Balıkesir yollarında yavaş yavaş görmeye başladık R25'leri
Arkadaşlar bu gece yol bilgisayarım sapitti. 36 saattir marsa basmamistim. Bu gece eve gelirken anlık tüketimi 17 25 lt aralığında, boşta iken 40 lt. Göstermeye başladı. Durunca ortalamaya baktım 25 küsür. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba.
Merhabalar
Bende motorumu cumartesi gunu teslim aldim.İzmir'deym ama Aydin-Nazilli bayisinde alabildim ve ehliyetim olmadigi icin arabayla getirdim.1-2 gecedir alisma surusune cikiyorum.İlk motorum ve hakikatten nefis bir motor.Frenler mukemmel,gosterge mukemmel,goruntu mukemmel.CBR250 ile arasinda cok gidip geldim ama beklemeyi goze alip R25 sirasina girmistim.Gercekten mantikli bir hareket yapmisim.
Uzerinde hala IRC lastik var benim.Herhangi bir sikinti yasamadim ama kisa sure icinde degistirmeyi dusunuyorum.Guvenemedim
Ben bulamadim sanirimda dortluleri nasil yakiyoruz? Birde motoru ilk aldiginizda ve ilk 10 kilometresinde burnunuza yanik kokusu gibi bir koku geldi mi?
@stanly:
Hayırlı olsun öncelikle, kazasız belasız inşallah.
R25'te malesef dörtlü sinyal yok. Eksik yanlarından biri de bu bence. O yanık kokusu da normal, makina sıfır olduğu için. Daha gelecek o koku. Çok severim ayrıca o kokuyu yav hoşuma gidiyor nedense. )
Arkadaşlar sigorta için firma ve fiyat bilgisi paylasabilirmi herkes.
Tesekkur ederim @Yossi45 amin insallah
Axa oyak sigorta 245 ₺ yaptirdim.YZF R125 olarak geciyor sonra duzelttirecegim.
İzmir Ucyol'dayim gormek isteyen varsa beklerim.
Sigortamı Ergo'dan 71tl ye yaptırdım. Kaskonun firmasını hatirlamiyorum ama 798tl di. Dün biraz daha binme fırsatı yakaladım. Gayet güzel ama alışkın olduğum gibi direksiyonu çevirdiğimde farların dönmemesi garip geliyor Artçılı bir test yaptım hızlanması çok güzel arkadaşım rahat olduğunu söyledi. Kendisi biraz iri.. ama sanırım yan tutacaklar olmadığından direk bana yüklendi. Tost oldum Bayan artçıyla sıkıntı olacağını sanmıyorum
Teşekkürler yorumların için. Rodajdan sonrada yorumalarini bekliyoruz unutma.
Bu arada 1000 km yapan arkadaşımızın serviste yaşadığı hiç hoşuma gitmedi. İstediği yağı bulamaması ve yağ filtresinin daha geomediğinin söylenmesi yakışıksız olmuş. Biz antakyada inş yaşamayız böyle durumlar. Gıcık olurum kesin.
ozan dur bakalım burda castrol seçeneği varmı ben yanlış hatırlamıyosam yamalube vardı sadece :/ bu arada kuzenim sigortacı 115 liraya baska bi motor gosteriyolar kaza olursa hemen arıyosun sıgortacıyı degiştiriyo farkını veriyosun kazan olmazsada kar oluyo cunku normalde 190 220 lira arası bi fiyat cıkıyomus r25 e
Basta yazdigim gibi, motor rodajda ve kitabına uygun rodaj yapiyorum kafama göre değil. Dolayisiyla performans kiyaslamasi henuz yapamıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Inşallah . Bende o günleri bekliyorum. Ancak Burda yagmurlar başladı 4 gun motosiklete ara
Bu arada ben yamalube u iyi bir marka olarak biliyorum. Neden yamalube dan cekinmis arkadas anlayamadim
My bike, my world, my rules. . .
Selam arkadaşlar r25 almaya niyetlendim ama mavi yokmuş siyah var ellerinde siyah nasıl duruyor
Poliçede motor 2015 Yzf R125 50.yıl olarak geçiyor. Alta not düşüldü. Aracın Yzf R25 olduğu ile ilgili.
Benim poliçe Ergo dan ve direk motorun kendi markası yani yzf r25 yazıyor. Fiyat 85 tl. Bu arada yol bilgisayari sapitmamis, 100 km de yaktığı litre yerine 1 litre ile yapacağı km. yi göstermeye başlamış. Tekrar eski haline cevirmesini öğrenince degistirecegim. Şu andaki ortalama yakıt 28 km 1 litre ile.
arkadaşlar acil cevap lütfen
plaka işlemlerini kendimiz yaptırırsak ne kadar tutuyor? aldığım bayi bu işlemler için benden 450 TL talep ediyor.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)