ben de butun bayileri aradım gri için şansa buldum ve aldım. dün fethiyeden bi bayi aradı ben aldığımı söyledim. bence arayıp sormanızda fayda var belki satılmamıştır.
ben de butun bayileri aradım gri için şansa buldum ve aldım. dün fethiyeden bi bayi aradı ben aldığımı söyledim. bence arayıp sormanızda fayda var belki satılmamıştır.
siz söyleyince oran yamaha yı aradım yok elimizde dediler sizin söylediğiniz bayinin numarası var ise iletirseniz sevinirim
inan bayi adını sormadım. fethiyeden arıyorum dedi. ama bizim gibi önceden arayanları sırada arayıp satmış olabilir.
Kilo az ama yinede artçı rahatsız olacaktır onu söylim. Sizi rahatsız edecek durumlar ise ani frenlemelerde artçının yükünün sizin kollara yüklenmesidir. Ha şu da var cbr çokmu rahat artçı konusunda o da aynı seviyelerde. Eğer touring bi motor düşünmüyosanız alın geçin.
İçinize sinmeyen motor almak daha saçma zaten. Bence de gri rengi çok güzel yeni renklerin içinde. Talep çok fazla o renge.
Şimdiden hayırlı olsun
Cümleten Selamın Aleyküm abilerim kardeşlerim bende artık Yamaha R25 Ailesine katılmış bulunmaktayım.Bundan Öncede R125 im vardı sattım R25 aldım 1 saat sonra bayisine gidip alıcam bana hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim eğer gri bulamazsam ikinci tercih olarak hangi renk alırım hiç düşünmedim. Nedense şuan griye şartladım kendini ama bi yandan da sezon geçsin istemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
Hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullan. Bende teslim alcak olduğum o son bir saatlik anı iple çekiyorum
Beyler izmirde gri modeli için sıra durumu nasıl başvursam ne zaman alırım ki. Bilen varsa.
Hocam bende izmirden arıyorum. İzmoto ile baya görüştüm. Hatta satış müdürü bir tanıdığımın çok yakını. Özel olarak görüştüm ama baya sıra varmış. Şuan ellerinde hiç bir rengi yok. 2 gün içinde gelecekmiş. Gelenlerin arasında Gri renk yok. Olsa da alamazsın çok isim yazdırıp telefon bekleyen hergün soran var diyr cevap aldım. O yüzden çevre illerde bakıyorum bende:(
Merhabalar kredi cekipte bu motoru yada gt250rı alma gibi bi r niyetim var sormak istedigim sorular.
1)Tavsiye edebilceğiniz uygun bir banka varmı?(yaklasık 4 aydır çalışıyorum oda asgari ücrete)
2)motor 15 bin tlye değermi?
3)renk seçenekleri olarak hoşunuza giden hangisi kırmızı rengi hoş duruyor
4)kırmızı hoş duruyor ama bi 500 tl fiyat farkı var neden fiyat farkı var?
5)Krediyi şimdimi çeksem yoksa beklesemmi faizler düşermi?
Saygılar dilerim bumoto calibreyi gördüğumden beri motorları araştırıyorum ćok karar değiştirdim ama sonunda inş nasip olucak
7 bin tlye ne alınabilirki? Sorunsuz ve 250 cc bir racing görünümlü ?
cbr 250 ama 7 degıl 2 3 bın eklemen lazım
Arkadaşlar aşşağıda linkini verdiğim yan çantalardan alan varmı. R25 e uyuyomu rahat oluyormu yada daha uygunu kullanışlı kalıtelı ürün tavsiyesi olan varsa iyi olur
http://urun.n11.com/canta/tex-881-impertex-yan-canta-motosiklet-yan-canta-soft-P105895761
İzmoto tekel gibi olmuş izmirde, nezaman arasam nezaman sorsam yok, hani olmadığı gibi telefonunuzu alalım vs. yok. Yahu bu kadar da talep var madem getirtin izmire... Bilmem kaç nufüslu yerde adamlar satacak müşteri bulamıyo çekin ordan stoğu izmir millet alsın. Hani karaborsa yapıp fiyatıda artırsalar diyecem tamam.. Suç hem yamaha türkiyenin hemde izmotonun.
Arkadaşlar almayı düşünüyorum uzun yolda yoruyormu sizi bütçem 17000 en fazla ??
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)