Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Burdan bir arkadaşım r25 i almış kaliteli bir motosiklet parçaları kalitesiz diyen arkadaşları kınıyorum tek beğenmediğim yanı ön çamurluktaki yamaha yazısı reklamcıda yapılmış gibi diğer yerleri oldukca kusursuz güle güle binin arkadaşlar kazasız belasız.
Reklamlar
-
2015 modeller de geliyor yavaş yavaş. heyecan da artıyor giderek
-
Bu gün bayii ye 4 adet siyah geldi. Birisi boşta istersen hemen teslim alabilirsin diyor ben de mavi de ısrar ediyorum. Sırf renk için bi 20 gün daha bekliycem sanırım.
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hocam gösterge ve gidon bölümünü fotoğraflayabilme şansın var mı acaba ? Kontak açıkken ?
-
Gayet güzel görünüyor, çok nefis
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-plakali-ruhsatli-30-km-de-sifir-ayarinda-203808697/detay
arkadaşım motoru dolara endekslemiş bile...
-
Sıkılmadılar bu şekilde ilan vermeye..
-
Motorda yol ekranda yol bilgisayar özelliği( yakıt tüketimi filan ) var mı ?
Ekranda ne tür bilgileri takip edilebiliyor.
-
Bazı bayiler 2014 leri saklamişlar. Bazılar da açık fatura ile yandaşlarına vermiş sahibinden.comda hepsi çıkıyor. 3. Parti 20 gün sonra isteyen herkes alacaktır muhtemelen, bayi kotalarina takilanlar yakin şehirlerdeki küçük bayilere baksinlar, bu durumda kapora vermemenizde fayda var.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-beklemeden-ekstrali-plakali-yzfr25-203395639/detay
Bu arkadaşta 16.500 e satıyormuş, R6 kullanıyormuş meraktan almış, 250 km de meragını gidermiş.
Rodajdaki makinayla merak gidermek de güzelmiş son sürat kaç yapıyor diye çekinmeden sorabilirsiniz
800'e rosso 2 takmış, 500 tl palka masrafınıda sattığı adamdan istiyor ve 800 tl de kendine kar koymuş 2. el motoruna.
Aynştayn dolu memleket
-
Bu arada acaba kaç kişi gerçekten dürüst bir şekilde satıcı ile iletişim kurup, hakkıyla tanıdık aracı vb olmadan bu motora 13,500 lira lansman fiyatı ile sahip olabildi merak içerisindeyim.
Çevremizde gerçekten ayak yapmayan, dürüst satıcı kaç yamaha bayisi var acaba ?
-
Ben aldım. Sırada iki kişi vardı. Adam sırada falan kişiler var. Onlara söz verdim, kapora falan da yok sadece söz.
Onlardan biri vazgeçti, kem kum parayı toparlayadım yaptı.
Ben de aldım.
Ama memleket olarak herşeyin altında komplo veya olağanüstü bişey aradığımızdan dolayı garip geliyor.
Bir adam da bilmemne lobisi diye bağırıp çağırıyor ya ona benziyor işte.
Ben de meraktan aldım. Yeni tarz denemek için aldım. Crf yi satıyorum şimdi. Yazın falan da bunu satarım muhtemelen z300 alırım
-
tubejh adlı üyeden alıntı
Motorda yol ekranda yol bilgisayar özelliği( yakıt tüketimi filan ) var mı ?
Ekranda ne tür bilgileri takip edilebiliyor.
Ekranda isteyeceğin herşey var. 2 farkli km saydirabilirsin trip1 trip2 olarak.anlik ve ort yakit tüketimi ayri olarak var. Vites göstergesi hararet ve benzin göstergesi var. Yedek depo geçince trip f modu çıkıyo otomatik olarak. Buda yedek depoyla kaç km gittiğini saymaya başlıyo ve ayrıca benzin göstergesindeki son lamba yanıp sönmeye başlıyor. Bide normal saat var)
-
ozzzzz80 adlı üyeden alıntı
Ekranda isteyeceğin herşey var. 2 farkli km saydirabilirsin trip1 trip2 olarak.anlik ve ort yakit tüketimi ayri olarak var. Vites göstergesi hararet ve benzin göstergesi var. Yedek depo geçince trip f modu çıkıyo otomatik olarak. Buda yedek depoyla kaç km gittiğini saymaya başlıyo ve ayrıca benzin göstergesindeki son lamba yanıp sönmeye başlıyor. Bide normal saat var
)
Trip F olayı güzelmiş
Benimkide maddi nedenlerden dolayı ay sonuna kaldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
ozzzzz80 adlı üyeden alıntı
Ekranda isteyeceğin herşey var. 2 farkli km saydirabilirsin trip1 trip2 olarak.anlik ve ort yakit tüketimi ayri olarak var. Vites göstergesi hararet ve benzin göstergesi var. Yedek depo geçince trip f modu çıkıyo otomatik olarak. Buda yedek depoyla kaç km gittiğini saymaya başlıyo ve ayrıca benzin göstergesindeki son lamba yanıp sönmeye başlıyor. Bide normal saat var
)
Trip F olayı güzelmiş
Benimkide maddi nedenlerden dolayı ay sonuna kaldı.
-
mephamd adlı üyeden alıntı
Ben aldım. Sırada iki kişi vardı. Adam sırada falan kişiler var. Onlara söz verdim, kapora falan da yok sadece söz.
Onlardan biri vazgeçti, kem kum parayı toparlayadım yaptı.
Ben de aldım.
Ama memleket olarak herşeyin altında komplo veya olağanüstü bişey aradığımızdan dolayı garip geliyor.
Bir adam da bilmemne lobisi diye bağırıp çağırıyor ya ona benziyor işte.
Ben de meraktan aldım. Yeni tarz denemek için aldım. Crf yi satıyorum şimdi. Yazın falan da bunu satarım muhtemelen z300 alırım
Komplo teorisi ile alakası yok. 3 gün önce ankaradaki tek yamaha bayisi olan baydar da 16 şubat gibi gelen 3 adet mavi renk 2014 r25 hala duruyordu. 31 Ocakta kapora veren biri olarak hala motora sahip olamadım, bu arada zam geldikten sonra hemen fuarın arkası pazartesi aradı beni bayi, motorunuz geldi fiyat 14500 diye, ama modelini sorunca 2014 diyo anlıyo musun şimdi komplo teorisini?
-
O zamam sana şöyle diyim. Ben motorumun parasını verdikten sonra 10 gün teslim almadım. Isım vardı. Yattı mağazada. Üzerinde satılmıştır yazıyordu. Gelenler de inceleyip üzerine oturdular. Ordakıler de öyle olamaz mı
Size tavsiyem kaporanızı geri almaya bakın. Anadoludakı bayilerden telefonla motorunu alın. Parayı havale edin. Otobüse verip motorunuzu gönderirler. Dünya küçük. Tek bayiye takılıp kalmayın
-
Hocam çok iyi niyetlisin.. Arkadaşı fuar günün ertesi günü arıyorlar, motor geldi diyorlar, fiyat 14.500 tl diyorlar, model yılına 2014 diyorlar.. Şimdi soruyorum senin söylediğin gibi olabilme ihtimali var mı ?
-
Biraz daha yazarsan kendi motorumu sana satacağım )
-
Nasip tabi, rodajı temiz yapılmışsa, 1000 bakımını yaptırırsan ve en önemlisi fiyat olarak 11.500 tl nakite evet diyorsan neden olmasın..
-
Neden motor alamadığın belli oldu. Bayiye de böyle dediysen seni sıraya yazmış olması bile mucize.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)