Bende senin gbiydim kardes ama herkzde mavi var. Mat Gri cok hos druyo ve kimsede yok suan bn gri alicam nasip olursa.
Bende senin gbiydim kardes ama herkzde mavi var. Mat Gri cok hos druyo ve kimsede yok suan bn gri alicam nasip olursa.
arkadaşlar, bu ayna olayına bir çözüm çare üreten var mı acaba ?
Sağ ve sol seridi görebiliyorum fakat arkamı dirseklerden dolayı göremiyorum, dirseği indirmek veya kafamı çevirmek durumunda kalıyorum ki bunlar da çok tehlikeli oluyor.
278377000 mecburiyetten satmak zorundayım pazartesiye kadar, bugün dahi devrini verebilirim, almak isteyen arkadaşlar ilan numarasindan ulaşabilir
Kardeşim merhaba, Yoğun bir hafta geçti şükür sonunda sigortamı yaptırdım.Plakamı çıkarttım. Takozlarım geldi bugün iş çıkışı montajını yaptıracağım.yaklaşık 120 km oldu o aynalardan bende sıkıntı yaşıyorum tam olarak bir türlü ayarlayamadım dirseklerden mi ? başka birşey mi tam göremiyorum arkamı :(
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Herkese selamlar
Bende 1 aydır beklemedeydim bugün bayi aradı ve kaporayı verdim hafta içi alacağım aksilik olmazsa koruma takozu takılacak yakında lastik de almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz, teşekkürler şimdiden herkese kazasız belasız sürüşler..
Herkese selamlar. Yzf r 25 almaya niyetlendim vade farksiz kredi kartına taksit yapan bayiler varmı acaba. Ben Ankaradayım
abi ben yarı yarıya dirsek görüyorum ya, boyum da çok uzun değil 1.76 yım.
aynaların görünüşü işlevselliği güzel, değiştirmek te olmaz, ne yapabiliriz bilemiyorum, ondan dolayı birde buraya danışmak istedim.
birde fikir almak istediğim 2 nokta,
1- amortisör ayarını yapan oldu mu daha önce, gerçekten sert gelmeye başladı bu ara bana, 7 aşamalı nasıl yapılacağını kitapçıkta gördüm fakat tecrübe eden varsa diye sormak istedim.
2- ekran ışık ayarı ile ilgili duyumlar almıştım artırıp azaltmak ile ilgili, bilgisi olan var mı acaba konu ile ilgili ?
iyi geceler herkese
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Arkadaşlar bu r25 ikinci el fiyatları ne acaba merak ediyorum değerleniyo mu? sıfır 2015 15.000 e varken ikinci el 14-14.500 e satmak nedir? o kadar çıkacaksa sıfır alırım zaten
İlker kardeşim son yaptığım deneme yanılmayla yarı yarıya arkayı görüyorum.Boy 1.81 rahat değilim.dirsekleri içeri almam yada sağa sola esnemem gerekiyor zaman zaman
Amortisör konusuna gelince benim kilom 79 bana göre ne sert ne yumuşak şu an çok güzel. AEA Barkın abimiz anlatıyordu bir video'da amortisör ayarı ile ilgili detayları.Bulabilirsem paylaşayım.
Ekran ışığı ile ilgili bilgim yok merakla takipteyim
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Hemen kardeşim sorularina aciklik getirmek istiyorum, pahalılasan herseyin piyasası yükselir, sıfırî ister olsun ister olmasın, ama arada ince detaylar var, örnek verecek olursak bende satıyorum motorumu henüz 2500kmde kız gibi duruyor, 15000 yazmıştım 14500e cektim aciliyet olduğu için ama benim motorum 25bine gelse de ben 14ten asagiya vermem dahada aciliyet olmadigi surece, 13e 12ye honda varken hele, buna karşın motorlarımizin piyasası bu sekilde,
Sıfır almak hem mantıklı hem mantıksız, benim motoru satma niyetim yoktu ama hayat istediğimiz gibi gitmiyor ki, motoru satma niyeti olanlar yada alip degistirmeyi dusunenler sıfır almasın ikinci el alsinda üretici kazanacagina tüketici kazansın madem bu kadar bilicliyiz?
Yamahadan sonra öğrendigim tek sey, yamahanın piyasasi yok, kici kırık cbfyi 3800e alip 26bin kmde 4250 liraya satmistim, yamaha hem gidisi hem durusu ucak gibi ama 200e 300e ağız acılıyor, velhasıl kelam;
Sıfırı 16ya dayanan daha da artacagı bilenen hemde revacta olan bir motor piyasada ve sahibi olan herkes, fırsata cevirmeye çalışıyor,
Kimse motorunu mecburen satmak zorunda kalmasın inşallah.
Şİmdi ciddi bir şey soracağım
Bu zamana kadar abs olmadığı için r25 almayı hep erteledim...Ancak bugün gidip gördüm.Beğendim.Fiyatta uygun geldi.Normalde ninja almayı düşünüyordum(sırf abs için) ama 22 bin tl dediler.Bende bu kapitalizmin lanet döngüsüne girip gittim gri r25 e isim yazdırdım,kapora bıraktım.10 güne geliyor makina.Şimdi asıl soru:
Bu Rosso 2 leri takınca frende iyileşme oluyor mu? Yani o güveni sağlar mı bana? Her gün git gel toplam 70 km şehirler arası yolda,soğuk asfaltta kullanacağım.Şehir içi çok girmeyeceğim için ve de fiyat dolayısıyla r25 dedim.Doğru mu yaptım arkadaşlar?
Not:İlk motorum değil.Bu yaz kesin 2.tur eğitime katılacağım.
Bu arada mt-25 ide gördüm bayıldım.
bursa inegolde kaplan ticaret yapıyordu en son, bir arayın derim.
Bu arada ilk 1000 km de 7000 deviri geçmeden genelde 70-80 km aralığında kullanımla 3.6 yaktı.Kitapçıkta 1000-1600 km arası 8600 deviri geçmeyin yazıyordu , biraz yüklenmeye başladım şuan 3.9 yakıyor.Zorlamadığınız müddetçe yakıtı çok iyi üzmüyor,fakat devirsiz kullanmak bir o kadarda zor alet gidiyor
piyasası yükselir biliyorum onu ama sen motorunu 15 e koyduysan satamazsın acill yazıp 15 yazanlara arama gereği bile duymuyorum delinin biri kuyuya taş atmış atasözü tamda buna göre. bayiden 2015 ini o fiyata Taksitle alıyorum zaten bence fiyatlar böyle oldugu sürece tüketici kazanmasın ellerinde kalsın hep üretici kazansın sonunda niye satamıyoruz diye düsünürler fiyatı indirirler gerçek 2.el değerini bulur.
2el ile sıfır arasında fark olmadan alınmaz. 1000₺ fark varsa kesinlikle sıfır alınır. Bana göre temiz 2500km geçmemiş rodajına itina gösterilmiş 2015 model r25 düşmemiş kalkmamış çiziksiz ise max 13500 eder. Daha fazlası zor.
İridyum buji taktıran var mı?bunların markasımı oluyo hangisini tavsiye edersiniz.
rosso II taktıktan sonra nınja 300de abs varmıs gıbı hıssetmeye basladım desem yerıdır
mutlaka ıyılesme olacaktır
bunu ırcyı 40bın kullanan adam en ıyı hısseder
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)