Bugün siyah camım geldi.
Bugün siyah camım geldi.
Selamlar. Evet sabah bıraktım motoru , akşam alıyorum. Telefon edicekler işi bitirince. Yazarım tekrar foruma. 2-3 tane daha r25 vardi bende 09.20 de gittim benden önce gelenler olmuş helal valla
Debriyaj kapağımda çizik vardı. Şasi numarası denk gelirse aradan çıkmış olur
Beyler, motoru aldım yag pompası ve debriyaj taşı değişti. Motoru aldıktan sonra 15 20 km yol yaptım (6000 km de motor ) kavrama cok daha yumuşak ve sarsıntısız bu anlamda cok pozitif bir değişim hissettim.[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------[/SIZE
Beyler , tas , son harfimiz " S" özelden msj atmış arkadaşlar taş nedir diye. TAS olucak kelimemiz
Bende bugün servise uğradım şaseden baktılar ve kayıt açtılar 7-10 güne çağrılacağımı söylediler.Bu arada elindeki kağıttan (sıkıntılı parçalar işaretli ve açıklamalıydı tam içeriğini göremedim ) resimli olarak yağ pompası dişlisinden kaynaklandığını söyledi.
Plastik parça yüksek devir çevirdiğinde sıyrılıyormuş bu nedenle motor yağlanmadığı için arıza çıkartıyormuş.7000 8000 deviri fazla geçme dedi.Henüz servise uğramayan arkadaşların motoru fazla zorlamamasını tavsiye ederim.
Ersoy motor yamaha , her hangi bir ücret ödemedim tamamen garanti kapsamında değişti. Ben tüm bakımlarımı aynı yerde yaptırdım,servis kendi müşterilerine öncelik veriyor. Şirketin onlara gönderdigi sorunlu şasi no larla kendi kayıtlarındaki şasi no lari karşılaştırıp tutanları aradılar. Diğer servisler hala arama bile yapmadı sanırım. Bizim ekipte 7 tane motor var r25 ve mt 25 hepsi 2016 model sadece ben ersoy a götürmustum bakımlarım için ( yildiz yamaha dan almama rağmen onlara gitmedim ) diget arkadaşlar tuna anadolu vs. Onlar hala aranmadi.
arkadaşlar ben de geri çağrıldım .aydın utkudan almıştım ama denizlideyim servise oraya götüreceğim bakalım sıkıntı olacak mı
Bizi arayıp soran olmadı daha. Geri çağrılan arkadaşlar, hepinizde aynı işlem mi yapıldı? Maksat gideceğimiz zaman nelerin yapılıp yapılmayacağı konusunda hem fikir olalım.
Motorun satın alındığı bayiyi aradım. 29 tane motor çıkmış onlarda ki kırklareli bayisi. Yani küçük bir yer için büyük bir rakam. Çoğu kişide çıkacaktır arkadaşlar. Hatta gittiğim servise daha yeni geldi bi tane r25. pompa yüzünden arızalanmış. Ama motorun tipine bakınca kullanıcı profili direk kendini belli ediyor.
Mat griyi neden hiçbir yerde göremiyoruz? Şu zamana kadar ne bir bayide, ne sokakta, ne ikinci elini gördüm; sadece forumda birkaç resim vardı o kadar. Ülkemize gelmiyor mu?
Ben gördüm sokaklarda. Ben alırkende yıldız yamaha da vardı.
kanıma girdiniz artık alıyorum bir tanede ben ağustosun ilk haftası kredi cekip hocam uzun bir süre bineceğim için krediyle alacam.
Selam arkadaslar. R25 in orjinal stickerini nerden bulabilirim fikri olan var mi?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)