geçmiş olsun.
jant düzeltme yapılıyor sanayii de ama güvenirlir mi bilmiyorum.
bütce varsa sıfır alman daha iyi olur.
geçmiş olsun. jant eğildiğine göre motor bir yere çarptı sanırım.
keşke takoz alsaydın. ben mt25 de iki defa düştüm cizik bile olmadı. :(
2017 de r25 gelmiyor diye biliyorum euro4 standartlarına uymadığı için r25 olarak gelmeyeceğini söyleyenler oldu beygir gücünün biraz dusebilecegini duydum. Fiyatlar da uçuk olabilir yeni yılda gelecek olan motor için . Ben de arastirmalarim dan sonra kasım 21 de aldım mat gri r25 parası olan arkadaşların bu r25 zevkini tatmasini isterim mükemmel
http://japan.webike.net/products/22630179.html
R25 için topcase demiri arayan arkadaşlara müjde!
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
selamlar arkadaşlar, r25 arıyorum, satmak isteyen özelden mesaj atsın, saygılar...
Hayırlı uğurlu olsun 16.350 TL oldu. Ayrıca ufak bir bilgilendirme daha yapayım şubatta yine zam var.
Konu yine öldü. Galiba şubattan sonra motorları kârla satacağız
Valla bende sene sonuna dogru saticam. Ya er6 f e ya da cbr 500 e geceyim diyorum, bakalim.
xmax a reşat altın diyodum r25 de reşat altın gibi oldu..
geçen sene r25 i alırken arkadaşlarım yapma etme ninja250 gibi olur zarar edersin diyen arkadaşlarıma göstericem bu durumu
ı love you r25
Bayiye uğradım geçen gün branda aldım yavru ıslanmasın yağmurda diye. Bayi 2016 lara @SHaDooM un da dediği gibi bir zam daha gelicek 17 civarı olucak dedi. Dikkat çekerim "2016" lara. Kısacası 2017 leri trafiğe çıkartmak 20k yı bulacağını söyledi.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Sizlere sormak istediğim bir takım sorularım olacak sizinde fikrinizi almak istiyorum!
Malum 2017 de r25 gelmeyecek diyorlar bu durum mevcut r25 sürücülerini ne derecede etkiler sizce zararlı çıkarmıyiz? Yedek parça sorunu gündeme gelir mi? Açıkçası r25 ı satmak da istemiyorum çünkü 2016/11 trafik çıkışlı daha 950 km de 2017 de r25 in gelmemesi bizi iyi ve kötü olarak ne yönlerden etkiler sizce ne yapılmalı görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. . .
R25 lerde bir sıkıntı olmadığına dair çok net konuşuyor bayiler. 2017 bir şekilde geliyormuş (nasıl bir şekilse) gelmese bile Japon motorda Yamaha r25 gibi çok tutulan bir motor ve parça sıkıntısı çok mantıklı değil. 2. el olarakta kesinlikle sıkıntı çekmeyiz alınır da satılırda
Peki bir soru daha 2017 model r25 ler sadece Türkiye ye mi gelmeyecek yoksa yamaha komle r25 üretimi nı mu durdurdu? Ben sadece Türkiye ye gelmeyecek diye biliyorum ? Ayrıca honda cbr250rr da gelmeyeckmis o gelirse r25 ler bitebilir falan diyorlardı bi o bitirir bitirirse diye ama geçen Honda da açıklama yapmış yeni motorlar için cbr250rr diye bir motor yok. Bende pek zarar edeceğini düşünmüyorum r25 kullanicilarinin ama fikir almak istedim :-) teşekkür ederim arkadaşlar
Motordan edeceğiniz 3 5 kuruş kârın peşine düşmenize gerek yok.Motosiklet hobi işidir gelir kapısı değil.
Eğer r25 katalikkonvertoru euro4 e uyumlu hale gelmezse 2017 r25 gelmiyecekmis. Onun yerine r3 gelebilir dedi bayi. Nisan ayında belli olacakmış. R3 gelirse malum otv ve daha özellikli bir motor olmasından dolayı fiyatı r25 e göre yukarda olur. Nisan ayını beklicez. Malum kur ve ekonomik sıkıntılar ortada. Bu yıl zor bir yıl olacak.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)