bu soğuk günlerde fan açtırmayı başarmıssınız.
bence r25 pelinsu gibi bi kız ona narin ve hassas davranmak lazım.
binnaz gibi bin üstüne vur kırbacı bu motora göre değil.
Cevaplar icin tesekkur ederim.
@IRau valla oyle cokta zorlamadim yani 5 dakika bi kullandim garaja goturmek icin sadece devirli kullandim o kadar.Bu kadar narinse bilemiyorum
Yolda giderken 5 kadar gelmedigi surece sorun yok ver coskuyu narin motor degil yagini balini zamaninda degistirdigin surece durdugu yerde 4 e 5 e g3lmesi o kadar onemli degil yeterki giderken olmasin
@IRau valla oyle cokta zorlamadim yani 5 dakika bi kullandim garaja goturmek icin sadece devirli kullandim o kadar.Bu kadar narinse bilemiyorum [/QUOTE]
[/QUOTE]
Umarim dediginiz gibi narin bir motor degildir Yzf 125 ten sonra dunya varmis dedim,oturus pozisyonu asiri rahat 125 e gore.Guc olarakta gercekten bu kadarini beklemiyodum.Daha cok gaz acmamama ragmen 7.000 devirden sonra deliriyor motor.Sorun cikarmadigi surece son motorum olcak gibi duruyor
Kardeş her bakımda yağ filtresini ve hava filtresini değiştir. Fark ediyor çünkü;)
Ben 7000 devirden fazla zorlamiyorum cok nadir 12000 devir goruyorum
Bu arada tabi fazlada yakmiyo xmax 3.6 gosteriyo r25 3.9
24 Şubatta duyuru yapılacakmış geri çağırılma ile ilgili :
https://www.yamahatr.com/yamaha-r25-...e-cagiriliyor/
geri çağırma olursa yildiz yamahaya gider kayıt yaptırır parça gelince taktırırım sıkıntı yok
bu olay motosikletimden beni soğutmaz.
Arkadaşlar ilk öncelikle bir sorum olacak ilk 1000 km bakımı kaç TL bilgisi olan veya yeni yaptıran var mı ?
Sonrasi da bu geri çağırma ile ilgili kendi görüşüm geri çağırma olsa bile geri çağırmanın sebebi yağ pompası sorunu gibi büyük bir sorun değil bence çağırma olsa bile çok problem değil diye düşünüyorum ama ister istemez insan soğuma yaşıyor gene de olmasın
Guncel yakit tuketimleriniz nedir ? Ben cok sert kullanmiyorum ya da bana mi oyle geliyor anlamadim 5 lt yakiyorum 🤔
S.a
Sevgili forumdaslar. Sifir kilometre bir r25 almayi dusunuyorum 1 ay yada 2 ay icinde. Dusunmeden ziyada allah kaza bela vermezse kesin alicam . sormak istedgim 2016 model mi alin. Mali yoksa 2017 mi uzun sure binerim kredi ile almayi dusunuyorum. Kocfinans veryormus. Sanrm motor kredisi. Motor 17 bin tl ise bide bu kredi 17 bin mi ceke biliyoruz yoksa 1 2 bin fazla ceke biliyormuyuz
Motorun ederi neyse sadece onu verirler fazla vermez. R25 şerde bildiğim kadarı ile 1-1 veriyor krediyi ama faiz baya bir yüksek. %1.51 civarı haberin olsun. 2016 2017 meselesi bence sadece renk meselesidir. Eğer 2017 renkleri hoşuna gittiyse ver 1000 daha onu al yoksa aynı motor ikisi keyif senin para Senin
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)