Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde motor ile sağa yattığım için egzozumu biraz hırpaladım. Yenisini almayı planlıyorum. Acaba elinde olup satmayı düşünen var mı? İzmir' de ikamet ediyorum bu arada.
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde motor ile sağa yattığım için egzozumu biraz hırpaladım. Yenisini almayı planlıyorum. Acaba elinde olup satmayı düşünen var mı? İzmir' de ikamet ediyorum bu arada.
siz sorunca gezide cok az fotograf cektigimizi fark ettim, motor olunca telefonu unutuyorum.
bir arkadasim cekmis bir fotograf ama canta asagi yukari boyle duruyor
herkese selam dostlar. size çok ama çok önemli bi soru: Bu r25de kask tutacağı varmış arka selede o nerde nasıl takılır nasıl kullanılır foto ile filan biri yardımcı olsun lütfen. Kullanıcı kitapçığnda gördm millette kullanyomş didik didik baktım dedım bura takılır filan diye ama yapamadım bi yardım.. teşekkürler[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
(kötü örnek içerir ) abart egzoz tak orginalini napcan. motorda rahatlar seninde keyfin artar.
Hocam merhaba,ben İstanbul'dayim.Slip on akrep alicam,orjinali satabilirim.Motorum 5800 KM de , egzostta cizik dahi yok
arkdaşlar sizce irc lastikleri hiç kullanmadan mı yoksa rodajdan sonra mı değiştirmeliyim ?
ben sifir seti letgo dan 200 liraya verdim
Fabrika çıkış lastiklerle 800 km oldu bi sıkıntısını yaşamadım henüz gittiği yere kadar kullanıcam sonrasında önerilerinizi alırım
Kardeşim irc lastik okadarda kötü bi lastik değil motoru alınca hemen değiştirmeye gerek yok ben 150cc motorumla irc lastiği 30.000 km kullandım sadece dikkat etmen gereken ilk 10 dk ısınana kadar yavaş git ısındıktan sonra hiçbir şekilde kaymıyo Mıcırlı ve ıslak yol hariç irc lastik ile mıcırlı ıslak yolda 2 kat dikkat etmen gerek onun haricinde ısınınca bas git irc ile viraja bile yatıyorum 50.000 km dir hiç bir sorun yaşamadım şu anda r25 var ondada irc lastik var 20.000 km oldu daha yeni yeni kaydığını hissediyorum değiştiricem artık
Merhaba Arkadaşlar bir sorum olacak uzun boylu arkadaşlar arka freni nasıl kullanıyorsunuz ? Benim oturuşumda mı bir sorun var yoksa gerçekten arka freni kullanamıyor muyuz ?
dipnot : Boy 1.86
IRC lastik o kadar da kotu bir lastik degil lakin yeni/ilk motor kullanicisi icin yeterince kotu ve olumcul olabilir.
Ozellikle boylesine guclu bir motosikletle baslayan arkadaslar icin motoru ilk aylarda yatirmak kuvvetle muhtemel olacagindan mumkun oldugunca kendinizi guvene almak icin lastik butcesi ayirarak direk rosso 2 le baslanmasini tavsiye ederim. Iki lastigi de tecrube etmis biri olarak daglar kadar fark oldugunu anlatmama bile gerek yok. Bir defa virajda kendinizi guvende hissetmek bile tedirginlik yerine cok daha rahat bir surus saglayacaktir. Ayrica r25 kicini cok rahat atan bir motosiklet ki pek cok profesyonel incelemede soylendi. Yeni kullanicilar hic kendisini riske atmasin derim.
bugün hayatımda yatmadığım kadar yattım ırc ile.tabi asfaltın kalitesine göre bunu ayarladım.daha yeni atılmış 0 pist kalitesinde diyebiliceğim bir asfaltta uçarcasına gittm desem yeridir.ne kaydırdı nede öyle bir his verdi.kafa zaten bugün bulanık hayırlısı diyerek çıktık 3 arkadaş yola.dar yollar vs bu lastiğin zorlanma derecesinide ilk defa görmüş ve denemiş oldum.1400kmde lastikler.ama dediğim gibi pist kalitesinde daha 1 ay olmamış asfaltta zorladım.motor çok fazla teşfik ediyor viraj yapmaya motora bakmayın siz kendinize bakın lastik yol sıcaklık mantığında yolların keyfini çıkartın.iyi bir set ile 4e katlarsınız sürüş ve güvenlik hissini ve kalitesini
Arkadaşlar saçma ve basit bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim, R25 lerde vites sıralaması 1N23456 şeklinde mi?
Arkadaşın biri N123456 şeklinde olduğunu söylüyor o yüzden sordum.
Yok, dediginiz gibi 1N23456 seklinde.
Arkadaşlar bugün bi haner okudum. resmi gazetede yayınlandığı ve yürürlüğe girdiği şeklinde motorsikletlerden %20 gümrük vergisi alınacağı yönünde diğervergilere ek olarak
ağustos 1 de r25 in fiyatı 23.500 tl gibi bir rakam olucak.mt07 30 binden 36bin tl olucak.yani yarın yada pazartesi son kez motor alıcaksınız.bende artık binmeyi bile düşünmüyorum yatırıcam motoru artık çok kıymetli öyle bakkala sinemaya vs gidilicek gibi değil
Bayiideki son r25'i ben aldım arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)