Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2016, 23:41
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Reklamlar
-
03 Nisan 2016, 23:44
koruma takozları konusunu kafaya takmayın beyler. Takozların şaseye bağlandığı sağ ve sol kısımlar simetrik değil. Grenaja olan uzaklıkları da biraz faklı. Bu yüzden koruma takozlarına dikkatlice motorun üzerinden bakınca birisi diğerinden biraz daha uzun ve çok az daha geride gözüküyor. normal bir durum.
2 takoz da eşit boyda imal edilmiş. Ancak takozun takıldığı sağ ve sol kısımlarda ufak lokasyon farkı mevcut. Kafaya takılacak dert edilecek bir durum yok takozlarınız normal yani
Yeni motosiklet alan arkadaşlara motorları yeniden hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
-
03 Nisan 2016, 23:51
!Lk£® adlı üyeden alıntı
aslına bakarsan evet kardeşim, takacak fazla bir yer yok
fakat içime kuşku düşüren soldakini 2 dk da taktılar, sağdaki ile 10 15 dk boğuştular.Ne oluyoruz töğbe estağfurullah durumlarına falan geldim bir ara.Şasi deki vida deliğinin canını okuyacaklar sonra al başına belayı.Farklı bir yere falan mı taktılar acaba diye aklıma geldi, danışmak istedim.
Sende de aynı ise tamam kardeşim, sorun yok
Senin rodajın bu aralar ne alemde ?
Kısmet olursa önümüzdeki hafta ilk 1000 lik part ını bitirip bakımını yaptıracağım.Geriye kalıyor son 600.Allah sabır versin bizlere
Montajda neden o kadar zorlandılar ki acaba ? ben sanayide bu işlere yatkın bir oto kaportacı arkadaşımın yanına gittim.Ön arka aks koruma ve motor koruma set olarak aldım montaj için abartmıyorum 10 dk ya sürdü ya sürmedi.
Bu hafta içi neredeyse binemedim bugün epey hasret giderme fırsatım oldu. şu an 399 km deyiz OOO sen süpersin günlük yoğun bir kullanımın var demekki ilk bakıma gelmişsin. Tın tın tın da rodaj bitmiyor be kardeşim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
SuleymanE adlı üyeden alıntı
koruma takozları konusunu kafaya takmayın beyler. Takozların şaseye bağlandığı sağ ve sol kısımlar simetrik değil. Grenaja olan uzaklıkları da biraz faklı. Bu yüzden koruma takozlarına dikkatlice motorun üzerinden bakınca birisi diğerinden biraz daha uzun ve çok az daha geride gözüküyor. normal bir durum.
2 takoz da eşit boyda imal edilmiş. Ancak takozun takıldığı sağ ve sol kısımlarda ufak lokasyon farkı mevcut. Kafaya takılacak dert edilecek bir durum yok takozlarınız normal yani
Yeni motosiklet alan arkadaşlara motorları yeniden hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
Teşekkürler amin, hepimiz için için inşallah
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
04 Nisan 2016, 01:03
matrix506xx adlı üyeden alıntı
YAMAHA YZF R25 başlangıç motoru olur mu arkadaşlar?
Yedek parça fiyatları nasıl?
Titreşim var mı?
Cevaplarsınız sevinirim
İyice kararsız kaldım pulsar 200ns 200rs abs tvs apache 200 abs YZF R25 arasında gidip geliyorum
sorumu bi zahmet yanıtlarsınız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
omer58 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Bir ay bekledikten sonra motorumu teslim aldım resimdekinden daha güzel duruyor tavsiyeleriniz, ya da dikkat etmem gereken şeyler varsa yazabilirsiniz. İstanbul da buluşma falan olur mu toplanıp sürüş yapsak. Hepinize kazasız sürüşler, Allah isteyenlerin gölnüne göre versin.
http://<a href="http://hizliresim.co...oL.jpg</a></a>
koruma takozunu kaça taktınız?
-
04 Nisan 2016, 01:36
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Ben motorun yanında taktırdığım için indirimli taktırdım ama normal fiyatı 190 tl.
-
04 Nisan 2016, 01:38
Ben motorun yanında taktırdığım için indirimli taktırdım ama normal fiyatı 190 tl.
başlangıç motoru olarak tavsiye eder misiniz? yedek parça fiyatlarından memnun musunuz?
-
04 Nisan 2016, 02:48
Ya 2016 da r25 e zorunlu trafik sigortasını en ucuza nerde yaptırabiliriz?
-
04 Nisan 2016, 03:35
Ön park farını uygun renkli çıkartmayla iptal ettim sanki yokmuş gibi oldu nasıl olmuş sizce? Güzel güneşli pazar günlerini seviyorum
-
04 Nisan 2016, 10:24
başlangıç motoru olarak tavsiye eder misiniz? yedek parça fiyatlarından memnun musunuz?
Kardeşim YouTube'a baksan en az 10 tane motovlogger başlangıç motoru olmaz diyor. Bence de olmaz. Parça fiyatları da ne yazık ki pahalı daha uysal bir alet ile başlaman daha iyi olacaktır.
-
04 Nisan 2016, 10:34
arkadaşlar önümüzdeki ay kredi çekip alıyorum fakat aklımı kurcalayan bir şey var o da trafik sigortası.
22 yaşındayım istanbul küçükcekmecedeyim ilk aracım olacak. sizce minimum kaç civarında yaptırılabilir. 500 e yaptıran da duydum 1500 e yaptıran da bunun bir ayarı yok mudur? fazladan bin tl kredi çekmem gerekiyor saglıklı bilgiye ulaşamazsam. teşekkürler herkese. mat gri efsane
-
04 Nisan 2016, 11:48
FİCEX adlı üyeden alıntı
Ya 2016 da r25 e zorunlu trafik sigortasını en ucuza nerde yaptırabiliriz?
Trafik sigortası olayı başlı başına malesef muamma hocam.Kendi başıma geleni paylaşayım.Antalya'da yaşıyorum.R25'imi aldığımda İstanbul ve 3-4 farklı Antalya'da yer alan farklı iş yerlerinden teklifler aldım.Yaş 29 bu resmi olarak üzerime 2.motosikletim.552 TL - 2000 Tl+fazlası çıkan rakamlara teklif aldım.Mecbur bu trafik sigortasını yaptırağım diyerek sigortacıma Anadolu Sigorta 550 TL yaptırmak için gittim.Sigortacım da anlamadı Poliçe hazırlanırken hasarsızlık indirimi çıktı 552 TL'den 316 TL'ye düştü ve hemen poliçeyi kestirdim.
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
04 Nisan 2016, 12:09
Kardeşim bu motorla hemen her video çeken kişi zaten olmayacağını söylüyor şansını zorlama bence. Bencede olmaz benim 4. motorum bi önceki motorum da pulsar idi o belki olabilir oda senin kullanım tarzına bağlı yedek parça fiyatlarına hakim değilim ancak ucuz olmadığı kesin.
-
04 Nisan 2016, 12:18
CieM adlı üyeden alıntı
arkadaşlar önümüzdeki ay kredi çekip alıyorum fakat aklımı kurcalayan bir şey var o da trafik sigortası.
22 yaşındayım istanbul küçükcekmecedeyim ilk aracım olacak. sizce minimum kaç civarında yaptırılabilir. 500 e yaptıran da duydum 1500 e yaptıran da bunun bir ayarı yok mudur? fazladan bin tl kredi çekmem gerekiyor saglıklı bilgiye ulaşamazsam. teşekkürler herkese. mat gri efsane
ya mesajını gördümde bende aynı durumla karşılaştım(bu arada konuda misafirim motorum ybr :D) trafik sigortaları zamlanmadan önce 1000 küsür lira çıkmıştı ybr ye bende babamın üzerinde yaptırmıştım motoru 350 liraya öyle bir seçeneğin olacaksa aklında bulunsun
-
04 Nisan 2016, 14:39
orhngolf adlı üyeden alıntı
Kardeşim YouTube'a baksan en az 10 tane motovlogger başlangıç motoru olmaz diyor. Bence de olmaz. Parça fiyatları da ne yazık ki pahalı daha uysal bir alet ile başlaman daha iyi olacaktır.
parça fiyatlarına örnek verebilir misiniz? grenaj vs.
-
04 Nisan 2016, 15:11
Başlıkta bu konu daha önce yazıldı konuşuldu.
-
04 Nisan 2016, 19:05
Arkadaşlar motorun henüz evrak işlemlerini yapmadım sigorta yüksek çıkıyor, size sorum motorun faturası kesildi şimdi ikametgahımı il dışına aldırsam plaka hangi ilden çıkar? Lütfen bilgisi olan varsa çok makbule geçer.
-
04 Nisan 2016, 21:11
nadirende olsa motor bazen tek marşta çalışmıyor sizede oluyor mu servislik bir durumu varmıdır?
-
04 Nisan 2016, 22:04
Arkadaşlar motorun henüz evrak işlemlerini yapmadım sigorta yüksek çıkıyor, size sorum motorun faturası kesildi şimdi ikametgahımı il dışına aldırsam plaka hangi ilden çıkar? Lütfen bilgisi olan varsa çok makbule geçer.
araba için böyle bir durum söz konusuydu.ikametgah ankara olduğu için istanbuldan aldığımız arabaya ankara plaka çıktı.
ama detayını bilemiyorum, araştırmak lazım.
onur694 adlı üyeden alıntı
nadirende olsa motor bazen tek marşta çalışmıyor sizede oluyor mu servislik bir durumu varmıdır?
Motosiklet zor marş alıyor, bunda kaynaklı ara ara tekte almayabiliyor.
O da marşa uzun süre basmamamız kaynaklı.2 sn civarı basılırsa rahat çalışıyor zannımca.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
05 Nisan 2016, 12:33
Arkadaşlar iyice kafam karıştı zincir yağı almak istiyorum. Tavsiyeler motul c4 ve temizleme için c1 olarak geçiyor.Siz neler kullanıyorsunuz.Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
-
05 Nisan 2016, 13:56
c4.
temizlemeye boşuna alma iki kere temizledini bitiyor bu.
Gazyağı. Litresi 5 tl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)