Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Nisan 2016, 10:36
drtahayasir adlı üyeden alıntı
s.a sıfır motosiklette balata sesi normal midir? motosiklet çalışmıyorken park etmek için hareket ettirirken hafif sürtme sesi geliyor.
motorun yeni gelir o ses balatalar asındıkça azalır gider
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
Agathor adlı üyeden alıntı
Tesekkurler peki seramik cila veya pasta cila yaptirmami onerirmisiniz?
seramik kaplama yaptırabiliyorsan yaptır derim ama tuzlu bişi bilgin olsun motora cilanın ve yıkamanın hiç bi zararı olmaz bunuda unutma ama iyi marma iyi ürünleri kullanıcan sen gidipte beniznlikteki köpükle motor yıkarsn 2 yılda motorun rengi solar ben 3-4 yıl kendim yıkarım hiçbişi olmaz
Reklamlar
-
01 Nisan 2016, 12:37
Uff ya ne bitmez rodajmis. 280 km oldu daha.
-
01 Nisan 2016, 22:18
Arkadaşlar 34v5346 plakalı r25 aldım aldıgım çocuk karaktersiz çıktı bakım servis kitapcıgını evde unuttum ben sana gönderecem dedi bu arada öndisk yamuk fark ettim onuda söyledim tamam aldım gönderiyorum sıkıştırdım yok antalyada kargolanacak yalan kendim aldım taktım fakat garantisi bitmemesi için bu pilakanın eski sahibini burdaysa yada tanıyan varsa bana bakım yaptırdığı servis lazım
-
01 Nisan 2016, 22:31
hocam servisler bakımları ruhsat üzerinden sisteme kaydediyorlar sıkıntı olmaz büyük ihtimal kaydettiyse servisleri bakımlarını bilgisayardan.
-
01 Nisan 2016, 23:31
kuroscu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 34v5346 plakalı r25 aldım aldıgım çocuk karaktersiz çıktı bakım servis kitapcıgını evde unuttum ben sana gönderecem dedi bu arada öndisk yamuk fark ettim onuda söyledim tamam aldım gönderiyorum sıkıştırdım yok antalyada kargolanacak yalan kendim aldım taktım fakat garantisi bitmemesi için bu pilakanın eski sahibini burdaysa yada tanıyan varsa bana bakım yaptırdığı servis lazım
Bakımları hangi serviste yapıldıysa orda kayıtları tutulmuştur ama tüm yamaha bayılerınde gözükmüyor die bilgi verdiler bana. Hangı serviste yaptırdığını söyluosa motosıkletın sahıbı gidip bi konusmanda yarar var
-
02 Nisan 2016, 00:37
Karşıdan gelen her araçmı selektor yapar arkadas size de öyle oluyo mu ?
-
02 Nisan 2016, 09:21
53_ekrem adlı üyeden alıntı
Bakımları hangi serviste yapıldıysa orda kayıtları tutulmuştur ama tüm yamaha bayılerınde gözükmüyor die bilgi verdiler bana. Hangı serviste yaptırdığını söyluosa motosıkletın sahıbı gidip bi konusmanda yarar var
Hangi serviste bakım yapıldığını bilmiyorum başka servisler de bulamıyor yamaha bölge temsilcileri de servisini bul ordan çıkartır bakımları öyle yaptır garantisi devam eder dedi
-
02 Nisan 2016, 11:54
Demirleri Benim Burdaki Bakımcım Kendisi dizayn edip döktürdü,Bunu Benim Suzuki Bandit'ede yapmıştı ve inanın ağırlığından dahi çok düşürmeme rağmen ne motora ne çantaya hiçbirşey olmadı ...170 tl ye bana özel fiyat demirleri yaptı yan çantaları ben 210 tlye aldım diğer çanta zaten elimde mevcuttu onuda zaten lerciverte boyatıcam...
Çok Memnunum Race makineye çanta olmaz diyenler bunun race liğinden ne olacak zaten bana göre oldukça ağır giden bir makine önemli olan görüntüsü , işlevi ve pratikliği bunuda görenler oldukça beğeniyor zaten...Aralardan geçmemde de hiç bir değişiklik olmadı inanın müthiş...Kaportada asla bir delinme söz konusu değil hepsi şase ile bağlantılı...
-
02 Nisan 2016, 16:32
Harika 👍 olmuş bende düşünüyorum olmaz diyorlar. Sırt çantası ile zor oluyor
-
02 Nisan 2016, 23:55
Gorkem.IX adlı üyeden alıntı
Shark kask ve Ducati valla Shark kask ve klasik motor ikilisine hayranım... Motor için kask değil kask için motor aldırır insana.
-
03 Nisan 2016, 12:38
Merhaba arkadaşlar,
Bir ay bekledikten sonra motorumu teslim aldım resimdekinden daha güzel duruyor tavsiyeleriniz, ya da dikkat etmem gereken şeyler varsa yazabilirsiniz. İstanbul da buluşma falan olur mu toplanıp sürüş yapsak. Hepinize kazasız sürüşler, Allah isteyenlerin gölnüne göre versin.
[IMG][/IMG]
-
03 Nisan 2016, 13:07
omer58 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Bir ay bekledikten sonra motorumu teslim aldım resimdekinden daha güzel duruyor tavsiyeleriniz, ya da dikkat etmem gereken şeyler varsa yazabilirsiniz. İstanbul da buluşma falan olur mu toplanıp sürüş yapsak. Hepinize kazasız sürüşler, Allah isteyenlerin gölnüne göre versin.
http://<a href="http://hizliresim.co...oL.jpg</a></a>
Hayırlı olsun. R25 için yapılması gereken ilk şey lastikler halletmen lazım.
-
03 Nisan 2016, 13:19
kuruCİKİ adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. R25 için yapılması gereken ilk şey lastikler halletmen lazım.
Teşekkürler, rodaj bitine kadar idare edip sonra değiştireceğim inşallah eski motorumda da öyle yapmıştım dikkatli olurum. Bu arada Sava lastik hakkında bilgisi olan var mı veya kullanan yorum yaparsa sevinirim. Pulsar da michelin taktırmıştım çok memnun kalmadım ıslak hava da çok iyiydi kuru hava da o kadar iyi değildi, pirelliye de kısa ömürlü diyolar sava fiyatının hakkını verir mi acaba en azından daha ucuz bi lastik.
-
03 Nisan 2016, 22:11
YAMAHA YZF R25 başlangıç motoru olur mu arkadaşlar?
Yedek parça fiyatları nasıl?
Titreşim var mı?
Cevaplarsınız sevinirim
İyice kararsız kaldım pulsar 200ns 200rs abs tvs apache 200 abs YZF R25 arasında gidip geliyorum
-
03 Nisan 2016, 22:26
Hayırlı olsun kardeş. Hangi bayiden aldın?
-
03 Nisan 2016, 22:47
Hocam beni mi kastettin farkında değilim ama, Yamaha Anadolu bayisi teşekkür ederim.
-
03 Nisan 2016, 22:52
Evet. Hayırlı olsun tekrar. Gri pek yok bayilerde. Sanırım bu 1-2 hafta içinde gelecekmiş.
-
03 Nisan 2016, 23:13
@ömer hayırlı olsun, söylediğin gibi griye yakından bakmak lazım.ayrı bir albenisi var motosiklet in
Bu arada sana sormak istediğim birşey var.
Dikkat ettim topuz taktırmışsın, muhtemelen aynı topuz stickler larından gördüğüm kadarıyla.
Rica etsem dikkat edermisin veya daha önce ettin mi - sağ topuz daha geride, sol topuz ileride ? sağdakine ara ara bacağım değebiliyor.Sende de mi aynı diye merak ettim.
Diğer arkadaşlardan da yaptıranlar var ise, yorumlarını beklerim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
03 Nisan 2016, 23:36
Peymane adlı üyeden alıntı
Evet. Hayırlı olsun tekrar. Gri pek yok bayilerde. Sanırım bu 1-2 hafta içinde gelecekmiş.
Eyvallah hocam. Gri bayiye 1 tane gelmişti zaten dediğin gibi gri az var sanırım yamahanın elinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
!Lk£® adlı üyeden alıntı
@ömer hayırlı olsun, söylediğin gibi griye yakından bakmak lazım.ayrı bir albenisi var motosiklet in
Dikkat ettim topuz taktırmışsın, muhtemelen aynı topuz stickler larından gördüğüm kadarıyla.
Rica etsem dikkat edermisin veya daha önce ettin mi - sağ topuz daha geride, sol topuz ileride ? sağdakine ara ara bacağım değebiliyor.Sende de mi aynı diye merak ettim.
Eyvallah kardeşim sana da hayırlı olsun. Motora bakan bir daha bakıyor maşallah rengi çok güzel Mavi için sıradaydım ama bu rengi görünce hemen değiştirdim rengi.
Bende de aynı hocam bende bugün farkettim benim de ara sıra dizim değiyor gözle kontrol ettim o şekilde kurtarıyor anladığım kadarıyla zaten aldığım bayi taktı topuzları hepimizin ki öyledir
-
03 Nisan 2016, 23:37
!Lk£® adlı üyeden alıntı
İlker kardeşim takoz konusunda aynı şey benim de dikkatimi çekmişti evet bende de aynı şekilde sağ taraftaki koruma takozuna dizim bazen ucuna değiyor fakat sol tarafa hiç değmedi. Bir sorun değil sanırım takozlarn bulunduğu konularla alakalı birşey aksi taktirde takacak başka yer yok.
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)