Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Haziran 2016, 22:54
Dediğiniz gibi kullanıcı kılavuzunda da yazıyor bunlar evet. Usta öyle deyince biraz işkillendim durumdan ama kararsızım yine de hangisini kullanacağım konusunda. Tabi ki kullanıcı kılavuzuna uygun şekilde yapılmalı bu tür uygulamalar ancak daha iyi bir yöntem varsa eğer gözardı edilmemeli bence.
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 23:18
Bu motorun ABS versiyonu gelmez dimi? ABS li R25 sanırım piyasayı yakıp geçerdi...
-
12 Haziran 2016, 01:18
mustafacagan adlı üyeden alıntı
Ankarada ki arkadaslar yarin kizilcahamama gitmeyi dusunuyoruz gelmek isteyen varsa bana ulasabilir . guzel viraj da yapariz
Güzel bi gün oldu, kızılcahamam yollarında kargasekmez de biraz çılgınlıklar yaptık :D ara ara bu şekilde takılmayı planlıyoruz arkadaşlar.Katılmayı düşünen olursa ankarada, bana veya mustafa ya özelden numaranızı yollardanız gruba ekleyelim.Çoğu gruplar gibi çok boş muhabbet döndürmüyoruz, gerektiği kadar
Herkes' e iyi akşamlar..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
12 Haziran 2016, 10:53
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım kırmızı beyaz şuan 1600 kmyi tamamladım ikinci haftasında ankaradaki etkinliklere hazırız artık
-
12 Haziran 2016, 16:52
!Lk£® adlı üyeden alıntı
Güzel bi gün oldu, kızılcahamam yollarında kargasekmez de biraz çılgınlıklar yaptık :D ara ara bu şekilde takılmayı planlıyoruz arkadaşlar.Katılmayı düşünen olursa ankarada, bana veya mustafa ya özelden numaranızı yollardanız gruba ekleyelim.Çoğu gruplar gibi çok boş muhabbet döndürmüyoruz, gerektiği kadar
Herkes' e iyi akşamlar..
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...a8&oe=57C8A9CF
cbr125den geçmişsiniz nasıl hocam cbrdan farkları neler cbra göre oturuş pozisyonu nasıl, alt devirlerde hızlanması nasıl, yakıt çok fark etti mi? oturuş pozisyonu rahat mı hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
-
12 Haziran 2016, 18:50
biz xmax grubunda iyiydik ya herkes yardımcı oluyodu bi soru sorduk hala cevap veren yok
kardeşlerim xmax 250 motorumun yanına vitesli güzel motor olarak r25 seçtim yarın almaya gidicem inşallah fakatt motor 1 adet kazaya karışmış sorun olurmu acaba?
xmax 250 ye yaptığım ufak değişiklikleri r25 içinde yapmayı düşünüyorum bmc hava filtresi ve akrapoviç egzoz
tüm paramı bu motora yatırıcam inşallah sorun çıkartmaz bana...
-
12 Haziran 2016, 18:59
Ilk once r25 guzel motor zaten sayfalarca konusuldu videolari falan izleyebilirsin kisacasi sorun cikartmaz memnun kalirsin . kaza konusuna gelince kazanin durumuna bagli tabiki ufak bi cizikden de kayit cikabilir sase gidon falan yamulmusdur yine kayit cikar . ufak bi kazaysa sorun olmaz ama buyuk biseyse baska r25e bakin benim fikrim ..
-
12 Haziran 2016, 19:03
Ilk once r25 guzel motor zaten sayfalarca konusuldu videolari falan izleyebilirsin kisacasi sorun cikartmaz memnun kalirsin . kaza konusuna gelince kazanin durumuna bagli tabiki ufak bi cizikden de kayit cikabilir sase gidon falan yamulmusdur yine kayit cikar . ufak bi kazaysa sorun olmaz ama buyuk biseyse baska r25e bakin benim fikrim ..
sadece grenaj değişimi araca yandan çarpmış grenaj değişimi yapılmış
tabi motoru almadan önce sürücem bi denicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
ben xmax 250 yi aldığımda kredi çektim ve o gündür tekrar para biriktirmeye başladım biliyodum scooter rahat güzel ama bi vitesli keyfini vermeyecekti
bende paramı denkleştirdim ve r25 e gönlüm kaydı
bütün paramı vericem ve sorun yaşarsam çok üzücü olur konuştuğum adam sağlam birine benziyor motoruma kefilim filanda motoru satıp parayı aldıktan sonra kim kimi tanır
kararsız kaldım
-
12 Haziran 2016, 19:56
Motoru guzelce incele sur dene bi sorun olmazsa servisine gotur goster daha da icinde ukte olursa saglam isinin ehli bi usta bul birde ona goster motor durumuna falan herseyine bakar . bende 2el aldim 1200 km de hic bi sorun yasamadim allaha sukur . sen adama guvenecegine dedigim gibi bi kac yere goster iyice incelettir sonra al pisman olma
-
12 Haziran 2016, 20:04
Motoru guzelce incele sur dene bi sorun olmazsa servisine gotur goster daha da icinde ukte olursa saglam isinin ehli bi usta bul birde ona goster motor durumuna falan herseyine bakar . bende 2el aldim 1200 km de hic bi sorun yasamadim allaha sukur . sen adama guvenecegine dedigim gibi bi kac yere goster iyice incelettir sonra al pisman olma
aynen yamaha servisinde filan baktırayım en iyisi sonradan pişman olmiyim
heyecanlandım birden ninja250r sürdüm ama r25 daha torklu diyorlar hiç sürmedim tabi trafikte fark edilmesi için akrapoviç de takıcam hemen ertesi güne dediğim gibi r25+akrapoviç+bmc hava filtresi ve sigortası filan derken tüm param gidiyor keyfini alırsam ne mutlu hiç üzülmem
-
12 Haziran 2016, 21:16
Beyler bugun şile yaptık yol güzel,bazı hayvan hafriyat kamyonlarıni saymazsam tabi. Güzel virajlar var ramazandan dolayı tenha tavsiye ederim. 180 e kdr çıktım düzlükte temiz gidiyor. Bu rota şehirici sıkılanlara ilaç gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
-
13 Haziran 2016, 00:20
Malatya CBR adlı üyeden alıntı
cbr125den geçmişsiniz nasıl hocam cbrdan farkları neler
cbra göre oturuş pozisyonu nasıl, alt devirlerde hızlanması nasıl, yakıt çok fark etti mi? oturuş pozisyonu rahat mı hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza bela vermesin
Selamlar,
Oturuş pozisyonu cbr ile aşağı yukarı aynı hocam, sıkıntı yaşamazsınız.
alt devirleri cbr a göre ilginçtir daha ölü geliyor bana bilmiyorum kişiye göre değişiklik gösterebilir, algıya göre değişebilir fakat 7bin den sonrası gayet güzel tabi.Yakıt olarak da evet, güzel yakıyor ekonomik cbr ımdan sonra :D dün kızılcahamam dönüşü sıfırlamıştım, ankaraya vardığımda ortalamam 5,1 di.ortalama 140 150 ile geldik.
Çok teşekkürler, aklınızda varda düşünmeden alabilirsiniz
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
13 Haziran 2016, 01:48
127 adlı üyeden alıntı
Bu motorun ABS versiyonu gelmez dimi? ABS li R25 sanırım piyasayı yakıp geçerdi...
2017'de gelme olasılığı yüksekmiş.Göreceğiz
-
13 Haziran 2016, 09:16
IRau adlı üyeden alıntı
aynen yamaha servisinde filan baktırayım en iyisi sonradan pişman olmiyim
heyecanlandım birden ninja250r sürdüm ama r25 daha torklu diyorlar hiç sürmedim tabi trafikte fark edilmesi için akrapoviç de takıcam hemen ertesi güne dediğim gibi r25+akrapoviç+bmc hava filtresi ve sigortası filan derken tüm param gidiyor keyfini alırsam ne mutlu hiç üzülmem
Benim de kaza kaydı var. Biri park halinde iken öndeki araç 5km hız ile çarptı ve kafa demiri egildi. Parçalar kaliteli değil arkadaşlar ama alet 10 numara. Demem o ki kaza kaydı tutarı bile senin için bi gösterge olmasın çünkü parçalar pahali. Kaza fotoğrafları elinde var ise fotoğrafları da görmek iste. Şasi de motorda bi sıkıntı olmamışsa kazada ve tum problemli parçalar değiştiyse sıkıntı olmaz.grenaj dediğin şey plastik.sökülüp yenisi takılıyor.
-
14 Haziran 2016, 00:54
merhaba
ben çok düşündüm ve sabah uyandığımda motoru almaya gitmem gerektiğini düşündüm.ve artık r25 sahibiyim
xmax 250 nin yanına harika oldu kocaeli nden istanbul a getirirken o yoldu scooter ın vermiş olduğu rahatlık yoktu ama o heyecan o hız adrenalin anlatılamaz harika bi duygu şimdi akrapoviç siparişi verim yarın inşallah taktırıcam dahada güzel olucak
şuanda çok mutluyum
-
14 Haziran 2016, 06:59
IRau adlı üyeden alıntı
merhaba
ben çok düşündüm ve sabah uyandığımda motoru almaya gitmem gerektiğini düşündüm.ve artık r25 sahibiyim
xmax 250 nin yanına harika oldu kocaeli nden istanbul a getirirken o yoldu scooter ın vermiş olduğu rahatlık yoktu ama o heyecan o hız adrenalin anlatılamaz harika bi duygu şimdi akrapoviç siparişi verim yarın inşallah taktırıcam dahada güzel olucak
şuanda çok mutluyum
Güle güle bin dostum. Tekerine taş değmesin; )
-
14 Haziran 2016, 09:37
peacemaker_ adlı üyeden alıntı
Güle güle bin dostum. Tekerine taş değmesin; )
teşekkür ederim
Allah kaza bela vermesin cümlemize
-
14 Haziran 2016, 13:14
Arkadaşlar tüm R25 camiasına selamlar sevgiler, ben de ikinci el bir R25 aldım aranıza katıldım. Bir Sorum olacak tecrübeli arkadaşlara.
Motoru 10000 km de aldım ve şuan 11500 km de. Üzerinde kimsenin memnun olmadığı fabrika lastikleri mevcut. 10000 km üstüne 1500 de ben yaptım Bu lastiğin ömrü ne kadardır sizce değiştirmelimiyim masraf da yapmak istemiyorum motoru değiştirmeyi düşünüyorum 3 5 bin km sonra ne dersiniz şimdiden teşekkürler.
-
14 Haziran 2016, 13:18
25bine kadar yolu var hatta 30
-
14 Haziran 2016, 16:28
IRau adlı üyeden alıntı
merhaba
şuanda çok mutluyum
Hayırlı olsun foto yok mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)