anlayacaksiniz, bu arada şikayetlerinde yamahanin sadece bayiilerden kaynaklı olduğunu göz ardi etmeyin aman diyim malum mal iyi, malın bakımı yüzünden aracınızdan soğumayin göze alın bunu da. Değerli vaktinizi ayırdiginiz icin cok tesekkur ederim umarım yakıt konusunda "acaba" diyen insalara yardimim minik dahi olsa dokunmustur, kirdiklarim varsa Özür dilerim, marka fanatikligim yok ama yamahaya biraz önyargılıydim o da pazarda istedigimiz konuma yavas yavas gelmeye başlıyor. motor sahibi olmayanlara da en kisa surede hangisini istiyorlarsa almayi kazasız belasız kullanip gazlamayi, kullandikca da keyiflenmeyi nasip etsin tekerlerinize taş degmesin
Bilgilendirmelerin için teşekkürederim, bu yaz olmazsa sonraki yaz kesin alacağım gibi biraz x max ın tadını çıkarayım daha 4000 de
Arkadaşlar merhaba.
Bileniniz vardır belki Speetfire'ı. Kendisi İzmir'de ikamet eden bir vlogger, aynı zamanda arkadaşım Geçen gün motosikletleri değiştik, bindi r25'e, ben de atladım cbr 250'ye. Bornova'da küçük bir tur attık ve motosiklete bayıldı. Video çekmiş, orada da ne kadar bayıldığı ortada Videoyu paylaşıyorum sizlere.
Rodaj bittikten sonra daha uzun ve kapsamlı bir inceleme yapma imkanımız olacak
Merhaba arkadaşlar geçen hafta izmir/ödemişten mavi r25 sahibi olduk, r25 konusunu baştan beri takip ediyorum tüm postları okudum.
Rodajı bitirenlere sormak istediğim bir soru var 7bin deviri geçmemeye dikkat ettiniz mi yoksa ısındıktan sonra gazlayan veya ara ara yüksek devire çıkanlar rodaj bittikten sonra top speed denemeleri yaptınız mı? Arada gazlarsan rodaj daha verimli olur hikayesi ne oranda doğru bunu öğrenmek isterim rodajı bitenlerden.
Ben 7 bini neredeyse hiç geçmeden rodajı bitirdim şu an top speedde şunu gördüm diyebilecek olan bir kullanıcı var mı acaba?
Sorum yanlış anlaşılmasın amacım tabikide sürekli gazlamak değil ama kimse motorunun emsallerine göre daha performanssız olmasını istemez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
7 bin devri geçmeyin demiyor. 7 bin devrin üzerinde uzun süre kullamaktan kaçının diyor. Çok fark var. Hiç geçmemek motoru sağır eder mi. Neden olmasın!
Video güzel olmus
30-40 Bin araba tecrübemden sonra ilk üstüne oturduğum motosiklet R25 oldu ve gayet güzel bir şekilde işi kıvırdık, o yüzden yeni başlamayı düşünen arkadaşlara söyleyeceklerim şudur; motorun limitleri belli, kendi limitlerinizide bildiğiniz sürece bu motor ile başlayabilirsiniz.
Hocam kimsenin limiti belli değildir. ilk kez elinin altinda bi canavar olacak ışıklarda durduğunda ara gaz verecekler insanlar soracak kaç Bastın vs insanoglu bu gaza gelmeme ihtimali yüzde 1 derim ben hele birde gencse arkadaş tamam is bitmiştir Allaha emanettir artik arkadaş
bursa - inegöl'deki bayide hemen teslim siyah varmış. siyah r25 isteyenlere duyurulur.
mavi de önümüzdeki hafta gelecek sanırım. o da geleydi iyiydi.
Herkese merhabalar arkadaşlar, o kadar güzel anlatıp video ve resimlerle de desteklediniz ki anlatılanları sayenizde yakın zamanda bir R25 sahibi olacağım. 10 günü aşkın bir süredir bekliyorum motorun gelmesini. Bursa START Motor'da sıra bekleyen başka arkadaş (kader ortağım) var mı acep ?
İstanbul'daki bayilere bu hafta siyahlar geldi, haftaya maviler gelicekmiş. Benim gibi mavi bekleyen kader ortaklarımın bilgileri vardır mutlaka..
Ömrümüz beklemekle geçiyor
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)