Fanin calismasini beklemelimiyim yoksa kontagi kapatip gitsem sorun olurmu
Fanin calismasini beklemelimiyim yoksa kontagi kapatip gitsem sorun olurmu
Fanın kapanmasını bekle ondan sonra kontağı kapat en sağlıklısı o şekilde.
Ön fireni sıkınca tak die gelen ses olayı ne oldu,kimlerde var bu olay.bi problem yaşatır mı acaba¿¿
2015 vs 2016
2016 @EsHero arkadaşımızın
Kaç para ulan bi gri r25!! :D Yok arkadaş ya yeminle her yere sordum yok :D
Kaldirma takozu almak isteyenler çinli motorlarin denge takozunu kullanabilir 75 lira vermektense 5 liraya almak daha mantıklı hemde on numara duruyor
Merhabalar arkadaşlar, motoru anadolu yamahadan aldım 1000 bakımı geldi. Anadolu yamahayı aradım 200tl dediler. Şirinevler Aydın Yamaha'yı aradım 140 tl dedi. Aydın motor hakkında pek bir şey bulamadım, giden-deneyimleyen var mıdır? Servis önerecek olan?
Arkadaşlar herkese Adana dan selam. Kısmet olursa motorumu yarın teslim alacağım. Adanadaki arkadaşlarla tanışmak isterim.
Arkadaşım sen önce kendi kafana bak sonra bizimkileri merak edersin.Fan zaten harareti düşürmek için çalışıyor, fan açıkken hararat nasıl yükselicek acaba? Motor rölantide çalıştıkca tabi ki hararet yükselir fakat fan açılana kadar. Ayrıca ben motoru stop etmemek gerekir demedim öyle daha sağlıklı olur yazdım.
Merhaba Arkadaşlar...
Forumu uzun uzadıya okumadım açıkçası lâkin artık bende sizden biriyim. Geçen hafta perşembe günü Yamaha Kardeşler'den (AEA'dan sebep güvendiğim için) Yamaha YZF R25 Milky White (Beyaz-Kırmızı-Siyah) motosikletimi aldım. Plaka ve Ruhsat bekliyorum.
Motosikleti aldıktan sonra aksesuarsız motosiklete binmeyeceğim için;
- Prohel Colombia Mont (Kırmızı-Beyaz-Siyah)
- MT Revenge Replica GP Kask (Mavi-Kırmızı-Gri)
- Probiker Kırmızı Eldiven
- Securage Alarmlı Disk Kilidi
- R25 İçin Tank Pad
- Kafa kısmı penye, boğaz kısmı polarlı bir balaklava
- Buff
almış bulunmaktayım Kask, balaklava, buff ve eldiven geldi, diğer ürünleri bekliyorum. Uzun bir süre F/P incelemesi yaptım, en mantıklı ürünleri satın aldığımı düşünüyorum. Hayallere kavuştuk, sigorta da ne kadar çıkar bilmediğim için henüz bir şey diyemiyorum. Görselleri ufaktan ekledim maksat görüntü olsun.
Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!
Merhaba Arkadaşlar MT07 almak için R25 satıyoruz. Temiz 6000 km de. Bakımları zamanı gelmeden önce yapıldı. Ciddi Alıcılar mesaj yoluyla iletişime geçebilir. Yer istanbul, Plaka 41(Sigorta uygun çıkıyor)
Beyler Castrol Power 1 Racing 10-50 Tam sentetik yağ nasıl acaba deneyeniniz varmı? Alalım mı? Fiyatı düşmüş 23 TL kargo da bedava
http://www.madeniyag.net/Castrol-Pow...Lt,PR-131.html
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)