Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Haziran 2017, 14:03
Merhaba arkadaşlar;
Motosikletime full sistem egzoz almayı düşünüyorum,
1. Akrapoviç gp titanyum
2. Mivv suaono black
Akrapoviç i canlı dinleme fırsatım oldu fakat mivv i sadece videolardan dinledim. Mivv görüntü olarak beni cezbediyor fakat ikilemde kaldım. Bahsettiğim 2 egzoz u canlı dinleyen varsa öneri almak isterim. Saygılar...
Reklamlar
-
11 Haziran 2017, 21:47
katlanır plaka alanlar nerden aldı bazılarının delikleri uymuyormuş
-
14 Haziran 2017, 18:06
Arkadaşlar selamlar. 2 sorum var. Koruma takozu alacağım da önerebileceğiniz sipariş edebileceğim motorsiklet mağazası sitesi var mıdır ? Bayi fiyatını baya yüksek söyledi de..
2. si benzin tek dişte yanmaya başladığında kaç km daha götürüyor
-
15 Haziran 2017, 02:09
Arkadaşlar 10.000 bakımı kaç para tutuyor
-
15 Haziran 2017, 18:56
İlk seri gelmiş ve bitmiş ikinci posta gelenlere yazdırdık ismimizi bakalım
İlk şahsi motorum olacağı için nelere para kaçar kestiremiyorum şuan, trafiğe gönül rahatlığıyla çıkabilmek için nelere para kaçıracağız bilen bi arkadaşımız aydınlatabilir mi bizi?
-
16 Haziran 2017, 01:01
RedTuborg adlı üyeden alıntı
İlk şahsi motorum olacağı için nelere para kaçar kestiremiyorum şuan, trafiğe gönül rahatlığıyla çıkabilmek için nelere para kaçıracağız bilen bi arkadaşımız aydınlatabilir mi bizi?
ruhsat plaka sigorta bunu hallettikten sonra donlada çıksanız olur ama olmaz tabi kask mont eldiven vs bütçe veremeyiz böyle şeylere 10binede çıkabilirsin 1000tl yede çıkabilirsin.şu an zaten euro dan dolayı ciddi pahalı o yüzden ciddi ciddi araştırmanı öneririm netten dükkandan vs.belirledikten sonra daha kolay olur.takip etmesi ve kıyaslaması.ruhsat sigorta heralde 700 800 max diyebiliriz
-
22 Haziran 2017, 03:36
RedTuborg adlı üyeden alıntı
Aşağıdaki konuda açıklamaya çalıştım.İşinize yarayabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...nel-bilgi.html
-
22 Haziran 2017, 12:51
r25 in, iyi kullanım, iyi bakim ile omru sizce kac kmleri görür? malum yuksek devire sahip bi motosiklet bu da dogal olarak ömrunu etkiliyor. teknik ve mekanik bilgisi olan arkadaslarimiz bilgi verirse bizlerde bilgilenmis oluruz
-
22 Haziran 2017, 15:04
alic3lik adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar;
Motosikletime full sistem egzoz almayı düşünüyorum,
1. Akrapoviç gp titanyum
2. Mivv suaono black
Akrapoviç i canlı dinleme fırsatım oldu fakat mivv i sadece videolardan dinledim. Mivv görüntü olarak beni cezbediyor fakat ikilemde kaldım. Bahsettiğim 2 egzoz u canlı dinleyen varsa öneri almak isterim. Saygılar...
Merhabalar Arkadaşım,
Ben kendi fikrimi söyleyecek olursam kesinlikle full sistem Akrapovic derim. Çünkü motosikletin motor'dan egzoza kadar olan patlamalarını ve geri tepme debisini ölçebilen tek kişi Igor Akrapovic'tir. Bu yüzden hem motosikletin sağlığı hemde kulak keyfi için açıkçası ben şahsen Akrapovic öneririm.
Mivv hakkında bilgim yok
Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!
-
22 Haziran 2017, 18:30
Selamlar,
Rodaj konusunda mazuratım var.Uzun yolda yapılmaz,şehir içinde yapılmaz deniliyor.İstanbul için konuşursak geriye hiçbir seçenek kalmıyor gibi.
İstanbul/Avrupa yakası için konuşursak nasıl bir güzergah mesela rodaj için iyi bir örnek olabilir.
-
22 Haziran 2017, 18:52
emre xt125 adlı üyeden alıntı
r25 in, iyi kullanım, iyi bakim ile omru sizce kac kmleri görür? malum yuksek devire sahip bi motosiklet bu da dogal olarak ömrunu etkiliyor. teknik ve mekanik bilgisi olan arkadaslarimiz bilgi verirse bizlerde bilgilenmis oluruz
öyle bir teknik mekanik bilgim yok tabiki ama 14k çeviriyor diye sürekli 14 çevirirseniz 40 50 bin km max gider tahminen.ama yerine göre zamanına göre aklı başında kullanan biri bence 100bin km görür öyle bir iddam var.bu konuda r25 değil mt25 kullanıcılarını gözleyin.çünkü mt25 alan kişi daha aklı,başında bilmem kaçıncı motoru,uzun yola gitme adayı vs gibi kullanıcı kitlesi daha fazla.yoksa motor aynı motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
degisikmotor adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Rodaj konusunda mazuratım var.Uzun yolda yapılmaz,şehir içinde yapılmaz deniliyor.İstanbul için konuşursak geriye hiçbir seçenek kalmıyor gibi.
İstanbul/Avrupa yakası için konuşursak nasıl bir güzergah mesela rodaj için iyi bir örnek olabilir.
hocam güzargahını bilemicemde rodaj şehir içinde yapılır.istanbul da gayet güzel rodajını yaparsın hocam dur kalk yavaşla hızlan yokuş in çık vs.
-
23 Haziran 2017, 01:09
burak burk,teşekkürler hocam.
-
23 Haziran 2017, 10:10
-
23 Haziran 2017, 10:51
emre xt125 adlı üyeden alıntı
Sen bitiremezsin ömrünü merak etme.En dandik çinli bile 50bin km yapıyor.Motora zaten 1 sene biniyosun.
-
23 Haziran 2017, 13:40
Merhaba Arkadaşlar,
3 gün önce 2016 model çiziksiz bir iki extralı mat gri 4.700 km de bir R25 ile motor hayatıma başladım. 27 yaşımda bir acemiyim kendimi bildiğimden beri bisiklet üzerindeyim.Toplamda şehirler arası 4000 km yol yapmışımdır.Bunu neden söyledi ki artis diyenler mutlaka olacaktır. Acemiyim ancak iyi kötü bir bisiklet geçmişimin (yalnızca sahilde değil uzun yollarda) olduğunu söylemek istedim. Aklımda birkaç soru var araştırıp en güzel cevapları alabileceğim bu forum sayfasını keşfettim.
* Motorda Akrapovic slip-on egzoz var muhtemelen garantisi iptal motorun. Ben motorda kuyruk kısmını sevmedim. Katlanır plakalık taktırmak istiyorum. Katlanır plaka takabilmem için mevcut olan plakamı değiştirmem gerekir mi ? Yani Plakamın ebat ölçüleri değişmeli mi ? yoksa şuandaki plakamı söküp katlanır plakaya direk takabiliyor muyuz? Bu app plaka muhabbetine dayanarak soruyorum sorumu.
* İstanbul Maltepe de oturuyorum bu çevrede gidebileceğim,güvenebileceğim ; lastik montajı,plakalık montajı nebiliyim ufak tefek işlerimi halledebileceğim bir usta, motorcu falan var mıdır?
*Lastikleri orjinal IRC ben lastik bakıyorum şu sıralar. Rosso II ve Pilot Street öneriliyor genellikle. Ancak Mitas daha uygun fiyat olarak kullanan öneren varmıdır Mitas'ı ?
*Son olarak apaçilik mi dersiniz ilk heves mi dersiniz bilmem ama lastik ebatlarını artırmak istiyorum. Çok fazla şey söyleniyor. Performans düşer, Adamlar birşey biliyor ki bu ebatları koymuşlar, yakıt artar, motorun dengesini bozma vs. vs. gibi şeyler çok söyleniyor. Aklımda 120-160 veya 110-150 var. Takmamız da bir sakınca var mı ?
Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
-
23 Haziran 2017, 14:05
Jesse Pinkma adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
3 gün önce 2016 model çiziksiz bir iki extralı mat gri 4.700 km de bir R25 ile motor hayatıma başladım. 27 yaşımda bir acemiyim kendimi bildiğimden beri bisiklet üzerindeyim.Toplamda şehirler arası 4000 km yol yapmışımdır.Bunu neden söyledi ki artis diyenler mutlaka olacaktır. Acemiyim ancak iyi kötü bir bisiklet geçmişimin (yalnızca sahilde değil uzun yollarda) olduğunu söylemek istedim. Aklımda birkaç soru var araştırıp en güzel cevapları alabileceğim bu forum sayfasını keşfettim.
* Motorda Akrapovic slip-on egzoz var muhtemelen garantisi iptal motorun. Ben motorda kuyruk kısmını sevmedim. Katlanır plakalık taktırmak istiyorum. Katlanır plaka takabilmem için mevcut olan plakamı değiştirmem gerekir mi ? Yani Plakamın ebat ölçüleri değişmeli mi ? yoksa şuandaki plakamı söküp katlanır plakaya direk takabiliyor muyuz? Bu app plaka muhabbetine dayanarak soruyorum sorumu.
* İstanbul Maltepe de oturuyorum bu çevrede gidebileceğim,güvenebileceğim ; lastik montajı,plakalık montajı nebiliyim ufak tefek işlerimi halledebileceğim bir usta, motorcu falan var mıdır?
*Lastikleri orjinal IRC ben lastik bakıyorum şu sıralar. Rosso II ve Pilot Street öneriliyor genellikle. Ancak Mitas daha uygun fiyat olarak kullanan öneren varmıdır Mitas'ı ?
*Son olarak apaçilik mi dersiniz ilk heves mi dersiniz bilmem ama lastik ebatlarını artırmak istiyorum. Çok fazla şey söyleniyor. Performans düşer, Adamlar birşey biliyor ki bu ebatları koymuşlar, yakıt artar, motorun dengesini bozma vs. vs. gibi şeyler çok söyleniyor. Aklımda 120-160 veya 110-150 var. Takmamız da bir sakınca var mı ?
Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
katalitör iptal olmadıysa garanti bozulmaz hocam.yani muhtemelen öyle takmışlardır garantisi devam ediyordur bence.genelde iptal etmezler çok yakar ayrıca çok ses çıkartır.lastikler aynen rosso pilot zaten işin ustası.mitas mc50 hakkında daha kötü bir şey duymadım okumadım.450 tl fiyata bulmuştum alamadan zam geldi niyetim benimde var bu lastiğe bakalım olucak işallah.ebatları bozmanı tavsiye etmem viraj fren düz gidiş her şeyin değişir.özellikle ön lastikle sakın oynama 110 zaten gayet büyük.illede değişsin dersen dediğin gibi 110 150 çokta bir şey değiştirmez.tabi buna görede lastik bulucaksın ve fiyatıda ona göre olur.plakalık değiştirip büyük plaka takan gördüm oluyor ama çok çirkin ufak plaka çıkartırman lazım.app olan oda sana kalmış polis vs dertleri var
-
25 Haziran 2017, 02:44
Merhaba,uzun zamandır motoru almak için can atıyordum, öğrenmek için Ybr125 le başlayıp 3 gün önce R25 e geçtim. Mat siyahını aldım. Kasko yaptıracam sanırım. Personeli olduğum kurumun sig. şirketi indirimli olarak 577 TL teklif aldım.Piyasa fiyatlarını bilmediğimden farklı platformda fiyat nasıl diye sordum ve baya baya ucuz olduğunu gördüm. Bayramdan sonra ilk işim kaskosu olacak. Koruma takozu taktırdım aldığım bayiden. Egzoz ve lastikler konusunda pek fikrim yok, değiştirince çok farkediyormu.
İzmirde varsa arkadaşlar tanışmak görüşmek isterim.
-
28 Haziran 2017, 11:24
Arkadaşlar merhaba.
Motosikletim 2015 model 7.000 km'ye ulaştı. 6.000'de tüm bakımları yapılmıştı. 350 km öncede ben kendim zincirlerini yağlamıştım.
Şimdi sorum uzun yola çıkacağım Gaziantep-Adıyaman arası 200 km gibi bir yol. Yola çıkmadan önce tedbirlerimi almak istiyorum. Yaptırmam gereken bakım var mı ?
Birde r25'le daha önce uzun yol yapan arkadaşlar nelere dikkat etmem gerekir fikir verebilir mi ?
Artçılı yola çıkacağım ben ve artçım toplamda 180 kg'mız kafamda sabit 6 vites 75-100 km/h'larda gitmeyi planlıyorum. Titreşimin düşük olması için
Birde sol tarafta radyatör suyundan akan suyun izi vardı motor bloğunda bu herhangi bir sorun teşkil eder mi?
-
28 Haziran 2017, 17:32
Arkadaşlar selam. Bugün bende r25'imi aldım, sigorta anadolu sigorta 521 tl uygun mu öncelikle bunu sorayım?
Sonrasında ise kask olarak icon marka variant modelini düşünüyorum. dual sport olması münasebeti ile ve hoşuma gittiği için alıcam. Sizce r25 için uygun olur mu kullanan var mıdır? yorumlarınız benim için önemli. teşekkür ederim.
kask link;
http://www.motosella.com/icon-varian...en-enduro-kask
-
28 Haziran 2017, 18:12
splender adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam. Bugün bende r25'imi aldım, sigorta anadolu sigorta 521 tl uygun mu öncelikle bunu sorayım?
Sonrasında ise kask olarak icon marka variant modelini düşünüyorum. dual sport olması münasebeti ile ve hoşuma gittiği için alıcam. Sizce r25 için uygun olur mu kullanan var mıdır? yorumlarınız benim için önemli. teşekkür ederim.
kask link;
http://www.motosella.com/icon-varian...en-enduro-kask
Hocam hayirli olsun oncelikle.Kask cok komik ve sanirim cross kaski Aman diyim oyle bi hata yapma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)