Arkadaşım rosso3 r25 ebat olanı var diyosun ya nerde var acaba bi aydınlatır mısın ?
arkadaş karıştırıyor heralde pirellinin sitesinde bile uygun boyut yok
http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/ne...he-new-level/#
Pirellinin kendi sayfasinda görmüştüm ben bayii ile konustum hatta getirmiyorum rosso3ler geleceği icin demisti vazgeçmiştim bende yalancı çıkmak istemem sizin icin tekrar sorucam
Arkadaşlar hazır bende lastik konusu açılmışken sorayım.Daha öncelerde de, şimdilerde de hep konuşuldu lastik büyütme olayı fakat herkes 160'lık lastik taktı veya takmak istedi.Peki 140/70 yerine 150/70 veya 150/60 ebatlarında lastik taksak olur mu? çünkü birçok seçenek var lastik olarak (özellikle rosso 3).
Arkadaşlar,
Benim R25 sıfır asfalt haricindeki yollarda çok rahatsız gidiyor. Bozuk asfaltlarda, stabil yollarda vs.. Eşeğe binsen bundan rahattır Zannedersem amortisör ayarlarıyla ilgili bir durum. Bu amortisör ayarları nasıl yapılıyor?
Bir de ayna konusunda çözüm bulan arkadaşımız yok mu, hep bu konu soruluyor ama tatmin edici bir cevap yok...
araştırdınmı dostum hiç rosso II ler üretiliyor üretilmiyor die bişi yok. Rosso III ler Rosso II ye oranla daha uzun ömürlüymüş bunun nedeni ise Rosso II kadar yumusak bi lastik deyil bilgin olsn ve buda lastik kötü demek deyil pilot power serisi gibi düşünün rosso II ye oranla pilot power daha uzun ömürlü bi lastik çünkü bu arada 1 ay sonra Rosso II alıcam ön 110 arka 150. Rosso III alacaklar zaten arka lastik 150 ebatında olucak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
her zamanki gibi yine temizlik yapıldı cilası cekildi yatışta :D
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ahmetcan fotoğrafların renkleriyle oynuyorsunuz kardeş? Daha bi tatlı mavi duruyo senin motor.ciladan mi fotoğraftanmı bilmek isterim
s.a sıfır motosiklette balata sesi normal midir? motosiklet çalışmıyorken park etmek için hareket ettirirken hafif sürtme sesi geliyor.
Uzun zamandir aranizda olmama ragmen motorumu dun teslim aldim kirmizi beyaz r25 2016. Cilayi nasil yapiyosunuz aydinlatabilirmisiniz beni
Tesekkurler peki seramik cila veya pasta cila yaptirmami onerirmisiniz?
Bozmayın şu motorun karizmasını yazıktır ya.
Yan çantaları nasıl taktın lastiğe değiyo mu?gayet kullanışlı olmuş güle güle kullan
Arkadaşlar merhaba motorumu yeni aldım 3800 km de en son 1000 km bakımları yapılmış olabilir tam bilgim yok 5000 bekleyim mi yoksa hemen yaptırmalı mıyım?
Bence böyle bi motora böyle şeyler komik duruyor ama sizin hoşunuza gidiyorsa bize bir şey demek düşmez tabi.
Çantalar ilginç bir çalışma olmuş Arka çanta motorun tarzına aykırı tabiki ama ihtiyaca karşılık verir cinsten olmuş. Benim merak ettiğim yan çantalar nereden nasıl bağlı bir foto atarsanız sevinirim. Bende almayı planliyorum bazen lazım oluyor
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)