Kıbrıs R25 team
Ducati Scrambler vs benim R25
Kıbrıs R25 team
Ducati Scrambler vs benim R25
Herkese merhaba raceblue motora uygun olan yakışan tank pad önerisi alabilir miyim?
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
bugun trafik sigortasini yaptirdim ankara plaka 22 yas 1046 tl en ucuzu . 9 bin tl teklif veren var . 10 15 yerden teklif aldim . bilginize
Cumartesi günü bayideydim. Kısmet olursa 1 aya lastiklerimi değiştireceğim. Aklımda Rosso 2 vardı hep onu okuduğumuz için. Ancak bayi bu kadar yumuşak lastiği asla önermediklerini Bridgestone S20'nin daha uygun ve mantıklı olduğunu söyledi.
Şimdi iyice çıkmaza girdim, bu öneri değerlendirilir mi sizce.
arkadaşlar sigorta için ne kadar farklı yerden teklif alırsanız o kadar iyi.çünkü acente acente de kampanya yapılabiliyor. bende sigortacıyım şikayetçiyiz bu durumdan ama mecbur araştırmanız lazım. kooperatif sigortalar var onlara da yönelebilirsiniz. ama bu seferde teminatlar vs devreye giriyor çok karışık iş.
lastik konusundaki şahsi düşüncem, hiçbirimiz her gün sağda solda viraj yapmıyoruz, şehir kullanıcılarıyız.pilot street tarzı orta lastikler daha uygun olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar herkese merhaba, birkaç hafta içinde R25 alıcam inşAllah. Allah alacaklara şimdiden nasip etsin, almış olanlara da tekeri düz bassın.
benim birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
1)oturdugum ile en yakın bayiiyi babam aramış ve siyah renk için daha fazla tutar söylemiş, bende anlam veremedim, renk olayında bayi fazla ücret talep eder mi ? ellerinde olmadıgını ve sipariş üzerine siyahın geleceğini söylemiş buna bir yorum yapmanızı istiyorum
2)ben bu motoru ciddi ciddi alıcam ilk motorum olucak, ilk vitesli motorum olucak, daha önceden tecrübem var ama tabiki sizler gibi profesyönel değil, motoru rodaj sırasında güzelce acılması için birkaç bilgi vermenizi rica ediyorum.
3)rodaj konusunda ufak tefek sorularım var, şehirler arası yol gitmeyi uygun görüyor musunuz? 200 gidiş 200 geliş aynı gün içerisinde. "çevremde tanıdıgım insan az bilgileri sizlerden edinmeye çalışıyorum "
4) acemi gibi duruyorum belki oradan ama 2 yıldır trafikteyim benim sorunum vitesli motosiklette
sizlerden gelicek en ufak bilgi beni çok güzel aydınlatır ve bilgi kazandırır herkesin yorumunu bekliyorum
hayırlı akşamlar
[/COLOR]merhaba, bayii ile bugun telefon görüşmesi yaptım bursa inegöl bayiisi. sipariş bilgisi veya sipariş isteğinde bulunmadım sadece görüşme yaptım, hafta sonu gidip yüzyüze konusup durumu açığa kavuşturup sipariş vermeyi yada hazırda siyahı olan yakın çevre illerimize gitmeyi düşünüyorum
bayii ile telefon üzerinden görüşen babam idi, renk farkı olma olayını sanırsam babam yanlış anlamış, nisan sonu motoru almayı planlıyorum Allah nasip ederse, Esmoto'dan alıcam büyük ihtimal nisan sonu alınca ilk işim lastikler ve takoz, bunun dışında ek birşey varmı ve diğer sorularıma da bilgi verebilirseniz çok teşekkür edeirm
Rodajı genel olarak şehirler arası uzun yolda yaptım diye yorumlar çok duyuyoruz bu aslında doğru değildir. Rodaj yaparken 7 bin deviri geçme diyorsa kitapçık 7 bin devirde saatlerce sabit aynı viteste kullan demiyor. En iyisi durmak kalkmak vites değiştirmek 7 bine kadar tüm devirlerde kullanmak doğrusu. Rodaj sürecini şehir içinde tamamlamak bana göre en doğrusu.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)