Çok beğeniyorlar ve bir AVM önüne koyup seyrettiğimde ben 3 bardak çay içene kadar en az 20 kişi inceleyip 8 - 9 kişi fotoğrafını çekmiştir Ben derim ki içine sinen hangisiyse onu al. Race Blue istemedim ben çünkü sanki belediye dağıtmış gibi herkesde var :D :D Mily-White ve Gri ise çok nadir piyasada ki Gri'de çok tüketilmeye başlandı. Kırmızı beyaz aksine daha yapılı görünüyor bana göre tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Bu benim 4. motorum ve 2. sıfır km aldığım motor diyebilirim. Honda CBR 125R varken de (2. el) piston silindir yaptırmıştım onun da rodajını sayarsak 3. makinenin rodaj zamanındayım ve gerçekten "sabrediyorum ve harfiyen yerine getiriyorum" Ben sabırlı insanım, yaparım
Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!
Bende motoru alirken tum renkler vardi. Gri mavi siyah beyaz. Mavi renge cok talep vardi. Biz 4 tane motor aldik 2 tane mt 25 , 2 tane r25. Genelde beyaz r25 tercih edilmiyor. Bayide soyledi. Zevk meselesi. Ben direk gorunce tutuldum mt 25 lerde siyahi cok begendim.
Fotograf atma konusunda yardim edebilecek olan yokmu ?
Şeytandiyor ki al.... resimdeki gibi kafana göre boya.
[QUOTE=ayktergn;3924506]Fotograf atma konusunda yardim edebilecek olan yokmu ?[/QUOT
Hızlı resim yukleden çok kolayca yapabilirsiniz.
bugün mt25 test ettim.beyler motorlarınıza ve kendinize sahip çıkın HAYVAN gibi gidiyor.herkese kazasız belasız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Motorumu 2 hafta önce bayiden satın almış bulunmaktayım. İlk söylemek istediğim bu motor hangi renk olursa olsun kesinlikle fotoğrafta göründüğünden çok daha çekici.
Bayiye gelecek olan kırmızı beyaz model için yaklaşık 1 buçuk hafta kadar bekledim.Diğer renkler ve özellikle füme renginin 5-6 aya kadar aksayabileceğini söyleyince kırmızı-beyazda karar kıldım. Aldıktan sonra da iyi ki bu rengi seçmişim dedim. Oldukça keyifli kullanılan ancak kesinlikle dikkat isteyen ve tecrübe edinmiş arkadaşlara tavsiye edebileceğim şakaya gelmeyen bir motor.
Diyeceğim o ki alacak arkadaşların tecrübesi yoksa bir vitesli motorda acemiliğini atsın. Ardından gönül rahatlığıyla uzuuun yollar yapabileceği sağlam bir yol ve şehir motoru olarak tercih edebilir.
Füme rengi için bir ekleme daha yapayım. Trabzon ve Samsun bayilerini aradığımda ikisinden de aynı cevabı aldım hatta neredeyse neden füme rengini getiremiyorsunuz diye kavga edecektim Ancak bayi değil distribütörün strateji hatasından kaynaklı olduğunu ve stoklarında bulunmadığını, 3-4 ay içinde füme için yeni giriş yapılmayacağını söylediler. Füme bekleyen arkadaşlar biraz uzun bir süre bekleyecek gibi..
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar kazasız belasız sürüşler dilerim.
Arkadaşlar merhaba,
Bende önümüzdeki ay kısmetse Ankara baydardan R25 alacağım. Forumları taradığımda genel olarak buji erime sorunundan bahsediliyor.
Bu sebeple biraz çekiniyorum aslında.
Markalar, tasarım ve üretimle ilgili hatalarını her partide versiyon güncelleyerek düzeltiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı son durum nedir? Teşekkürler.
Hayırlı olsun, distribütörün Allah müstehakını versin, ulan bir anket yap bişey yap millet ne istiyor diye ona göre getirt..
Birkac gun once gittim. Ellerinde suan sadece milky white kalmis. Ana depodada r25 kalmadigini ancak bir bir bucuk ay sonra gelecegini söyledi. Üretimden gelecek anladigim kadariyla. Birkac hafta sonra genel merkeze soracagim. Stok durumuyla ilgili birsey ögrenirsem merak eden arkadaslarida bilgilendirecegim.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)