sipariş ile ilgili bilgisi olan var mı ,nasıl sipariş verebiliriz. fiyat geçici olarak 13.500 diye açıklandı.
sipariş ile ilgili bilgisi olan var mı ,nasıl sipariş verebiliriz. fiyat geçici olarak 13.500 diye açıklandı.
Sitede kırmızı rengini göremedim gelmiyecek mi acaba
hocam ben sadece mavi ve siyah gelicek diye biliyorum ama ilerde ne olur kimse bilemez :D
Sipariş içşn bayiyi arayıp 1000 tl kapora veriyorsunuz. 20 Marta gün veriyorlar. Tabi şimdilik.
Arkadaşlar merhaba, bu hafta kısmetse ön sipariş vereceğim. Mart 20 teslim diyor Baydar. 50 gün var... Mart da kalmazsa nisan teslimine de sarkabilir diyor.
Acaba Siyah renk mi Mavi renk mi tercih etmeliyim ? Aslında en güzeli kırmızıydı ama. Sanırım siyah renk ülkemizde daha popüler. satarken daha kolay sattırırsa siyah renk alanır mı ?
Arkadaşlar bu motor piyasayı belli sallayacak benim şuan almam mümkün değil yoğun talepten ötürü zam gelir mi?
Sanırım Ankara Baydar'dan aldılar tarihi.
bu piyasada g.tü kalkanın g.tü fena iniyor sonra.
Yamaha 14.500 yaparsa hondanın 1000 lira fiyat kırıp 12.500 e oyuna girmeyeceği elindeki stokları eritmiceğini nerden biliyoruz?
Honda daha az yakıyor, servisi daha iyi, parça fiyatları daha uygun, yeni cbr250 de çok yakışıklı
Bugün yamaha bayisibe koşan bir grup gördüm motosiklet.net tayfasımı acep dedim
arkadaşlar şu kapora olayında bir gerçeklik varmı varsa bende sabah dayanayım yamaha bayii' sine :D
Ne yalan söyliyim.Alacak olan kişileri kıskanıyorum :D
Satilacak olan ilk parti 2014 model olcak yani 10 ay sonra motorunuz 2 senelik olacak acele etmeyin kirmizi rengi bikac ay sonra gelecek zam yapilsa da cok aman aman bir motor degil ninja 300 den hafif kalir ninja 250 den kuvvetli kaliyor ama torka bakinca cbr250 daha torklu iste. Bende alabilirim kismet bakalim.
Sayfada yerimizi alalım..."Buralar eskiden tarlaydı" deriz...R25
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Yamaha Baydara a kapora yatırdık. Bayiye gitmeye gerek yok. Telefon, internet ile halloluyor. Tabi hala ön sipariş alıyorlarsa. İlk gün daat 3'de arkadaş 4ncü kişiydi kaporayı yatıran. 2 kişi siyah, 2 kişi de mavi istemiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
14000 devir, bu motorun esprisi bu. Benim cbr 500r 12000 devir çeviriyor, sırf bu yüzden kıskanıyorum arkadaşı
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)