Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mart 2017, 21:10
Arkadaşlar bu radyatör çok eğilecek gibi bı hali var koruma onerirmisiniz bide koruma takozy düşünüyorum, baş la ne tavsiye edersiniz
Reklamlar
-
23 Mart 2017, 18:36
benim radyatörümde koruma yok,düşme kalkma darbe veya taş gelmedi,tabi bu olmayacak anlamına gelmez,koruma her zaman vakti geldiğinde işe yarar.Frama slider dedikleri grenajın üstünde bulunan korumaları motoru alır almaz taktırmıstım,koruma takozu diye geçiyor,çok şükür onu da kullanacagım bir olay yaşamadım.Youtube da birçok video var , başına gelmiş arkadaşlar koruma takozları ve diğer korumalar takılıyken yaptıkları kazalarda çok ciddi anlamda koruma sağlamış.Takın derim.
-
23 Mart 2017, 21:55
Koruma takozunu mutlaka serviste oem orjinal parca taktirin.Piysada 100 ₺ ye koruma takozlari var motorunuzu riske atmayin.Radyator koruma benim aklimda ben taktiracagim sanirim 100-120 ₺ fiyati var
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
http://steonmotor.com/tr/p/Yamaha-R25-Radyator-Koruma-/56
Arkadaslar linkte ki urunu alacagim,montaji nasildir zor mudur bilgisi olan radyator koruma kullananlar var mi aramizda ?
-
23 Mart 2017, 22:10
radyatör koruma ben taktım 70 liraya almıştım sahibinden den
fakat takması çok zor tüm grenajlar sökülüyor filan yaklaşık 5 saat uğraştık geri toplamaya
-
23 Mart 2017, 22:13
IRau adlı üyeden alıntı
radyatör koruma ben taktım 70 liraya almıştım sahibinden den
fakat takması çok zor tüm grenajlar sökülüyor filan yaklaşık 5 saat uğraştık geri toplamaya
Deme ya :( Heveslenmistim bende.O kadar ugtastiriyorsa hic almayayim
-
23 Mart 2017, 22:17
Zippo's adlı üyeden alıntı
Deme ya :( Heveslenmistim bende.O kadar ugtastiriyorsa hic almayayim
valla bende yazın aldım senin gibi düşündüm kolay sandım yandan filan sokarım dedimde malesef pişman oldum
youtube de videoları izleyip toparladım istersen dene
-
24 Mart 2017, 14:19
@Salurbey,sanırım garantiden değişecek parçalar için sizde Tuna motorla konuşmuştunuz.Ben geçen hafta konuştum dönüş yapacaklardı randevu için yapmadılar şimdi aradım parçalar gelmiş salı sabahına randevumu aldım ben.Sizi aramadılarsa bir arayın derim.
-
24 Mart 2017, 14:23
@Salurbey,sanırım garantiden değişecek parçalar için sizde Tuna motorla konuşmuştunuz.Ben geçen hafta konuştum dönüş yapacaklardı randevu için yapmadılar şimdi aradım parçalar gelmiş salı sabahına randevumu aldım ben.Sizi aramadılarsa bir arayın derim.
eeee benim 2 hafta oldu kardeşler motoru tercih ettik hatamı ettik
halen aramadılar ahhh be böyle durumlar olmasa ömür billah uğramam bu servislere
-
24 Mart 2017, 14:24
IRau adlı üyeden alıntı
eeee benim 2 hafta oldu kardeşler motoru tercih ettik hatamı ettik
halen aramadılar ahhh be böyle durumlar olmasa ömür billah uğramam bu servislere
Bence siz tekrar bir arayın.Beni de aramamışlardı ama parçalar gelmiş randevuyu ayarladık.
-
24 Mart 2017, 14:26
Bence siz tekrar bir arayın.Beni de aramamışlardı ama parçalar gelmiş randevuyu ayarladık.
aricam şimdi
yaa varya bu servisleri bu yüzden sevmiyorum işte bu yüzden bakıma götürmüyorum
3 kutu motul 7100 1 tane hava filtresi bide yağ filtresi sipariş ettim n11 den
-
24 Mart 2017, 14:30
IRau adlı üyeden alıntı
aricam şimdi
yaa varya bu servisleri bu yüzden sevmiyorum işte bu yüzden bakıma götürmüyorum
3 kutu motul 7100 1 tane hava filtresi bide yağ filtresi sipariş ettim n11 den
Valla bende r125 te bakımları kendim yapıyordum garanti olmadığı için.
Ama sizin motor garanti kapsamında değil mi hala ? Serviste yaptırmayacak mısınız bakımı ? Benim elim mahkum daha 5 bin olmadı motor,bakımı serviste yaptıracağım
-
24 Mart 2017, 14:34
Valla bende r125 te bakımları kendim yapıyordum garanti olmadığı için.
Ama sizin motor garanti kapsamında değil mi hala ? Serviste yaptırmayacak mısınız bakımı ? Benim elim mahkum daha 5 bin olmadı motor,bakımı serviste yaptıracağım
garntili ydi 15.000 bakımıda ben yaptım götürmüyorum servise
-
24 Mart 2017, 14:36
Çok sağol.Senin mesajın üzerine hemen şimdi aradım ve randevu oluşturduk. Forumun gücü eyww.
-
24 Mart 2017, 20:10
beyler arka maşanın standart olarak 3. ayarda geliyor sanırım.şimdi kiloma göre kaçıncı ayarda olması gerekiyor?yada genel olarak tavsiye edilen ayar hangisi ? 80 kiloyum
-
25 Mart 2017, 00:29
Ulaş Öztaş adlı üyeden alıntı
@Salurbey dostum Ersoy Motora gitmemenin tek sebebi yetkili servis ünvanının olmaması mı? Olumsuz bir tecrübe mi yaşadın yoksa?
Ben bir kere kardeşlere gitmiştim onun dışında sürekli Ersoylara gidiyorum fazlasıyla memnunum.
ulaş kusura bakma görmemişim msjını,Ersoy'a gitmememin tek sebebi yetki ve garanti meselesi,Ersoy'dan gayet memnundum hatta Yamaha Tr ye kızdım bu kararı aldılar diye ama napıcan garanti dışına çıkartırım diyor yetkili servise gitmezsen.
-
25 Mart 2017, 11:26
Beni servis sağ olsun aradı randevuyu geçen hafta ayarladık çok ilgililer gelin 1 saate hallederiz dediler öyle de oldu şükür. Mersin Yamaha coşanlar şimdiye kadar hiç üzmedi beni. Hayret demekki her servis bir değil uğraşan arkadaşlara Allah kolaylık versin, bizim servisten de Allah azı olsun. Adamlar servis bayi işini aştılar çaya bile çağırıyorlar insan kendini özel hissediyor ;)
-
25 Mart 2017, 14:38
Arkadaşlar geçen bi arkadaşla tartışmaya girdik işin içinden çıkamadık daha servisi de aramadım bir tane motor var 2016 model fakat siyah benim bildiğim siyah 2016 model yok sadece matt grey var siteden baktığımda da böyle yazıyor ama motorun satıcısı idda ediyor bu motor 2016 model diye bir bilgilendirin bizi yahu
GEREKSİZ RİSK = BEKLENMEDİK ÖLÜM
-
26 Mart 2017, 00:59
OnuRR42 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar geçen bi arkadaşla tartışmaya girdik işin içinden çıkamadık daha servisi de aramadım bir tane motor var 2016 model fakat siyah benim bildiğim siyah 2016 model yok sadece matt grey var siteden baktığımda da böyle yazıyor ama motorun satıcısı idda ediyor bu motor 2016 model diye bir bilgilendirin bizi yahu
2016'da mat gri, kırmızı beyaz ve mavi renk geldi.
Bahsettiğiniz renk bildiğim kadarıyla 2015 rengi.
-
26 Mart 2017, 01:18
motorla yaklaşık 12 km yol yapıyorum stop ettiğimde yada zaten park etmeye başladığımda fan sesini duyuyorum.kill swich kapattığım zaman fan devam ediyor.fanın durmasını beklemelimiyim yoksa zaten parktasın gerek yokmu diyorsunuz? ayrıca bu anlattıklarım normaldir heralde.fan sesini çok kibar bulduğumu söylemeliyim son bir şey daha radyatöre su koymuş yamaha benim bildiğim antifiriz konur daha rahat soğutmaya yardımcı olur.
-
26 Mart 2017, 11:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)