Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Temmuz 2016, 00:47
Orion61 adlı üyeden alıntı
Bu olay 1000 bakımını yaptırdıktan sonra bende de oldu. Motor bir süre tekledi gaz verdim geç açtı. Sanırım bu olayda aldığım benzin de bunu tetikledi. Depoyu kirli benzinle doldurmuşuz dolayısıyla motor benzini düzgün yakamadı. Bakımdan 300 km sonra herşey yerli yerinde motor aynı seyrinde devam ediyor. 2000 km ye geldim şuan motorda herhangi bir problem yok.
Kullanıcılara tavsiyem bilmediğiniz bir istasyondan kesinlikle benzin almayın.
Ben şu yağ pompası değişiminden sonra farkettim bu durumu. Sebebini kendi kendime baya bi sordum.darbeden dolayi yollarda yürüyen tankları bile hesaba kattı Velhasıl uzun yıllar motorsiklet kullanmış ve Tamiri yapmış bir arkadasa gösterdim. Çıktık beraber turladık.yapmadı. Hüsnü kuruntum heralde diye düşündüm. Ama bugün yine yapınca kurunu olmadığını anladım. Hep aynı yerden alırım benzinimi üstelik. Du bakalım biraz daha devam ederse gidicem bi servise.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Bu parça değişimi sonrası bana herhangi bi belge verilmedi. Servisten değişim yapıldığına dair belge alan oldu mu?
Reklamlar
-
27 Temmuz 2016, 11:14
Parça değişimlerinin hepsi serviste interaktif kayda geçtiğinden dolayı sana herhangi bir belge vermesi gerekmez. Sisteme plakan girildiğinde hepsi çıkıyor karşına. Yetkili servisten ön fren manetini değişirken öğrenmiştim. En ufak değişiklik yaptıklarında yazmak zorunda olduklarını söylemişti.
Ama bu parça değişiminden sonra sık karşılaştığın bir durumsa bence de bir servise göstermende fayda var.
-
27 Temmuz 2016, 16:27
emre7110 adlı üyeden alıntı
yeni çıkan cbr 250 rr ve bunun arasında kaldım yardım,
CBR 250 RR 2018 de gelecekmiş, o zaman gelince düşünürsün
-
27 Temmuz 2016, 19:35
Evet Şu bir gerçek yamaha R25 dönemini artık honda 250 rr ile kapattık
R25 Hiç söylenmeyenler (kavasakideki amortisör sorunu gibi)
1. motorun fabrika çıkışlı arızalar çıkarması
2. kötü kalitedeki grenajın çok pahalı olması
3. herkezin virajları kötü ama lastikden yada yoldan demesi (arka maşası o amortisöre uygun değil bunu anlayın artık )
4. 600 cc makinalar gibi şehir içinde çok ısınması (haralet yapması)
5. Altın elbiseli adamın milleti gaza getirip Pist lastiği olan rosso 2 aldırması
6. ikinci el piyasası düşmesin diye Milletin çok iyi motor gibi göstermesi
7. abs çekiş konturol sürüş modları olmadığı halde motorun Çok pahalı olması
honda
yağ yakar ama parçası ucuzdur , virajı daha iyidir, ölüsünü bile satarsın 2, eli hep satılır
Yaşasın Honda , Ölsün Yamaha pahalılığı
bu yazının altına yorum yazarak yamahayı temize çıkarmaya uğraşmayın GERÇEKLER ACIDIR AMA SONUCU DEĞİŞTİRMEZ
YARIN BARKIN HONDAYLA ANLAŞIR YAMAHAYI YERDEN YERE VURUR OZAMAN NAPACAKSINIZ...
-
27 Temmuz 2016, 20:30
MotorFİYAKA adlı üyeden alıntı
3. herkezin virajları kötü ama lastikden yada yoldan demesi (arka maşası o amortisöre uygun değil bunu anlayın artık )
5. Altın elbiseli adamın milleti gaza getirip Pist lastiği olan rosso 2 aldırması
honda
yağ yakar ama parçası ucuzdur , virajı daha iyidir, ölüsünü bile satarsın 2, eli hep satılır
bu yazının altına yorum yazarak yamahayı temize çıkarmaya uğraşmayın GERÇEKLER ACIDIR AMA SONUCU DEĞİŞTİRMEZ
Motosikleti
Bajaj Pulsar RS 200 :D
r25 sürdün mü acaba?
-
27 Temmuz 2016, 20:50
Benim motor geri çağrılma listesinde değil. Yeni serilerde sorunlu parçaları kullanmamışlar. 750km de ipone tam sentetik yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Şimdi 1000km deyiz
-
28 Temmuz 2016, 00:11
IRau adlı üyeden alıntı
Motosikleti
Bajaj Pulsar RS 200 :D
r25 sürdün mü acaba?
ufak cc leri söylemiyecem liste uzamasın şimdi
Yamaha R25 2 bin km
yamaha r6 15 bin km
honda 1000 rr 40 bin km
bu motorlardan inilip bajaja binilirmi deme şimdiden söyleyim Sıcak memlekette bu motorla gezemesin arkadaşım Haralet yapar
r25 2 bin km dayana bildim hemende sattım zaten...
umarım anlamısındır demek istediğimi
Kulakdan duyma laflarla değil becerimle yazdım bunları
-
28 Temmuz 2016, 00:17
Uşak Supermoto Pisti'nde R25'in Tiger egzoz sesini dinleme fırsatım oldu gayet tok ve başarılı buldum.
Merak edenler için...
-
28 Temmuz 2016, 00:33
ufak cc leri söylemiyecem liste uzamasın şimdi
Yamaha R25 2 bin km
yamaha r6 15 bin km
honda 1000 rr 40 bin km
bu motorlardan inilip bajaja binilirmi deme şimdiden söyleyim Sıcak memlekette bu motorla gezemesin arkadaşım Haralet yapar
r25 2 bin km dayana bildim hemende sattım zaten...
umarım anlamısındır demek istediğimi
Kulakdan duyma laflarla değil becerimle yazdım bunları
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
kanki bundan 3-4 ay önce xmax la yolda gidiyorum r25 gördüm ulan dedim ne dandik motor zaten patlıyo hepsi
para yok tabi alamıyoruzda(motoru alamıyoruz ya çamur atalım hesabı)
neyse elime para geçti aldım
meğersem güzel motormuş
demem o ki r25 kullansaydın senin olsaydı sende severdin çok takılmamak lazım
pardon r25 varmış sende sonra satıp bajaj almışsın güzel tercih yarın satıyorum bende
-
28 Temmuz 2016, 01:01
IRau adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
pardon r25 varmış sende sonra satıp bajaj almışsın güzel tercih yarın satıyorum bende
bu konu uzar gider
Motorunu nezaman sattın ozaman senle tanışmak isterim yeterki elinden çıkar o gün anlayacaksın benim nedemek istediğimi..
Çamur atmadım doğruları yazıyorum ama nedense sen honda 250 rr çıkınca r 25 liler ne yapacak telaşına düşmüş gibisin
her lafında derim gene söylüyorum
Gerçekler Acıdır ama bu onun gerçek olduğunu değiştirmez .... Bilmem anlatabildimmi...
Son olarak Türkiye genelinde Bin küsür tane R25 Satılmış 700 den fazlası el değiştirmiş ...
bu iki şeyi açıklar
1. Beklentileri vermediği
2. kronik hastalıkların çok olduğunu ( fz 6 olanlar yani 2004 okadar çok satıldıki ikinci elleri milletin elinde patladı )
-
28 Temmuz 2016, 01:17
bu konu uzar gider
Motorunu nezaman sattın ozaman senle tanışmak isterim yeterki elinden çıkar o gün anlayacaksın benim nedemek istediğimi..
Çamur atmadım doğruları yazıyorum ama nedense sen honda 250 rr çıkınca r 25 liler ne yapacak telaşına düşmüş gibisin
her lafında derim gene söylüyorum
Gerçekler Acıdır ama bu onun gerçek olduğunu değiştirmez .... Bilmem anlatabildimmi...
Son olarak Türkiye genelinde Bin küsür tane R25 Satılmış 700 den fazlası el değiştirmiş ...
bu iki şeyi açıklar
1. Beklentileri vermediği
2. kronik hastalıkların çok olduğunu ( fz 6 olanlar yani 2004 okadar çok satıldıki ikinci elleri milletin elinde patladı )
3200 adet R25 satılmıştı 2 hafta önce servise gelen maile baktıgımda gördüm. 1000 adet den fazlaydı galiba mt25 de benm motorum suanda 21 bin km de virajları hondadan cok daha iyi motorun lastikler irc parça kalitesi iyi deyil ona bi lafım yok zaten. frenler gayet iyi.
-
28 Temmuz 2016, 01:56
27.000 km lik cbr 125r kullanıcısıyım, ardından bu motosiklete geçtim.
üzerinde irc olmasına rağmen ve önceki motosikletimte michelin pilot power olmasına rağmen yol tutuş ve virajlarını karşılaştıramam bile.
125 likte hissettiğim her an altımda motor kaçacak hissi, her arka freni sıktığımda kayan teker.. bu motorda bu gibi durumlardan eser yok ki dediğim gibi üzerinde stock lastik var.
R25'e yol tutuşu ve virajı kötü diyen adam ya 1000 likten inmiştir, yada 125cc honda v.s. sürmemiştir veya daha da kötüsü bir yarası vardır
Saygılar, iyi akşamlar.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
28 Temmuz 2016, 01:58
honda
adam haklı. Ben satmaya calısıyorum bi satamadım motoru asdfg. satılmazsa bu ay içinde seneye de devam edicem motorla.
-
28 Temmuz 2016, 02:45
Gorkem.IX adlı üyeden alıntı
adam haklı. Ben satmaya calısıyorum bi satamadım motoru asdfg. satılmazsa bu ay içinde seneye de devam edicem motorla.
Satmadan yazan bir R25 ci ( deli cesareti derlerya işde örneği sensin )
Satmadan önce bukadar dürüst olma abiler kızıyor yoksa :D
satarsın inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı
3200 adet R25 satılmıştı 2 hafta önce servise gelen maile baktıgımda gördüm. 1000 adet den fazlaydı galiba mt25 de benm motorum suanda 21 bin km de virajları hondadan cok daha iyi motorun lastikler irc parça kalitesi iyi deyil ona bi lafım yok zaten. frenler gayet iyi.
16 binlira edecek kalitede bir motor değil kısa ve öz ....
250 cc sınıfında en iyi viraj honda 250 r dadır kendimizi kandırmayalım...
test videolarına bakarsan anlarsın nedemek istediğimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------
!Lk£® adlı üyeden alıntı
27.000 km lik cbr 125r kullanıcısıyım, ardından bu motosiklete geçtim.
üzerinde irc olmasına rağmen ve önceki motosikletimte michelin pilot power olmasına rağmen yol tutuş ve virajlarını karşılaştıramam bile.
125 likte hissettiğim her an altımda motor kaçacak hissi, her arka freni sıktığımda kayan teker.. bu motorda bu gibi durumlardan eser yok ki dediğim gibi üzerinde stock lastik var.
R25'e yol tutuşu ve virajı kötü diyen adam ya 1000 likten inmiştir, yada 125cc honda v.s. sürmemiştir veya daha da kötüsü bir yarası vardır
Saygılar, iyi akşamlar.
honda 250 r tartışmalarına bak bence ozaman nedemek istediğimi iyi anlarsın
-
28 Temmuz 2016, 09:12
valla zorla satmıyolar yamaha bayiisinin önünden geçerken döve döve r25 alıcaksın diye işkencede etmiyolar :D
ben aldım mutlu mesut yaşıyorum çok şükür Allah olmayanlarada versin inşallah
-
28 Temmuz 2016, 09:50
pulsarın bi dünya sorunları var sizin bu konuda tartışmanız pulsar sayfasında olmanız daha doğru olur denge sensörü stop etme hemde hızla giderken kazaya ölüme sebeb olacak türden ve ederinden pahalıfiyatta Hintli motor. yanlış anlaşılma olmasın herkes sevdiği ve ilgilendiği sayfada olur.
-
28 Temmuz 2016, 11:06
150 cc motorumun lastikler irc idi 35.000 km irc ile kullandım 15.000 de sorun yaşamıyım diye irc aldım dikkat edersen bir şey olmuyo bazı yerlerde lastiklerin saldığını hissediyodum ama sorun yaşamadım çok şükür
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
2.400 km dir r25 kullanıyorum irc lastik var bu motorun lastikleri diğer motora göre çok çok iyi irc de iyileştirme var heralde hemen ısınıyo ve kaymıyo viraja bile giriyorum sorun yaşamıyorum r25 i alınca hemen lastikleri çöpe atın diyen arkadaşların çok çok abarttığını düşünüyorum irc lastikde sorun yok ama ginede dikkat etmek gerekir arkadaşlar lastik alma telaşına girmeyin iyi bir lastik alana kadar idare eder iyi lastik yağmurlu havada ani fren yaparsan kayıyo dikkat edip hafif fren ile kullanırsanız yağmurlu havadada sorun yaşanmıyo
-
28 Temmuz 2016, 11:29
@MotoFiyaka kardeşim ben motoru kötülemiyorum motosiklet güzel bi motor parasını hak ediyor ama sıkıntıları da vardı işte bakalım.
-
28 Temmuz 2016, 12:17
-
28 Temmuz 2016, 12:47
R25 kötü sorunları var diyen adam hondaya baksın 2008-2012 arası 1000rrlar deli gibi yag yakma. Problemi vardı geri çagırma olmadı cbr 250rde bozuk para sesi var hondadan ses yok cbr 250r ile blok patlatanlar kitleyenler bir sürü hatta bi ara imza kampanyası vardı honda blok patlatan cbr 250r yi garantiye sokmamıştı geri çagırma firmanın kötülügünü degil malinın arkasında durdugunu gösterir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)