beyler rodaj ve normal bakım ücreti nedir acaba ?? 5000 km vs
beyler rodaj ve normal bakım ücreti nedir acaba ?? 5000 km vs
Beyler 3500 kmdeyim motosikletimin lastiklerini değiştirmek istiyorum, pilot street düşünüyorum, eski lastik iyi durumda onu satabilir miyiz? kaça gider acaba?
Yeni motor alan arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Sihay motorlar icin cok toz gosteriyo diyodu herkez mat gri nasil acaba bu konuda bilgi sahibi olan varmi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
Birkac ay icinde bende alicam nasipse insallah. Maviydi aklimdaki renk ama mat griyi görünce ikide kaldim cok fena cg gzel gozukuyo.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
s.a arkadaşlar r25 le yds diablo 11gtx uzun bot kullanan var mı?
Rosso 2 taktım 13.000KM'dir kullanmıyormuşuz sanki motoru çok fena oldu ön lastik basıncı ne kadardı bilen var mı bu arada 31 bastırdım sıkıntı olmaz inşallah.
arkadaşlar merhaba,
biliyorum spesifik olmayan bir soru fakat yaşayanlar var ise bilgi edinmek isterim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...an-aciyor.html
buradaki arkadaş da biraz giriş yapmış konuya.
Motorum sık fan açıyormuş gibi geliyor, 2 silindir için normal midir, 1 silindir küçük bir motordan geldim ve hiç fan açtığına şahit olmadım(duymamış da olabilirim büyük ihtimalle).Bu motosikletim biraz fazla açıyormuş gibi geldi özellikle bu havalarda.
Birde motor ısındıktan sonra belki parçalar yeni ve ısınmakta olduğundandır bir koku geliyor hafiften tarif edemeyeceğim, belki hafif yanık plastik kokusuna benzeyen.Hararet çizgim sürekli 3 de, 4 olduğunu görmedim.Motor yağını kontrol ettim, soğutma suyu bölümü korumalı olduğu için çok fazla birşey göremedim.
Fikir, düşünce ve yorumlarınız önemlidir, çok teşekkürler şimdiden.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Bursa'lı Ve ya Yakın Olan Kullanıcıların dikkatine...23 Mart 20016 Saat 19:30-20:00 Civarı Mudanya Mütareke Binası Yanı Cofe Shot'ta Motorlarımıza çay kahve içiricez tanışmak isteyenleri ve yakın olanları bekleriz...
1000 km bakımı için 170 tl fiyat verdiler indirim talep edince yapıyorlar mı ? Yukarıda arkadaş 130 tl yazmış sanırım servisten servise fark ediyor tam bilgisi olan var mıdır ?
Merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki ay kredi çekip r25 mat gri almayı planlıyorum. ekipman hariç toplamda kaç tl tutar motor sigorta plaka masrafları falan ?
Merhaba arkadaslar debrijaji bazen hızlı salinca tık sesi geliyor. Bazı arabalarda da şahit olmuştum. Yavas kavratinca normal ama bazen tik ses geliyor normalmi acaba. Sizde varmi böyle birsey.
1000 bakımının ücretsiz olması gerekiyor? Değişti mi o durum acaba değişmediyse bayiyi şikayet edin seve seve yapacaklardır o zaman :D
Gri mi Mavi mi bir türlü karar veremedim:(
Teşekkürler hocam, bir nebze de olsa işim rahatlamış bulunmakta sabırla 1000 i bekleyeceğiz.Bir sakatlık olmaz inşallah.
sert bırakınca cbr 125 imde de oluyordu, bunda da el alışkanlığı olsa gerek ara ara sert bırakıyorum, hafiften bir ses geliyor evet.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Valla ne diyim hiç hoş değil sanki baskı balata karşı tarafa vuruyor,o noktayı yumuşak geçersen ses yok ama hızlı geçersen tık (tak) diye bir ses var. Normalse alışacaz artık, cevap için teşekkürler.
Koku olayı bende de vardı garip bir plastik kokusu dedim herhalde içerde bir şeyler yanıyor :D 250 km oldu koku kalmadı.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)