Geçmiş olsun sizde birşey varmı Hiç detayda vermemişsiniz, jantlar o hale geldiğine göre baya şiddetli bir kaza olmuş sanırım
birinci viteste arada bende de yapıyordu, üst viteslerde pek yok ama. servise sordum, yapar abi dediler. daha önce kullanmış olanlarla da konuştum yapıyor arada diyor onlarda.
Bende birşey sormak istiyorum, kuyruk çantası almak istiyorum da çok pahalı. aliexpress'e de baktım orda da çok pahalı bunu uyguna çözmenin bi yolu var mıdır? bahsettiğim çantalar şu şekil olanlar;
ikincisi daha çok içime sinen.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Selam arkadaşlarım abilerim bende kırmızı beyaz R-25 ile aranıza katıldım...
Motorun üstündeki aksesuarlar
-Koruma Takozu
-Katlanır plakalık (ilk günden ceza yedik )
-Michelin Pilot Street (aldığımın ertesi günü çamlıyayladan gelirken arka lastik patladı)
-Photon Xenon Effect
Ufak şansızlıklar yaşadık Allah beterinden korusun
Bikaçtanede foto atalım... (Bi maşallah alırız)
Selamlar buna bakabilirsin ben böyle bir çözüm buldum.foto yu paylasicam
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Kuyruk üstü çanta almadım. Evde bulunan sırt çantanız veya torba şeklinde çantanız varsa benim yaptığım şekilde kullanabilirsiniz. Bu yontemde hayati önem taşıyan noktalar var. Kaliteli malzeme ve dogru baglama sekli. (Ahtopot fiyat 50 tl , bağlama kayışı 25 tl. Daha sonra bağlama şekline çok dikkat etmeniz gerekiyor.) Bu yöntemle canakkale eskisehir bursa yaptım. Alicaginiz malzemeler kaliteli olmak zorunda ve her 100 km de bir veya motorun çok zıpladıgini bozuk yollar tumseklerdrn gecitiginizde durup kontrollerini yapmalısınız çanta kaymamis baglamalar gevşemiş olmali. Ilk yolculugumda 9 tl ye bir ahtopot almıştım. Çanta kurtulup tekere girdi cok şanslıyım ki kırmızı ışıktan kalkışta oldu yani ben 500 km yolu bitirip eve girmeden 50 metre önce. Daha sonra bu malzeme ve dogru baglama ile 1500 km yol yaptım hic sorun yaşamadım 140 160 km lerde süratlerle. Soru olursa yardimci olmaktan mutluluk duyarım. Kolay gelsin
içim yandı. geçmiş olsun
tam park ederken motorun ısısının arttığını farkediyorum bazen fan açıyor kendisi sonra. Bu esnada stop edip gitmek mi doğru olan yoksa fanın durmasını beklemek mi çözemedim arabalarda stop etsekte fan çalışmaya devam ediyordu ama bunda durum farklı.
hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:49 ----------
Bu arada bende canavarı yeni aldım 2 haftalık.
teşekkürler cevabınız için.
aynen bana bunlardan lazım da işte onu düşünüyorum bende, 200lira ağa vereceğime yurtdışından falan türkiyeden daha uyguna kuyruk çantası çözebileceğim bi yer varsa diye aranıyorum. aliexpresste 1-2 bişey var hoşuma giden ama. kimse de bişey demedi.
http://www.aliexpress.com/item/TAICH...7-53d1e14fc13f
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
mavisi için konuşuyorum indirimi bırak üzerine aksesuar takıp zorla aksesuarı da satıyorlar bayiler. Çünkü şuanda mavi r25 yok hiç bir bayi de kolay kolay. sıra var hep. ben uzun uğraş sonucu kocaeliden kalkıp izmire gidip bi bayiden almıştım o da ağzından açırmıştı bende var diye arkadaşı için tutuyormuş. onun dışında hiçbir bayi de yoktu.
Sonuç: Mavi R25 15,950TL den ucuza çok zor bu sene için
Arkadaslar Merhaba yukarda jantlarımı paylasmistim bugün tamir ettirmek üzre Tornaciya gittim 200 tl ye iki jantıda düzeltebilirim dedi.sizce ne yapmalıyım güvenebilirmiyim tamiri sağlam olurmu sıfır alırsam 2000 tl masrafim olacak saygilar.
Bugün dikkatsizliğim sonucu derin bi çukura girdim acaba önemli bi hasar olmuşmudur motorda
Merhaba arkadaşlar geçen gün 1000 bakımını yaptırdım.Yamaha İstanbulda. Bakım ücreti olarak 170 tl ödedim.Sizinkiler ne kadar tuttu ?
sende bendeki gibi slip on tipli akrep vardı neden değiştirdin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
normal kullandığında ufak tefek çukurlara tümseklerden geçinde tak tuk diye ses çıkmıyosa bişey olmamıştır
[QUOTE=IRau;3992454]sende bendeki gibi slip on tipli akrep vardı neden değiştirdin[COLOR="Silver"]
slip on yoktu bende orjinal egzoz vardı daha sonra söktüm uzun bi süre tüpsüz gezdim sonra performans kaybı olmaya baslayınca geri taktım düzeldi. 2 ay öncede şuanki egzoz u taktım işte
Arkadaşlar kazadan sonra ön kafa değişimi için yurdısından sipariş getirtilicek ama bunun süresini bilen var mı suana kadar tam 18 gün geçti hala bir haber yok daha önce yaşamış olan var mı süreyi bilen ?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)