sevgili abiler, kardeşler geçenlerde yamaha bayisinde anahtar kilidi değişimi yaptıkları sırada koruma takozlarının fiyatını öğreneyim dedim ama oradaki abimiz "şu an elimizde yok ama o parçanın fiyatı yaklaşık 500-600 TL" dedi ve haliyle şoka girdim. İnternetten baktığımdaysa o parçanın yaklaşık 80 tl den başladığını gördüm. Şimdi benim o internetten gördüğü parça değilde sadece yamaha bayisinde satılanmı motoruma uyuyor yoksa? :D Yan koruma takozu satın alıp R25'e taktıran ve diğer yardımcı olabilecek kişiler önerdikleri bir yan koruma takozunun marka-modeli veya linkini verebilirse gerçekten çok çok sevinirim.
Marka modelini bilmiyorum bu yuvarlak siyah tiplerde motorumu aldigim bayide vardi pazarlik yapip 150 ye aldim taktirdim. N11 den falan 120 ye kadar gordum. 30 tl icinde motoru tekrar getir gotur bide ayriyeten takma parasi falan aldim gectim. Bunlarin on arka teker icin kit olanida var onlarda 250_300 arasi. 500 tl iddali bir rakam olmus.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Simdi hatirladim bunlarin bide ucgen seklinde degisik bi takozu var biraz sekil duruyor. Hatta yamahanin sitesinde motoru modifiye et gibi bi secenekte cikiyor. Muhtemelen onu diyodur. Gerek yok bence
orjinal koruma setinden bahsediyor.şekil olarakta biraz farklı oluyor zaten kaliteli tabiki kendi üretimi ama 500 tl güzel fiyat yani.150 tl gibi bir fiyata n11 den bakabilirsin tonla var yorumları oku ona göre al.60 70 tl ye hiç girme o an geldiğinde işe yaramayabilir.
merhaba, motoru 0 aldım giderken sorun yok ama durduğu yerde vitesin boştan 1'e geçmeme gibi bir sorunu var sebebi ne olabilir ?
Durunca bostan 1 e gecmiyorsa 1-2 kere debriyaji sik birak sonra tekrar vites atmayi dene. Sert deneme dislileri yedirme. Gayet normal bi durum. 1 den 2 yede gecerken yanlislikla bosa takiyorsan 1 den 2 ye atarken biraz fazla yukari baski yap. Bi sure sonra ayagun alisiyor.
Durmayın rosso 2 takın arkadaşlar şu sıra indirimde zaten lastikler. Geçen hafta taktırdım, arka 150 efsane denilebilecek derecede güven hissi veriyor. Dayıya dedim dur bi kontrol edeyim frenleri falan tık sağa bi döndüm kendiliğinden yattı alet şiddetle tavsiye.
Yanıtlarınız için teşekkürler. Peki bu yan koruma takozlarını takarken genelde internetten nasıl takıldığına bakarken tork anahtarı ile yapıldığını görüyorum sürekli. Tork anahtarı olmadan güzelce sıkarak takmamın çok büyük eksileri olurmu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Nereden aldınız hocam lastikleri?
arkadaslar selam,
bir suredir nasil led far takari diye ugrasiyordum r25 e
sonunda cozdum
bu fanli led farlarin kablolari uzun , arkalari fan dolasi ile daha yuksek ve birde devreleri far bu durumda led far takinca orjinal fan kapagini kapatamiyorsunuz malum. ayrica oranin da rahat olmasi gerekiyor ki fan led i sogutabilsin.
bu durumda led far takanlar kapaklari cikartip kullanmadiklarini soylediler, o zaman da far in icine toz pislik dolacak kisa surece far cok cirkin bir hale gelecek, sararmasi vb de cabasi.
bunun icin solid de yeni bir kapak cizdirdim ve 3d printerda bastirdim, ilk deneme icin cok iyi oldu bence, 15 dk da cok rahat montaji bitirdim.
resimler asagida
anlamadın galiba usta lastik hava basıncı diyorum ön 29 arka 33 normalde ya 150 yapınca arkayı 35 36 basın diyolar onu sormuştum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
1000km bakımı maliyeti ne kadar izmir aydın gibi yerler de yaptıranlar?
50 basaydın iyiydi. 40 az gelir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
--------
--------
--------
Şimdi yukarıdaki mesajı ciddiye de alırsın. Ne olur, ne olmaz.
Siz motoru alırken kullanım kılavuzu vermediler mi?
Lastik basınçlarını okumadın mı?
Yoksa hiç merak etmedin mi?
@calm driver'a söylediğin değer, lastiğin dayanabileceği maksimum basınç.
arka masanin ustunde de olmasi gereken "yuklu" basinc degerleri de yaziyor, allah korusun..
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)