Herhangi bir gelişme var mı bu aletle ilgili
Motor her şeyiyle çok güzel, belli bir miktar mutlaka satacak ama fiyat büyük etken olur, MT 07 deki gibi iyi bir fiyattan girerse piyasayı dağıtır
Sahibindende ilan var arkadaslar 15000 yazio gaziantepte heralde geldiginde 14500 15000 arasi olucak
Yine ne varsa bizim Gaziantepte var !
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-gaziantep-motordan-yamaha-yzf-r25-pek-yakinda-stoklarimizda-184240803/detay
Anladığım kadarıyla bu motoru bekleyen ben dahil birçok insan var forumda :D Fuar standında üstüne çıkmak nasip olmayacak gibi görünüyor... Facebook da bir grup kurup fuarda motorun önünde buluşarak müstakbel R25 kullanıcıları olarak toplu resim çektirmeye ne dersiniz arkadaşlar :D
fıyatı 13.500-14.000 arası olsun başka bir şey istemiyorum aşık oldum diğer markalar bi şeyler öğrenmeli ! aklımdaki 600 klasmanındaki ikinci el alabileceğim tüm motosikletleri unutturdu sesi de kesinlikle çok iyi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
uzun zamandır yamaha türkiye sitesi kapalıydı açmışlar ve r25 eklenmiş sahibi değilken bile bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum dediğiniz fiyat aralıklarında gelirse kesinlikle alacağım :D
artık şu fiyatı açıklasalarda bende cbr mı yzf mi karar versem.. inşallah 13 - 13.500 arası olur.. zor ama insan bekliyor işte
oha ya 15 bin yazıyor sahibinden de yuh.. pffff canım sıkıldı
Bu motoru fuardan alirsak bize ne zaman teslim ederler acaba tahmini olan var mi?
Arkadaşlar Yamaha Türkiye'nin sitesinden kırmızı beyaz olan model fotoğrafları kaldırılmış mı bana mı öyle geldi? Yoksa kırmızı beyaz hiç konulmamış mıydı? Ben bütün ekipmanları kırmızı olana göre ayarlıyordum, Türkiye'de satılmayacak mı
Daha doğru düzgün bir inceleme videosu yok ama gırla egzoz videosu var Youtube'da.Başarılı bulduklarım:
Bugun Kıbrısta lansman ı yapılacak lansman fiyatı 13.500 olucak diyolar ama ne kadar doğrudur bilemedim.
http://www.motoetkinlik.com/honda-cbr-250r-mi-yamaha-r25-mi/
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)