bahsettiğim arkadaş grubu damlamış hemen
Bir insan neden motor incelemesine gider ya alacaktır ya da haberini yapacaktır değil mi
yahu hatrı sayılır para veriyorum yamahadaki satıcı arkadaş bundan ekmek yiyen adam bile bir şey diyemezken bu kadar fanatik olmayın. Moturu beğenmedim diye bir ifade nerede var yahu daha yazılanı okumaktan bir habersin gelmişsin fanatiklik yapıyorsun hemde karşındaki insanın kim olduğunu tanımadan etmeden
Neyse ikili tartışmaya girip konuyu kirletmek istemem. İstediğim tek şey buraya yazan her kim olursa olsun potansiyel bir r25 alıcısı yani adamın almaya niyeti bile olsa şu fütursuzca yapılan yorumlardan sonra almaz
en azından ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
hocam bu tamamen beklenti ile alakalı. Bir de ben denemeden incelemeden ne hüküm veririm ne de satın alırım. örnek verecek olursak ben top speed delisi değilim, Mal büyük olsun gibi bir derdim yok öyle olsa bu cüsse ile msx kullanmazdım
Benim için öenmli belli başlı kriterler var malzeme kalitesi yedek parça rahatlığı ve daha da önemlisi motoru genelde karayolunda kullandığım için sollama sırasında en kısa süre de şeridime döneyim yeterli. Zaten canım memleketimde yolların kalitesi belli. 250sl ile r25 neden karşılaştırıyor sonuçta bu cihazlar 250cc her 2 alet de vergi dilimi nedeniyle alınası her 2 cihazda 150kmh nin üstüne çıkabiliyor yani r25 te 250sl de isterse 500 yapsın beni bağlamıyor
yani olay tamamen amacınıza uygun olması ve beklentilerinizi karşılaması. Hızdan sonra güvenlik geliyor 250sl abs opsiyonu var ama r25 de yok malesef. diğeri de malzeme kalitesi şimdi mesajını alıntıladığım arkadaş her ne kadar bu durumdan hoşnut olmasa da gerçekler bunlar (NOT: 250SL İ DAHA İNCELEME FIRSATIM OLMADI BU ZAMANA KADAR KULLANDIĞIM MOTORLARA GÖRE KIYASLAMA YAPIYORUM)kumanda gerçekten vasat ve
üstüne basabasa söylüyorum çin malı motorlarda kullanılan ucuz malzeme kullanılmış bakın bunu yamaha satıcısı da inkar etmiyor. Bunu da motoru kötülemek için değil para veriyorsunuz yahu para para. Belki siz kolay bir şekilde elde ediyorsun ya da edemiyorsunuz ama ben para vererek bir ürün alıyorsam ve hatrı sayılır meblalar ödüyorsam onun karşılığını da isterim. Kusurlarını görmezden gelemem kusura bakmayın