Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mayıs 2016, 02:10
Bizim buradaki bayi tanıdık, siyah gelince ilk bana verirsin diye şaka yollu takıldım sen beni kurşuna mı dizdiricen dedi :D sırada 5 kişi varmış tam paralar yatırılmış bile.. Hayır anlamadığım özel bir special seri olur fiyat farkı olur anlarım. Motorun siyahı alt tarafı, ne bu eziyet saçmalık..
Reklamlar
-
29 Mayıs 2016, 11:34
İlk gelen griyi aldığım için şanslıyım galiba. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin.
-
29 Mayıs 2016, 12:05
Bence beyaz renk çok iyi
-
29 Mayıs 2016, 13:26
TRooper.06 adlı üyeden alıntı
Birkac gun once gittim. Ellerinde suan sadece milky white kalmis. Ana depodada r25 kalmadigini ancak bir bir bucuk ay sonra gelecegini söyledi. Üretimden gelecek anladigim kadariyla. Birkac hafta sonra genel merkeze soracagim. Stok durumuyla ilgili birsey ögrenirsem merak eden arkadaslarida bilgilendirecegim.
Kaç tane milky white vardı ellerinde biliyor musunuz? Bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.Umarım gittiğimde bulabilirim.Çok beklemek istemiyorum çünkü
-
29 Mayıs 2016, 15:36
likewhat adlı üyeden alıntı
Kaç tane milky white vardı ellerinde biliyor musunuz? Bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.Umarım gittiğimde bulabilirim.Çok beklemek istemiyorum çünkü
1Adet kalmıştı umarım satılmamıştır. Arayıp bilgi alabilirsiniz.
Soruma cevap vermek isteyen olur mu acaba ?
TRooper.06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Bende önümüzdeki ay kısmetse Ankara baydardan R25 alacağım. Forumları taradığımda genel olarak buji erime sorunundan bahsediliyor.
Bu sebeple biraz çekiniyorum aslında.
Markalar, tasarım ve üretimle ilgili hatalarını her partide versiyon güncelleyerek düzeltiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı son durum nedir? Teşekkürler.
-
30 Mayıs 2016, 12:25
Ben de az önce teslim aldım motorumu Baydar'dan.Mat gri renk.
-
30 Mayıs 2016, 16:24
İzmotoya hala gri gelmemis. Bende kirmizi aldim mecburen
-
30 Mayıs 2016, 20:33
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
-
30 Mayıs 2016, 21:39
Vites pedalı yüksekliğini yukarı alan var mı ? Yarış botlarıyla vites yükseltmek oldukça zor oluyor. Acaba biraz yükseltsem bi sıkıntı olur mu ? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
30 Mayıs 2016, 23:20
[IMG][/IMG]
-
30 Mayıs 2016, 23:53
Ben bunlarla kullaniyorum skinti olmadi , nasil bir race cizmesi ile sürüyorsunuz?
-
31 Mayıs 2016, 08:16
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kütür kütür motor çalıyorlar ben de motosiklete alarm taktırmak istiyorum. Ufak bir araştırma sonucu SPY 5000m diye bi marka öğrendim. Çoğu kişi memnun. Ufak bir uzaktan kumandası var oradan kitleniyor hatta anahtarsız motoru falan çalıştırıyor. Menzili iyi baya. İlk başlarda alarmlı disk kilidi diye düşünmüştüm sonradan onu boğuyorlar falan dediler buna yöneldim. Var mı motoruna bu tarz bir şey taktıran öneren ?
-
31 Mayıs 2016, 13:46
Salurbey adlı üyeden alıntı
Dostum botlardan memnun musun, su geçirmez olan modeli mi¿yazın sıcak yerde kullanılır mı sence.yürümesi zor mu?nerden ve kaça aldın.birde ayağında bir fotoğraf paylaşır mısın?
-
31 Mayıs 2016, 16:59
https://shop.korlas.com.tr/index.php...product_id=535 salurbey bu botu kullanıyorum vites yükseltmek zor oluyor siz ayağını vites pedalına altına sokmakta sıkıntı yaşamıyor musunuz
-
31 Mayıs 2016, 23:54
Selamlar, dainese tourque d1 out modeli. Cizmelerle 2000 km yol yaptım, sicak ama beni rahatsiz etmedi. Yurunce ses yapıyor ,yurumek ekstra konforsuz degil. Motor kullanırken bir yerde durursam 2 adım saga sola yurumek icin kullaniyorum , uzun mesafe hic yurumedim. Su geçirmezlik ile iglili kendi sitesinde kontrol ettim , ekstra birsey belirtilmemis. Bende alırken açıkçası sormadim , yağmurda çıkmıyorum aklıma gelmedi su gecirmezlik ozelliginin olup olmadigini sormak. Ben çok memnunum , yazin zor olucak ama ne olursa olsun cizmesiz kullanmam motoru. Kisa bot yazlik vs dusunmedim. Koruma daha etkin olsun diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Çizmeler güzelmiş güle güle kullan. Ben vutesi degistirirken zorlanmiyorum. Ayak pegine parmak uclarimla basıyorum biraz ileri uzatinca altına giriyor pedalin. Ilk zamanlarda biraz farklı geldi, sanki pedalin altina gitmicek diye emin olmaya çalışıyordum. Simdi hic sorun yok.
-
01 Haziran 2016, 19:15
Ardatt adlı üyeden alıntı
Ön fireni sıkınca tak die gelen ses olayı ne oldu,kimlerde var bu olay.bi problem yaşatır mı acaba¿¿
manaburn adlı üyeden alıntı
Servise gittim ve bu şikayetin başka servislere de geldiği, parça değişimi olursa bize haber verileceği söylendi, demekki 2016larda bi problem olma ihtimali yüksek.
arkadaşlar bu olay benim motorumda da var (2015 model) daha önce çok kafama takılıyordu yamaha servisine sordum ön frendeki yaylardan kaynaklandığını ve herhangi bir sorun yaratmayacağını söylemişti bilginiz olsun
-
01 Haziran 2016, 20:13
Arkadaşlar ön freni sert sıktığınızda ya da ani frenlerde gelen tık sesi fren balatasından gelen sestir Nvzt arkadaşıma katılıyorum canınızı sıkmayın.
Benim de bir sorum olacak. Zincir temizleme konusunda hangi tür malzeme kullanıyorsunuz? Malum o ringli zincirlerde petrol türevlerini kullanmak kalıcı hasarlara (cinsine göre kısa sürede veya uzun sürede) yol açıyor. Burada çözüm olarak balata temizleme spreyi gibi malzemeler öneriliyor ancak ne derece zarar verir o konuda da net bir bilgi verilmiyor. Kullandığınız ürünle ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim..
-
01 Haziran 2016, 22:08
-
01 Haziran 2016, 23:05
saat akşam 6 civarı eskişehir yolunda kızılay istimaketine giden grili, servisteydim bi an benim motor gidiyo lan diye bi paniğe düştüm anlamsızca
hayırlı olsun, üzerinde başka birisi varken da bi ayrı duruyomus alet
Alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, tekeriniz düz bassın.
-
02 Haziran 2016, 15:54
Grisi efsane olmuş. En tutulan renk olacak kanımca...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)